Lägesrapport

I fredags hade vi Liam, Elin, Nina och Daniel på middag. Vi bjöd på tacos och fajitas vilket var hur gott och trevligt som helst. Både Liam och Elin somnade bredvid våra barn..haha.

I går, lördag var vi först hemma hos Fanny och Mirjam för att gratta Mira på ettårsdagen. Det slutade med att jag blev irriterad och gick hem tidigare än vi hade tänkt. På kvällen var Julia på fest och kom hem kllockan 22 ungefär (blev hämtad såklart).

Natten mellan lördagen och söndagen var inte en dans på rosor direkt då Elin vaknade och spydde ner hela golvet i vårt sovrum. Hon spydde ta me faan hela jävla natten och har fortsatt i dag på dagen. Det  verkar som om det har stannat upp nu (ta i trä). Så jävla trist...vi missade både fika hos mormor och Lillprinsens kalas:-(

För min del blir det till att vara hemma i morgon med lillfina. Jag känner mig inte helt hundra jag heller så med riktig otur så är jag på tur om man säger så. Nu ska jag fixa lite och sen är det jag som ska sova!

Puss på er underbara människor!

Skolkat idag

Jag tog ett beslut att vara hemma idag för att städa upp skiten vi samlat på oss den sista tiden. I morgon ska Julias kompis och hennes familj komma över på middag så man vill ju att det ska se okej ut liksom. Jag har kämpat som ett svin och nu äntligen, klockan 21 är vi typ klara. Skola i morgon bitti, skola efter lunch och sen blir det helg med mycket att göra men kul att göra. Nu ska jag bada innan jag går och lägger mig för att sova.

Puss på er alla glada!

En dag med Häxan

Idag har jag och Häxan drivit runt och fått en massa nödvändigheter gjorda... känns bra. Mitt huvud värker som faan men det e nog bara för att jag har så mycket i det...asg. Tänkte unna mig ett bad i lugnan ro..det e jag värd efter att ha slitit hårt. Sängen kallar säkert tidigt idag. Måste städa lite hemma, vi får gäster på fredag. På lördag ska vi på kalas runt 13 och sen ska Julle på fest klockan 16. På söndag är det ytterligare ett kalas och det ska bli skoj. Hmm...måste julpynta också.

Puss på er alla!

Prinsen fyller ett!

Världens underbaraste lilla pojke fyller ett idag :-) GRATTIS!!

Kalas på söndag och gudmor har köpt presenter. Hans mamma E lät rätt förvånad när jag frågade om jag skulle ta med julklapp direkt men jag tycker det ingår i min roll på något sätt att göra så *s*. Skönt att ha en liten pojke att skämma bort åxå ju... lika bra att han vänjer sig tidigt ;-)

Skolarbetet kallar så jag måste rusa...skriver mer senare. Puss!


Fan va dom här artiklarna suger!

Jag ser faan i kors snart...det är så mycket att läsa för att förstå. Dessutom så är artiklarna skrivna på akademisk jävla engelska vilket inte hjälper en direkt. Tar en paus för att laga mat tillsammans med Julia nu, det blir pastasallad med skinka och fetaost.

Puss!

4 veckor kvar nu

Japp..nu är det 4 veckor exakt kvar till min operation och jag börjar känna mig mer och mer stressad över allt jag har att göra innan dess. Förutom att det är jul snart så har jag en del partyn att gå på och en del att göra hemma (läs massor). På allt detta har jag även en skola som ska skötas så nu är det julstress plus som kommer nalkandes.

Just nu sitter jag här och försöker komma på hur jag ska göra en av mina skoluppgifter. Klockan 16 är det dags för Elins bildkurs och efter middagen fortsätter studierna. Vad ska jag laga till middag?

Puss på er där ute!


God morgon städning!

Det har hänt lite sedan sist och vi börjar med fregagens kväll då Häxan tog med sig en dunk vin och kon ner för backen. Hon och Göran delade på dunken, blev lite dragna, Göran gick och la sig och Häxan satt kvar till klockan 6 på morgonen...haha. Vi hade ju kul i alla fall ;-)

Lördagen gick fort men jag hann mad att sitta på en fika/terapisession inne hon grannen och hans flickvän (säger man så när dom är nästan 90 *s*) Efter middagen gick jag för att köpa en present till min lilla gudson som fyller ett år på tisdag. Väl hemma så var det Robinsson på TV.

Idag söndag så skulle vi ha åkt hem till Fanny för att gratta deras lilla men dom är sjuka så det blir nästa helg istället. Dagen kommer att bestå av en del städning men även fika med Aylin och hennes familj.

Har fortfarande inte lagt i några bilder från Riga för jag hittar inte sladden...hmmm.

Puss och kram alla underbara och förskräckliga..nu ska jag sätta igång här.


Vaccinerad

Idag var jag med ungarna i skolan när dom tog svinvaccinationen. Lyckades få en jag me :-)
Hoppas nu att vi inte får några efterföljder.

Puss på er :-)

Deadline på onsdag nästa vecka och sen ytterligare ett helvete!

Jag har inte dött utan jag har fått ett helvete med min skola. 3 artiklar ska vara recenserade och det är deadline för dem på onsdag nästa vecka. Om jag skyndar mig så kanske jag kan få lite ledigt innan dess. Efter det har vi en uppsats att skriva som ska vara klar innan jag åker in på operation så nu jävlar så är det till att kämpa på. Ta det inte personligt om jag inte har så mycket tid för dig just nu men det blir bättre sen..den 21 kan jag ju bara sitta och vara..asg.

Puss och kram så länge..nu ska det skrivas.

I stormens mitt

Just nu är det kaos i mitt liv och det ser ut som att det kommer att vara det fram till min operation. Har lite kul bilder från min resa till Riga sin jag tänkte att jag lägger ut när tid ges...nu ska jag till Elins skola.

Pussar och kramar från mig

Tillbaka i Stockholm

Trött som faan efter en sjukt kul helg med Brorsan i Riga...TACK!

Idag är idag!

Innan världens gulligaste lillprins kommer hit så ska jag packa inför min resa till Riga. Jag behöver verkligen komma ifrån skola och all stress..det ska bli såååå kul!

Puss på er!

Snart smäller det!

Idag hade vi redovisning i skolan som gick sådär. Blev godkända på det muntliga men får reda på det skriftliga om några dagar eller så. Jag fick en glad överraskning när jag fick veta att vi slutade 12..hade för mig att det var heldag så nu hade jag lite tid över. Åkte till Solna C för en trevlig lunch med Häxan och sedan på det lite fönstershopping. Efter at jag hämtat Elin kom Maria och Noelia förbi för att spana in våra söta råttor. Mat och sen simskola som idag bestod av klädsim. Jag och Julia fick tillfälle att sitta inne en stund i ett ljusterapirum....skumt ljus kan jag säga. Ungarna fick bada badkar när vi kom hem och lagom till det var dags för dem att sova så kom Häxan förbi här för att hämta lite kläder som Elin växt ur. Nu är det dags för sängen!

Det var min dag i stora drag och i morgon kommer underbaraste prinsen hit med sitt bihaa.....sin mamma. Efter det är det dags för mig att dra iväg till Riga och partykryssning. Basshunter, Kabojsarna och många många fler kommer att vara där. HAHA!!! Det ska bli så jävla skoj! Skriver när jag kommer hem om inte innan...

Puss och kram på er!

Det blev en städ- och tvättdag

När jag vaknade i morse insåg jag rätt snabbt att ungarna inte hade så mycket rena kläder så det blev till att tvätta idag. Jag bytte i sängarna och tvättade massor. Jag städade även det mesta av skiten men har lite kvar att göra i morgon. Dom ringde från skolan idag och sa att Elin kände sig hängig och när jag kom och hämtade henne såg hon inte alls pigg ut. Även Julia klagade på att hon inte kände sig så bra så dom får vara hemma med mig i morgon. Ska passa på att rensa deras kläder tror jag..dom växer ju så fort dom små liven.

Frugan kanske kommer hit i morgon och hälsar på.
På torsdag är det skola hela dagen och simskola på kvällen.
På fredag på dagen kommer Lillprinsen med tillhörande bihang hit för att sy en gardin...det ska bli så kul att se honom!

SEN SMÄLLER DET... RIGA HERE I COME!!

Grattis mormor på födelsedagen!

Först var jag i skolan mellan 9 och 17. Efter det åkte jag hem för att äta och sen var det iväg till mormor som fyller år idag. Nu är jag helt slut som artist och ska ta mig ett skönt bad i min ensamhet för att sen gå och lägga mig.

Puss på er fina och underbara!

Bästa låten!


Fars dag

Söndag och Fars dag! Det blir en fika med svärföräldrarna på Djurgården idag och sen kan jag tänka mig att jag får fullt upp senare ikväll med både skola och städning. Trött i huvudet av allt jag har gjort och har att göra..det ska verkligen bli skönt att åka bort i helgen!

Ha en bra dag i höstvädret...puss!

Idag blir det blandad kompott

Det blir den trist dag idag med städning och skola. Mitt liv är inte så mycket roligare än så just nu är jag rädd...

Nästa helg smäller det..då drar jag till Riga med "Brorsan"! *längtar*

Puss på er i höstrusket!

Jag drömde den konstigaste drömmen på länge

Klockan kvart i sju vaknade jag med ett ryck ut en dröm. Jag och min familj hade köpt en skitcool lägenhet med ingång från typ spärrarna i tunnelbanan. Den ena sidan av lägenheten hade inga fönster men den andra var typ täckt av bara fönster. Jag drömde att vi flyttade dit med ett ryck och att vi inte hade hunnit packa upp riktigt och nu skulle jag visa upp mitt nya hem för två av mina vänner. Till min förvåning hade jag en jävla massa råttor i vardagsrummet som hade rymt ut på golvet och som hade förökat sig..inga av dom jag hade nu dock för dom var i en annan bur. En av dom här råttorna anföll mig och bet mig i knät..och det var här jag fick nå jävla tokspel i kroppen och vaknade...haha! Jag gjorde en Göran kan man säga ;-)

Nä..det regnar INTE!

Jag och Häxan har varit så jävla duktiga och gått ut på promenader flera dagar irad nu men idag så kände hon att det var så dåligt väder att hon inte ville gå ut och gå. Efter att Göran kom hem efter simskola sa både han och barnen i köra att det INTE regnade ute så att visst kunde jag gå ut och gå. Häxan lät inte så glad när jag ringde henne men hon gick med på mitt förslag till slut. När jag kom ut ur porten såg jag att det visst regnade och då var det för sent att vända. Efter en timmes promenad hade jackan blivit så jävla blöt att jag kände av vattnet rakt igenom skiten. När jag kom hem sa jag det till Göran..att för att INTE regna ute så var min jacka ovanligt blöt.

Jävla skitväder!

Fan va jag bara hatar när det e regn och rusk! Jag och Häxan på höjden har varit så duktiga de senaste dagarna och varit ute och gått en timme på kvällarna men nu känns det inte så jävla skoj längre. "Det finns inga dåliga kläder" MY ASSS!!!

Skolan sög, som vanligt idag. När man kommer på sig själv med att längta till att sitta nyopererad i fotöljen och ha ont i stället för att hålla på med skolan...då är det rätt illa va? Som tur är så ska jag inte plugga hela livet *s*.

Puss på er..nu ska jag laga mat.

Bortskämd av mina barn!

Idag när jag kom och hämtade lilla E så låg det ett paket på hennes hylla, en present hon hade gjort idag till sin snälla mamma och pappa sa hon. Jag fick öppna när jag kom hem och det var den fina fjärilen ni ser på bilden. Hem kom även stora J med paket till sin mamma och det med jultema.
Visst är dom duktiga mina små änglar?

Utvecklingssamtal och Elins matval

Hade utvecklingssamtal med Elin idag och det gick riktigt bra faktiskt. Hon sköter sig riktigt bra i skolan, än så länge kanske man ska tillägga för man vet ju aldrig hur det går framöver. Efter mötet frågade jag Lilla E vad hon ville ha för mat och fialottan svarar spenatsoppa så det var bara till att laga det då.
Skönt det är att ha barn som äter :-) Kram på er!

Plastikkirurgi och skönhetsbehandlingar

Det kommer lite frågor angående mina ingrepp och skönhetsoperationer både här på bloggen och muntligt så jag tänkte att jag ska börja svara på frågor jag får här i bloggen så fråga på!

Jag har bland annat gjort:
* Läppförtoring med Resylane
* Bukplastik inklusive fettsugning
* Bröstförminskning
* Kemisk peeling
* IPL-behandling under armarna (Pågående)
* Hallux valgus op
* Tandblekning

Med mera...

Tess undrade över IPL och mitt svar till henne är att det kostar runt 500 kronor per bahandling. Mina hår har varit extra envisa så jag har behandlat över ett år nu. Först kladdas en gel på under armen..likt den man får på ultraljud och sen är det som en platta som skjuter laser liksom. Hur ont det gör beror mycket på vilken styrka på maskinen man använder, sist hade hon vridit på av bara faan så det kändes typ så också. Ont gör det dock i vilket fall som helst... men jag tycker att det är värt det ändå.

Jag kommer att göra ett ingrepp den 21 december för att snygga till magen och brösten. Håll tummarna!

Kram på er så länge / M


Kom hem och blev lite gladare...

Efter att jag lämnat flickorna i morse åkte jag till skolan för att diskuttera skolarbetets fram- och motgångar. Jag tror att jag spyr på skiten..men snart är det klart och en ny kurs tar fart. Tyvärr såg jag att det inte bara är en jävligt tråkig kurs som kommer efter den här, den har även den ett jävla grupparbete!

När jag kom hem såg jag alla fina kommentarer här på bloggen och då kände jag mig genast lite gladare..tack!
Ska återgå till detta grupparbete nu så att det blir något gjort.

Puss på er!

AIK!!!


Made by Lisa (Som för övrigt är djurgårdare)

Råttornas hem..som jag lovat

Vi har ändrat om lite i möbleringen inne i buren men i stort så är det ju samma :-)
Så här såg skåpet ut från början.
Hyllan flyttades, skåpet slipades och målades. Galler sattes in och vit plåt sattes på insidan av buren.

Hyllplanen består idag av plexiglas och huset med. Idag är det även ett stort gult rör i buren som grabbarna tycker är riktigt skog att springa i.

Vad tycker ni..visst blev det bra?


Först var det skola, sen gjorde det jävligt ont!

Vi pratade ut i gruppen idag om det som hänt och bestämde oss för att vi skulle bita ihop och göra det vi ska till en början och ta problemen i gruppen efter det. Det kändes bra att den förlorade gruppmedlemmen äntligen återvänt och det kan nog säkert bli bra till slut. Det finns hopp i alla fall...

Efter att jag slutat klockan 12 åkte jag direkt till underbara Shirin för att, vad jag trodde, kolla hur mycket hår det är kvar under armarna att ta bort (för er som inte vet så håller jag på med en IPL-behandling där). Hon satte igång maskinen och det på extra drag och sen sköt hon på av bara faan! SHIT va ont det gjorde idag..jag har ändå gjort det några gånger nu så jag har ju lite att jämföra med. Hon tror att jag har en gång kvar nu bara och man kan ju hoppas att det stämmer :-)

Puss och kram på er alla...hoppas vi hörs snart.

Besviken

Arg, ledsen, besviken, sviken... situationen är illa! Jag vet inte om jag kan förlåta. Jag vet inte om jag vill förlåta. Jag vet inte ens om det är värt att ens försöka mer... Det känns som om jag ger upp min kamp! Förstår inte hur. Jag förstår inte varför men tydligen så kan man göra lite som man vill. Spelar det egentligen någon roll att du sårar mig...nä...det verkade inte så heller. Så jävla ledsen för det här men kul att AIK vann!

Bröllopsdag idag

Då har man klarat av det första året som gift och jag måste säga att det vart ett nöje. Idag firar vi även 15 år tillsammans vilket kanske är mer värt att fira. Han gör mig hel som aldrig förr och jag är den lyckligaste människan i världen med honom. *kärlek*

Idag spelar även AIK den viktigaste matchen på många år och det lär bli folkfest om dom vinner. Göran ska ut och kolla men jag vill inte ta med barnen så jag blir hemma...vi får kanske tillfälle att fira lite exrta då när han kommer hem :-) HEJA AIK!!!

Puss på er!

Tog en promenad till Solna kyrkogård

Efter middag och allt annat bestämde jag med Häxan att vi skulle ta en promenad till Solna kyrkogård för att tända ljus. Först gick vi till hennes pappas grav och sen gick vi till minneslunden. Det är så himla vackert med alla ljus som lyser men samtidigt så får man en liten klump i halsen av saknaden för de man förlorat. :-(

Jag kom precis innanför dörren och känner mig så jävla frusen...var nästan ute i 3 timmar. Ska kolla igenom skolarbetet lite nu innan jag går och lägger mig bredvid min sovande man. I morgon är det vår bröllopsdag!

Tack för att ni finns! Puss på er!

RSS 2.0