Hej då 2010 och hej 2011

Gott nytt år på er alla och tack till er som bidragigt med lycka i mitt liv. Jag önskar er hälsa och välgång under 2011 :-) Ständig magsjuka och fattigdom till er andra :-P

Puss på er!


Konstigt egentligen...

Jag sitter här och tänker lite. Om en månad, 21 januari så är jag färdig med min utbildning och är då socionom. Tiden har fått så jävla snabbt och under den så har det hänt så mycket i mitt liv. På tre och ett halvt år så har jag vunnit och förlorat massor och många. När man tänker på hur mycket man hunnit med så är det egentligen rätt så konstigt... fan va saker förändras... och jag med dem.

Jag är fortfarande lite osäker på hur jag ska göra med vidareutbildningen efter januari. Det som jag skrivit upp mig på är en magisterutbildning som i så fall är klar i juni. Egentligen fyller den väl ingen direkt funktion men jag tänker att det är bättre att plugga under tiden jag söker jobb än att inte göra någonting alls.

Mina älsklingar är ute och åker skridskor och när de kommer hem är det dags för te och en film :-)

Puss på er alla!

Underbart!

Gårdagen var jättebra. Julmaten blev bra, julkapparna var helt enkelt perfekta och alla var glada och nöjda :-) Idag, dagen efter doppardagen så är det lugn och ro som gäller. julia är ute och åker skridskor med en kompis och Elin sitter och pysslar med sina saker. Själv så sitter jag här och bara är.. sååå skönt faktiskt! Det blir julmat och filmtittande i dag tror jag. God jul på er allihopa!

Puss och kram

Jullov!

Igår hade Elins klass luciatåget vi tränat in och det gick skitbra! Jag blev så stolt över dom små så :-). Elin tog med sig en kompis hem och efter att hon åkt hem uträttade vi en del ärenden. När vi gick från parkeringen så sa Elin att hon hade ont i magen och sen spyde hon senare så hon var hemma idag. Julia gick till skolan och hade avslutning så nu har vi alla jullov! Vi ska handla och fixa en del grejer innan julafton... stressad som få.

Puss och kram på er :-)

BLÄÄ-dag

Jag gjorde min sista dag på min praktik igår och det blev jobbigare än vad jag hade trott. Att skiljas från alla patienter och personal var inte lätt.. jag vill ju inte gå liksom. Det var många som sa att dom ville att jag skulle vara kvar och att det känns som om jag har varit där som en av dom. Jag fick present av Tommy, en ljuslykta han gjort själv. Sen fick jag ett hjärta i lera av en av mina underbara patienter. Bilden kommer.

Igår så tävlade jag i karaoke och kom 3a. Så kul faktiskt för det var många som var bra. Rätt låt vann och det kändes åxå skitbra.

Idag är det 10 år sedan min underbara vän V bestämde sig för att lämna jorden. Dagen får julen att kännas blä men jag gör vad jag kan för att inte bli för påverkad av det.

Nu middag, sen TV. Puss!

Julbord :-)

Igår var jag på julbord med BUP. Vi var på Kristinehovs malmgårde, ett fint ställe på söder. Det är en familj från barnens skola som rår om stället så jag passade på at göra reklam för det och alla röstade för :-) Allt på julbordet på malmgården är inspirerat från 1700-talet. Maten, kläderna... ALLT. Det fanns även en kille som var utklädd till Bellman som kom in och spelade och sjöng lite då och då... så kul och annorlunda. Maten var jättegod och jag fick mycket tack och beröm för mitt förslag. I morgon är det min sista dag som praktikant.... det suger!

Puss på er alla!


Tröttmössa!

Hade svårt att sova igår och har varit trött hela dagen idag. Var på praktiken hala dagen idag då det dök upp ett akutärende som jag inte kunde delta i så jag åkte hem. Trots att jag var trött så gick jag en stund till gymet. Nu är jag trött som fan så här slutar snart min dag...

Puss och god natt :-)

Vunnit pengar!

Jag är med i postkodslotteriet och idag fick jag ett brev hem om att jag vunnit 1000 kronor :-) Så jävla konstigt egentligen för samtidigt så fick jag en räkning här om dagen på 800 kr som jag undrade över hur jag skulle göra med men nu vet jag :-)

I övrigt så är det rätt så trist just nu. På praktiken sitter jag och skriver för det mesta eftersom att jag inte vill kopplas in på massa nya ärenden när jag ska sluta snart. Hemma är det stökigt för att jag inte har tid med någonting alls känns det som. Jag känner mig tjock och ful åxå :-(

Nåt som e kul däremot är ju att vi har nya råttbebisar här hemma... två stycken.

Nu ska jag snart kolla på tv... massa bra som kommer idag :-)
PUSS!

Jag älskar dig Göran!


RSS 2.0