Va faan ska man göra nu då?

Satte mig ner för att betala räkningarna..fyyy faan! Jag vet inte vart jag ska ta vägen!!! Dom där jävlarna vi betalar våra avgifter till har liksom lagt på 3000 kronor för någon jävla el enhetsmätning..3000!!! Som om den här familjen har råd att äta den här månaden?!?! Känns som att jag faan dööör! I allt skit så får man mer skit!!! Jag går och lägger mig nu...orkar faan inte! :-(

Jaha..då var det dags igen!

Den här gången var det Elins tur att bli magsjuk. Igår klagade hon över att hon både hade ont i huvudet..och sen magen. Hon brukar liksom inte klaga..sen small det..väääärsta spyan i toan..sen en till i hinken bredvid sängen. Stackars liten alltså..man önskar att man kunde ta över skiten. Göran skulle egentligen vart hemma idag men jag hade ingen obligatorisk lektion idag så han fick gå och jobba. När man låter hjärnan vila från skola så kommer man på massa saken som man borde ha gjort..eller borde göra. Jag borde rensa i mitt liv..hela alltet! Just nu har jag mycket på alla plan faktiskt och samvetet över att jag inte har tid att göra vissa saker tynger mig nog mest. Det finns såå många jag skulle vilja träffa just nu och dela min tid med. Tänk en fika i solen eller en promenad..längtar!

Åter till den lilla sjuklingen...här kan jag ju inte sitta och drömma. Skriver mer senare..puss på er alla underbara!

Uppdatering!

Nu har vi fått hem våra bebisar, Nicko och Pulver..dom e sååå jävla sööta. Ungarna blev helt underbarn glada och nu säger dom hela tuden vilken bra mamma jag är...bara att njuta av det så länge det varar nu. Pojkarna verkar trivas här..dom e överallt i buren och äter maten och så..:-) Bilder kommer snart.

Idag började jag en ny kurs i skolan..verkar inte så jävla kul direkt men det e snart sommar så 10 veckor kan man kanske hålla ut..observera att jag skrev kanske!!!

Nu är det plugga i några dagar som gäller här..har ju den där uppgiften, hemtentan som ska in på fredag:-(

Puss på er tills i morgon!

Tentan avklarad!

Jag tror att jag faan smäller av! Jag kommer till skolan..lagom nervös..men i tid. Jag sätter mig ner, öppnar upp min väska och plockar upp alla jävla pärmar med info som jag har. När jag får tentan i min hand inser jag att den tentan jag häller i min hand nästintill är identisk med den övningstenta vi fick förra veckan. Detta innebar ju att nästan hela tentan redan var klar att kopiera från ett annat papper! Om jag inte får godkänt på den här så vet jag inte vad jag gör! Så jävla simpelt...(hoppas jag).

Jag är glad att så många är inne och läser mitt dagliga skit..glad att ni finns! Puss

Klart att jag antar en utmaning!

Tess har utmanat mig i sin blogg och självklart hakar jag på!

  • Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
  • Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
  • Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
  • Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
  • Om du utmanar någon med listan så får den personen, om ni skulle råka ha namn som börjar på samma bokstav, inte ge samma svar som du (utom namnet då om ni heter lika).

Lycka till!

1. Vad heter du?: Madde

2. Ett ord på fyra bokstäver: Mask

3. Flicknamn: Maria

4. Pojknamn: Martin

5. Yrke: Målare

6. Färg: Marinblå

7. Klädesplagg: Mössa

8. Mat: Makaroner

9. Sak i badrummet: Make up

10. Plats/stad: Mallorca

11. En orsak att vara sen: Mycket bilar i trafiken

12. Något man skriker: Mat!!!!

13. Film: Madagaskar

14. Något man dricker: Montecillo

15. Band: Matallica

16. Djur: Mus

17. Gatunamn: Malmskillnadsgatan

18. Bil: Marcedes

19. Sång: Mama mia

20. Känd person: Madonna

21. Något jag gillar: Mat

22. Något jag ogillar: Människor som ljuger


Tror det gick rätt bra iallafall...utmanar nu alla er!



Hej på er alla glada!

Sitter här med mina pärmar av information jag måste trycka in till i morgon och tänker på hur mycket roligare ni andra måste ha det just i denna stund. Det positiva är ju att hur det än går med tentan i morgon så har jag fredag kväll ledig:-) det har jag bestämt! Sedan har jag ju 3 sidor PM som ska in veckan efter plus ett grupparbete som ska rättas men det tänker jag inte på nu känns det som!

En annan tanke som slog mig är att jag inte vet vilka som går in här och kollar. Vissa av er har jag koll på men långt ifrån alla...lämna gärna ett avtryck;-)

Receptet på kakan kommer inom kort. Dessutom tror jag att jag har besämt mig för att råttorna ska heta "Nicko och Pulver". Ni som tittade på Trazan och gänget vet nog kanske var jag fått det ifrån;-) Blir inte det bra så säg?

Tebax till pärmarna nu då....puss på er!

Vem faan sa att det var vår?

Nu blir jag faan sur...igen! Jag fattar inte att dom både på Elins dagis och på Julias skola säger till barnen att det är vår..det är fortfarande vinter! Visst om man pratar om vårmånader på året kanske man skulle kunna påstå att det är "vårmånad" men det är faan långt ifrån vår när det är -6 grader, snö och is på bilen..eller? Vår är när snön för året smälter, när fåglarna kommer hit efter vintern..när ormar kryper upp från sina gömmor, när blommor och knoppar på träden är synliga för ögat, när gruset sopas bort från vägarna, när solen skiner och gör människor båder gladare och mer lättklädda.  Behöver jag fortsätta? Vår = plusgrader! Någon som har något ennat att säga än att det är VINTER!?!? Blir faan tokig..dom ljuger för barnen! Kom igen om några veckor..då är det kanske vår. Då kan jag hålla med!!!

Var tog orken vägen?

Jag har ingen som helst koncentration kvar..pallar inte läsa på till tentan ens. Jag har tentan på torsdag så nu ber jag för att jag ska få raketbränsle i kaffet i morgon bitti så att jag lär mig något! Skolan suger verkligen just nu! Kanske är det värt att plugga lagom och ta en omtenta på den här bara för att behålla mig själv levande? Jag gör så gott jag kan...

Helgerna går för fort!

Innan man vet ordet av det så är det söndag kväll. I går lördag passade vi på att städa upp lite i eländet hemma och åt en trevlig middag, lasagne. Till efterrätt gjorde vi mandarin cheesecake...gryyymt gott. (Se bilden) På kvällen tittade vi på film och myste i soffan...Elin somnade som vanligt på min arm. Idag har jag badat tidigt för att ha tid att plugga lite inför tentan när barnen sover. Tentan är på torsdag klockan 9 så den här veckan är jag slav under böckernas bestämmande. Veckan efter har vi inlämning av en hemtenta som vi ska göra...ingen rast, ingen ro.

En rolig sak som händer snart är ju att vi får hämta råttorna på lördag...ska bli såå kul på söndag att se ungarnas miner.
Längtar efter sommar och sol...
.Lördagens bakverk

Patetiskt är vad det är!

Jag är såå trött på människor som apar efter andra! Tillåt mig att få vara mitt eget orginal..jag vill inte ha kopior av mig själv. Lev ditt liv efter vad du själv vill..inte efter vad jag gör och har. Du kommer aldrig vara någonting annat än en tvåa i andras ögon iallafall när du gör så...patetiskt är vad det är! Kom på något eget för en gångs skull!!


En handling säger mer än tusen ord!

Ibland blir jag bara sååå jävla trött på att vara den snälla som alltid ställer upp..jag kan även jag bli trött på det! Jag säger så sällan ifrån och när jag gör det anser jag att jag har tillräckligt med information bakom mina påståenden att jag kan säga ifrån. Idag handlade det om det faktum att jag kör min klasskompis, till och från skolan varje gång vi ska dit. Jag tar inte en krona för att jag gör det och människan har mage att komma för sent mer än hon kommer i tid. Jag har försökt flera gånger att säga till på ett bra sätt..men hon har fortsatt att komma för sent iallafall. I morse ringde hon mig och sa att hon skulle bli några minuter sen..för hon var tvungen att åka med sin inneboende till stationen för att han ska hamna på rätt tåg??? Hon åker alltså en omväg, kommer försent som vanligt för en människa som är kapabel till att åka själv... Det är ju för faan bara att skriva upp namnen på stationerna och nummret på bussen och tåget..eller? Ja men..säger hon...han kan ju ingen svenska. Nu kände jag bara det att bägaren rann över..snacka om fräck hon e!! Där sitter jag i en bil, som jag kör och betalar för, och väntar på henne som medvetet ganska ofta kommer för sent! Klart att jag sa ifrån! Hon fattar ju såklart ingenting och tycker att det inte e så farligt...och jag kommer ju åxå för sent ibland..men hallå!!!! Jag orkar inte! Kontentan av det hela blev ju att vi hade världens diskussion. Jag vet att jag har rätt i det jag säger..det lilla man kan göra när någon är snäll och kör en fram och tillbaka är faan att komma i tid! Nu e jag sur...

Halva dagen har varit skön :-)

Jag tänkte i morse att det var så fint väder att jag ville gå ut och gå..vilket jag ringde till T och frågade om hon va me på. Vi skulle gå våran vanliga runda men när vi hade kommit halvvägs fick jag världens jävla skavsår och vi fick gå den korta vägen..uuhh. Efter det blev det kaffe hos Naim i centrum..mycket trevligt faktiskt. Nu sitter jag här och tar det bara lugnt innan A kommer hit och pluggar med mig. Hörs sen..puss!

Som en gåva från ovan!

Idag har jag och min grupp jobbat på så hårt att vi blev klara med vårt arbete på en dag istället för två..vlket med andra ord betyder att jag äör typ ledig i morgon:-) Typ ledig säger jag för att jag kan göra det jag har och göra hemma. Amona kommer över i morgon och gör den uppgift vi har till på fredag tillsammans med mig vilket gör att jag har några timmar ledigt även på fredag. Eller..jag har ju en tenta jag måste plugga järnet till så ledig kanske är att ta i. Ska försöka att få lite tid till att andas iallafall. Skule beöva det oftare...hoppas det blir så framöver. Skulle behöva göra en vårstädning av mitt allt! Puss på näsan..nu ska jag bada.

Ännu en jävla skitdag i skolan

Dagen slog faan rekord i skolan. För det första var det en sån där låååång jävla dag som aldrig ville ta slut..för det andra blev det världens jävla bråk mellan klassen och en lärare om tentan. Han verkligen attackerade oss med sina jävla kommentarer och när han fick mothugg blev han liksom ännu argare. Flera av dem i klassen reste sig upp och gick ut ut klassrummet för att han gjorde dem så jävla upprörda..han e helt sjuk. Hoppas att han kommer till insikt och ber folk om ursäkt för sitt beteende. Han hade inte ens läst litteraturen själv..sen ska han då fixa ihop en bra tenta på det...hhhmmm. Det blev ingen positiv diskussion för vår del i alla fall..BAJS!

Efter 16 när jag slutade stannade jag kvar för att f¨grupparbetet färdigt..åkte hem runt 17 med världens jävla huvudverk. Hela den här veckan kommer att bestå av skolarbete..plus hela nästa vecka...SEMESTER TACK!!!
Ska kanske ta mig ett varmt bad och krypa i säng tidigt med mitt huvud idag....

Tack alla för att ni e så fina! Puss

Fix och trix

Idag har jag och hanen min varit och handlat det mesta av grejerna till råttorna..ska bli såå jälva kul. Jag verkligen ser ungarnas reaktioner framför mig. Förutom det har jag plockat undan en del och tvättat, hämtat barnen, åkt med Julle till basket och ätit mat, tonfiskfile med sallad. Nu återstår det att fixa undan lite mer grejer...sen ska jag bada.

Gårdagen var trevli i gott sällskap..synd bara att inte lillprinsen vaknade så jag fick kramas lite med honom. 

I morgon börjar skiten igen...BLÄÄÄ!  

Ett besök på ögonakuten

Efter skolan idag skule jag bara hem och lämna väskorna för att sedan gå till dagis och hämta Elin. Tanken var ju att vi skulle gå hem till hennes kompis..men innan jag ens hunnit utanför porten ringde en dagisfröken och berättade att Elin varit med om en olycka. Det som hade hänt var att hon hade sprungit rakt in i en gren med ögat så det börjat blöda. Hon vågade inte öppna ögonen och hade hur ont som helst. Jag sprang iväg och när jag kom dit bröt lillan ihop och började gråta. Till sist kunde man se att hon öppnade ögat en liten glipa och direkt gjorde det ont. Hela dagis var i chock och Elin grät hela vägen ut i bilan. Vi kom till ögonakuten runt halv fyra och då stod det ju att det var 4-6 timmars väntetid men Elin charmade som vanligt personalen och kom in ganska snabbt..vi var inte där en timme ens total tid. Aldrig någonsin har jag heller varit med om en mer noga läkare, han kollade samma sak flera gånger. Enligt honom är ögat skadat och han kunde se att det var en rejäl smäll hon fick men tack och lov kommer det att bli bra igen om några dagar med antibiotika. Läkaren tyckte att hon var jätteduktig och hon fick beröm verkligen hela tiden. När vi kom där ifrån vad hon lugnare..skönt! Mammas lilla...hon var så ledsen att hon inte fick gå till sin kompis. I morgon ska hon iallafall till farmor och farfar :-)

Nu är jag slut som artist och ska ta mig ett bad...Puss puss!

Orkar man eller?

Ännu en jävligt jobbig heldag i skolan med diverse arbeten som tar knäcken på oss studenter. Nästa vecka ser likadan ut och sen är det tenta, hur faan ska man hinna med det då? Inte bara jag som har reagerat på lärarnas upplägg på den här kursen och i morgon ska vi framföra vår kritik och hoppas på att vi får det lite lättare. Det roliga är ju att den läraren som är ansvarig för kursen i första hand åkt och fågelskådat någonstans och lämnat oss med alla frågor.

Idag är Elin på simskola och Julia har en kompis här. När alla barn sover ska jag bada, det är jag sååå jävla värd!
I morgon slutar jag klockan 14 och ska efter det hem till Elins kompis och hennes mamma på en liten lekstund. Vet inte om jag riktigt känner för det men dom leker så bra så jag har typ inge val.

Önskar mig ett mer händelserikt liv! Vill ut på nya äventyr...

Efter regn kommer solsken...


When I first saw you, I saw love.
And the first time you touched me, I felt love.
And after all this time, you're still the one I love.

Looks like we made it
Look how far we've come my baby
We mighta took the long way
We knew we'd get there someday

They said, "I bet they'll never make it"
But just look at us holding on
We're still together still going strong

You're still the one
You're still the one I run to
The one that I belong to
You're still the one I want for life
You're still the one
You're still the one that I love
The only one I dream of
You're still the one I kiss good night

Jag har mitt solsken även när det regnar..jag har ju dig. DU får mig att se meningen med allt jag gör och du står ut med mina galenskaper. Du får mig att kämpa och hålla ut. när det känns tungt. Jag älskar dig mer än någonsin! Tack för allt du är och allt du gör! Tack för att du är du! Med dig vid min sida kan jag klara allt...


Skola, skola, skola

Just nu har vi grupparbete i skolan så det är till att vara där hela dagarna. Kursen efter den här är också ett grupparbete, en uppsats på ungefär 10 veckor. Sen är det sommar och lov för alla duktiga studenter:-). Jag försöker att tänka positivt iallafall, just nu är det inte roligt att vara jag. I helgen ska barnen sova hos sin farmor och farfar efterson att dom inte gjorde det i helgen som var. Jag ska på fest på lördag under tiden som Göran fixar min bil i garaget..jämn fördelning kallar jag det..haha. Skulle behöva fixa buren också, passa på när ingen ser eftersom att det ska bli en överraskning för barnen. Känns som att jag har mer att göra en vad tiden räcker till..nu är det listor som gäller igen! Jag har en finne på käken.

Puss och kram från mig

Faan vilket jävla skit

Jag blir sååå ledsen när ni, mina vänner inte mår bra. Jag känner verkligen med er när ni lider, jag gråter med er när ni gråter och jag önskar varje gång att jag kunde göra mer för er. Jag är glad att ni vänder er till mig för råd och stöd, då vet jag att ni inte är i ensamhetens mörker och sörjer. Önskar många gånger att jag för en stund kunde ta eran smärta så ni kunde andas fritt, bara för en stund. I min vision, min version av verkligheten, är alla välmående vänner. Tyvärr är det inte jag som bestämmer... vi får fortsätta att kämpa. Jag finns här...alltid!

Helgen gick fort och nu är det ny vecka...

Den här helgen försvann åt något jag inte har något minne av och jag drack inte en droppe alkohol så det beror det ju inte på heller. Det är så mycket jag känner att jag skulle behöva göra, det ser faan så jävla illa ut. Nu kommer skolan att ta den största delen av min tid 3 veckor framöver men sen ska jag faan ta mig en megastorstädning.

Fick höra en del om vissa personer i helgen, människor jag haft i mitt liv vilket gjorde mig rätt irriterad faktiskt, tänk att folk faan inte har vett att bete sig normalt!! Trött på allt skitsnack nu så jag spyyr. Jag blir äcklad av människor som ljuger! Ännu värre är människor som ljuger och hävdar att skulden är någon annans! Fyyy faan!

Stressen över alla måsten är som ett ständigt grått regnmål över mitt huvud och jag känner mer och mer hur jag äts upp av allt som väntar mig i skolan. Räknar dagar fram till allt jag har att göra som är roligt (vilket dessvärre inte är sååå mycket som jag önskar). På lördag ska jag få träffa världens gulligaste lilla prins..det behöver jag!

Dagen gick snabbt

Den här dagen har bara sagt pang. Julia hade match i morse och sen kom min mormor och morfar över. Melodifestivalen sööög och jag har rensat lite till i min dator. Nu ska jag ääntligen få sova. Barnen skulle egentligen ha sovit hos sin farmor och farfar men tyvärr blev dom sjuka idag, hade ju tänkt ut så mycket att göra idag so inte blev gjort. Får bli en annan dag...

Tack underbara mamma för allt du är och allt du gör!

Najs med fredag

Efter middagen åkte J över till en kompis. Övriga familjemedlemmar tittade på Bröderna Lejonhjärta och en av oss grät floder (gissa vem). Shit alltså..när man ser den som vuxen ser man saker som är ännu hemskare än vad man tyckte när man var barn. Ett exempel är att när Skorpan dör..ja..då dör han i sin ensamhet! Han är dödssjuk och blir lämnad ensam. Den av oss som grät (gissa vem) har inte gråtit så mycket på länge.

I övrigt fick jag godkänt på en uppgift till idag..såå skönt att känna att man klarar av något från början utan att få rest. Däremot har jag inte återhämtat mig och insett att jag faktiskt är ikapp med alla andra nu efter den jobbiga jävla resan med tentor hit och dit. Räknade ut idag att jag har tre veckor kvar på den kurs jag läser nu..lite mycket men snart över. Sedan är det bara 10 veckor kvar till sommarlov!!!! Faaaan va skönt det ska bli med lite ledigt! Ska i och för sig operera min fot igen första veckan på lovet så det blir halta lotta ett tag men just nu känns det som ett bra byte med det jag har just nu. Så länge det finns liv finns det hopp ;-)

Puss alla!


Hektisk morgon

I morse fick barnen gå till skolan och dagis, dom mår bra nu. När vi kom till dagis hade barnen precis gått från gården till en sångsamling. Lilla E ville inte vara kvar på gården med massa småbarn (hihi) så hon fick följa med mig hem igen. Lämnade henne halv 11 och sen bar det av till Shirin. Nu har jag bokat klipptid och behandling i maj..ska bli såå jävla najs! Nu ska jag precis åka till skolan...jag börjar kl 13.

Tack för alla fina ord jag får av er! Det stärker mig enormt..ni är underbara!Puss

Åter igen klarar hon det omöjliga!

Helt plötsligt har man då ett godkänt på sin hemtenta vilket omvänt innebär att jag slipper göra mer tentor i juridik för nu! Känns så jävla bra men vägen dit var inte vidare trevlig..var på väg att börja gråta flera gånger. Är en känslomässig berg och dalbana just nu...återkommer nog till mig själv inom kort hoppas jag. Det har varit väldigt mycket och är i stor del fortfarande vilket påverkar mig negativt, behöver komma ikapp UTAN att skiten jag lämnar bakom mig ersätts av annan skit.

Dagens läxa blir:
Utgå inte ifrån att dina känslor alltid stämmer, att du alltid har rätt.
Lär sig lyssna på andra och respektera din nästa!
Livet är en utmaning, det är inte alltid lätt.
Att samarbeta är ju ändå det bästa...

I morgon kan det vara för sent


Hoppas och håll tummarna för mig!

Skickade ett mail till min lärare angående min tenta och han svarade att han kan titta på den igen tillsammans med mig i morgon i fall han har missat något. Hoppas och håll tummarna nu att det är så! Den här jävla skiten tär på mig:-(
I övrigt har det varit en relativt bra dag. Elin har inte spytt något mer men de blir hemma i morgon iallafall. Till middag gjorde jag egen spenatsoppa som vi hittade i en kokbok..riktigt gott faktiskt. Har även varit inne hos grannen och hjälpt honom med hans TV som strular. Haha..han tror att jag är värsta snillet..på typ allt, bara för att jag fixar hans små problem. Han är sååå söt grannen Gert. Tror jag ska ta mig ett bad idag...

Ojoj ajaj ojoj ajaj

I morse vaknade jag av att prinsessorna hade ont i magen, båda två. Självklart var jag tvungen att vara hemma med dem och det dröjde inte länge innan lilla E spydde. De fick lite att äta och sen somnade vi allihopa..när vi vaknade var de mycket bättre och sitter nu och tittar på Mama Mia för 2398659823675 gången. Hoppas nu att ingen av dem spyr igen...

Men va faaan e det frågan om?

När man tror att man kan andas en stund så bryter helvetet loss igen, jag pallar snart inte mer! Behöver jag säga mer än hemtenta i juridik??? Den där j...a människan är ju föör mycket bara! Jag har skrivit exakt som alla andra men får nu göra en helt ny tenta för att herrn tycker att jag varit oklar i mina svar?!?!? Jag har dessutom frågat en av de bästa tjejerna i klassen om hjälp, hon har pluggat hur mycket som helst och hon tycker att det här är heeelt sjuuukt! Man börjar ju misstänka att det är personligt på något sätt...tappar luft. ORKAR INTE!!!!

Huvudet vill inte vara med

Idag är det dag 2 på min detox och mitt huvud protesterar järnet! Har ätit och druckit ordentligt men skurit ner på kaffet..eller ja..nästan uteslutit kaffet så min kropp säger ifrån. Däremot är jag grymt taggad och tycker tillochmed att det är gott att vara veg:-) I helgen ska barnen sova hos sin farmor och farfar och då kanske det blir lite jobbigt att inte ta ett glas vin i lugnan ro framför TVn med maken...men men, jag ska inte ge upp för det.

Har fått in en hel del bra förslag på namn till bebisarna och just för tillfället lutar det åt något av de förslag jag fått av Leo..Homo & Sexuell tycker jag är fina namn..haha. Ska ta och pimpa buren i veckan så att den är färdig tills bebisarna kommer hem...längtar!

Nu utökar vi snart familjen...säg inget till barnen!


Nu har jag blivit kär..igen. Har känt länge att jag vill ha nya djur men har inte hittat dem innan nu. Tanken är att vi ska fixa till buren och köpa bebisarna utan att barnen vet om det...så säg inget nu! Det blir två pojkar från samma kull och enligt uppfödaren ser de redan ut att ha hittat varandra, de sover ihop ofta. Vi får hem dem runt den 20e och då är de 5 veckor gamla :-) . Vet inte alls vad de ska heta...har du något förslag? Är de inte söta?


Renar mig

Efter för mycket alkohol och felaktiga matvanor har jag idag startat en 20-dagars detoxkur, känner att kroppen behöver det! Detta innebär bland annat att jag skär ner på kaffet, utesluter kött och alkohol vilket inte känns så roligt kanske, men nödvändigt. Jag får låtsas att Anna Skipper är mig i hälarna så kanske det går bättre..haha.

Solen skiner och jag har saker att göra...hörs sen. Puss puss!

RSS 2.0