Valborg och löpartävling

Idag har jag följt min tradition med att heja på när ungarna springer det årliga loppet runt området här. Mina barn sprang 7 varv var, vilket jag tycker är jättebra jobbat! Många avv dom som var med klagade på håll, fotont och massa annat men mina sa inte så mycket. Jag hejade på och tog hand om en massa kläder och kepsar som ungarna inte ville ha på sig. Jag kommer att göra likadant varje år om jag har tillfäle till det :-)
Nu sitter jag här och försöker få lite gjort innan jag ska hämta Elin på skolan. Hon ville verkligen inte vara kvar mer än nödvändigt i skolan så att jag hämtar henne efter prisutdelningen.

Ikväll ska det enligt prognosen regna men om det inte gör det spenderar vi kvällen utomhus vid brasan som vi gör varje år. I år är det i sällskap av våra underbara grannar :-)

Ha en trevlig valborg!
Pussar från mig :-)


Intervju 7 av 9 avklarad

Idag var jag och intervjuade en neurodocent om mekanismerna bakom beroenden. Han var väldigt intressant att lyssna på. Efter det åkte jag och skulle äta lunch med Annika och Sarah men när vi just hade satt oss ringde A´s telefon och hon fick veta att hon hade glömt en kund på salongen. Jag och S satt kvar och sen gick vi runt och kollade i centrum. Hon är gravid och ska ha barn när som helst så jag gjorde vad jag kunde för att bidra till igångsättning...hihi. Gick dock inte så bra. Dessutom har jag varit på ansiktsbehandling hos underbara Shirin. Faan va ont det gör ibland och klämma allså..näsan höll på att ramla av faan.

I morgon blir det till att kämpa arselet av mig med skolarbete. Ligger ju liiiite efter tyvärr eftersom att barnen varit hemma en del :-(

På torsdag har jag mina 2 sista intervjuer också. Det ska bli så jävla skönt att slippa åka runt för att träffa folk över hela stan. Hoppas verkligen att jag hinner med min uppsats..håll tummarna!

Puss!

Det finns så mycket att säga...

men jag ska försöka låta bli.
Situationen är så sjuk!
Förväntar du dig verkligen att jag ska ta det här?
Vad vill du att jag ska säga?
 Folk undrar!
Jag anser att det är obefogat.. vad tycker du?
Jag har funnits för dig, hjälp dig...vart tog du vägen? 
Har jag gjort dig någonting?
Vad har du egentligen sagt?
Så jävla dålig trodde inte jag att du kunde vara...det är upp till DIG nu!
Fullständigt!

Du har behandlat mig som skit...vill du att jag ska göra detsamma mot dig?


Picnic i morgon om vädret tillåter

Helgen har gått undan som vanligt och jag känner mig sjukt stressad över allt jag har att göra med min skola. Jag ligger efter så sjukt mycket nu så det kommer inte bli kul framöver.

I morgon är det studiedag för ungarna så då blir det inge skola gjord. Tänkte att vi skulle gå till parken och ta med lunch dit. Det blir nog det sista av ledighet jag kan ta på en tid är jag rädd :-( Fyyy faan för skola just nu!

Längtan efter sommarlov är stor. Skulle behöva åka bort...


Läkarbesök

Julia och Elin har varit hemma i några dagar och Julia har klagat en del på att hon har haft ont i sin hals. I morse hade hon så ont att hon bad mig att ringa till läkaren vilket jag gjorde och vi fick tid klockan 14.15. Efter ett halsprov konstaterades att flickan min har halsfluss. Jag och lilla E åkte ner till centrum och köpte medicin och en "krya-på-dig-present" som bestod av fimolera så här ska skapas i morgon. Göran hade fått önskemål om äppelpaj till jobbet i morgon så jag har bakat paj idag me. Nu kollar samtliga familjemedlemmar på tv så jag ska passa på att skriva lite skola här :-)

Pussar på er!

Men va skoj då...NOT!

Julia och Elin har varit hemma på grund av halsont och feber. Idag klockan 14.30 skulle jag på intervju och innan dess så skulle jag äta lunch i Alvik med Dessi. När vi satt och åt så ringde telefonen och intervjun ställdes in och ombokades till nästa vecka :-( När Göran hade åkt hem från sitt jobb och allt för att få det att funka...faan då!

Blir till at vara hemma i morgon me är jag rädd...

Helgen gick fort...

40-årsfesten var trevlig och vi träffade en del människor som vi inte träffat på länge. Vi stannade inte så sent för G skulle hem och kolla på tv vid midnatt. Dessutom hade han druckit en del öl under en lek så han var nog redo ändå att åka hem tidigare. *s* på söndagen hämtade vi barnen hos deras farmor och farfar för att ta Elin till basketträningen. Hon är så jävla duktig! Sent på söndagskvällen kom Maria från min skola över med lite grejer hon lånat och läste igenom vad jag har skrivit i min uppsats hittills. Snäll hon!

Idag blir det till att transkribera typ hela dagen...uuuhhh. Vill inte men vet att jag måste :-(

Puss på er!

Halvdag

Jag har bestämt mig för att bara plugga halva dagen idag! Jag ska transkribera en intervju och sen får det vara bra med det för idag. Det finns så jävla mycket annat att göra här hemma och det får faan inte förfalla. Nu är ju dessutom helgen här och då kan det ju vara lite trevligt om det är fint i stugan.

Ska hjälpa Annika idag till djuraffären också. Hon köpte en hamster nyligen som hon hittade död i buren i morse. Katastrof! Ska passa på att hanla lite till mina korvar då när jag ändå är där :-)

Puss på ett tag... nu sticker jag!

Räknar ner...

Just när jag trodde att jag skulle kunna slappna av lite så sa det pang och jag måste lägga i en högre växel. Jag har varit på fem intervjuer vilket innebär att jag har fyra stycken kvar varav en är idag. Det känns bra att det går framåt medn jag kan inte hjälpa att känna en otrolig stress hänga över mig hela tiden för allt som jag har kvar att göra. Jag vet att det kommer att ta en jävla tid att transkribera alla intervjuer och jag hoppas verkligen att min nacke klarar det den här gången (sist fick jag en akut inflammation i nacken).

Nu räknar jag alla dagar fram till sommarlovet! Det ska bli så sjukt jävla skönt att lägga ifrån sig skolböckerna för en stund och bara njuta. Efter sommaren börjar min praktik på BUP... det ser jag fram emot! Jag är på väg mot ljusare tider :-)

Transkribering suger

Shit va tråkigt och omständigt det är att sitta och skriva ner en timmes inspelad intervju egentligen. Det tar sån jävla tid och hela tiden sitter man och tänker på hur jävla dum man låter! Sen är det ju inte bara en intervju..utan flera som ska skrivas ner. Som tur är löste det sig med min MP3 igår. Efter att jag haft panik i ett tag tittade jag runt den och såg en liiiiiiten liiiiiten knapp som knappt syntes som man kunde trycka in med en nål och starta om skiten...tack och lov! På banan (nä..inte frukten banan) igen med andra ord...najs! :-)

Vi ska få en ny medlem i familjen :-) Han är svart och han är liten...och sååå söt! Eller?


Men ååååhhhhh!!!!

Just när man tänkte att man inte kunde ha det sämre så blev det ju precis det...sämre! I morgon ska jag på intervju så jag satte min MP3 på laddning för att kunna spela in på den. Ja..vad händer då..jo den jävla skiten låser sig i ett läge och det går faan inte att fixa det!!! Den är helt körd och vad jag än gör så händer ingenting. Dessutom är det ju ett inbyggt batteri så det kommer man ju inte heller åt att göra något med. Jag trodde att den här veckan skulle bli bättre än förra men jag blir mer och mer tveksam till det :-(

Jag går och lägger mig...


Najs gick återigen tillbaka till bajs

Idag var jag i skolan och det var ju bra på ett sett för jag fick en del klarheter. Efter den vanliga lektionen var det dags för handledning och där fick jag reda på vem som ska examinera min uppsats. Det som var najs blev till bajs för precis den person som jag inte ville skulle examinera mig är den som ska göra det...Kung anus!!

Nu vill jag inte sitta här mer så jag går och badar istället tror jag...

Dagen med massor att göra

Japp..idag är schemat fullt och jag kommer hem senare än vanligt. Den här veckan är jag fast besluten om att jag ska spendera större delen av min tid till studier för att komma någon vart med min uppsats, det känns som att den har legat lite på is nu under lovet. Ska in på handledning idag och det är så spännande och höra vad hon har att säga om skiten. Det är ju svårt att veta var man är på väg och hur långt man har kommit när man skriver själv.

Back 2 work... puss!

Bajs blev till lite mer najs

Jag fick två intervjuer inbokade idag. Det känns lite som att min uppsats får en chans att blomma ut till fullo här och det gör att det som nyss var väldigt mycket bajs, plötsligt blev lite mer najs. Vädret är ju fina fisken idag och jag åt en dyr och god glass idag för att jag tyckte att jag var värd det.

Ben & Jerry´s Peanut Butter Cookie DoughMMMMM!!


Men va faaaan!!!

Jag åkte iväg för att intervjua en dam till mitt arbete och när jag kom ut hade jag fått böter på en besöksparkering! 550 kronor åt helvete i jävla onödan! Det är helt enkelt inte min vecka...

R.I.P.

Fick precis veta att min farmor gick bort idag.
Klumpen i halsen känns rätt så stor...
Vila i frid!


Trevligt och gott

Min syster och hennes underbara har vart här och käkat påsklunch...både trevligt och gott. Har precis plockat undan allt här och nu ska jag kolla runt lite på nätet efter diverse info.

I morgon ska min kära make återgå till sitt arbete efter flera dagars ledighet. Det är ju så jävla najs att få vara tillsammans i flera dagar i rad och riktigt få njuta av varandras sällskap. Själv så är det ju plugga som gäller för min del då men mina barn ska få umgås med sin mamma en del me :-)

Puss!

Barnkalas idag ju...

Det skulle vart en vilodag idag men så var det ju kalas för Wilma "fröken skitglad" idag och det kunde jag ju inte missa. Efteråt så tvättade vi bilen och handlade en jävla massa mat. Nu ska det städas och lagas mat för i morgon kommer det folk hit och äter :-)

Puss på er alla!

Glad :-)

Idag var jag på handledning i skolan och det gick så jävla bra. Jag fick lite energi tillbaka och även vetskapen om att jag ligger rätt så bra till i min planering.

Ungarna har åkt till min mamma så jag är ensam med min man...härligt! Får se vad vi hittar på. Troligen somnar vi som vanligt framför TVn klockan 21..haha!

RSS 2.0