Halva lördagen har gått

Halva dagen har nu gått och det har vart bra. Nu ska vi ta en tripp till frugan som har flyttat till Jakan. När vi ändå är där ska vi passa på att gå ner till cykelkillarna och be om nya skruvar till stänkskärmarna.

Kvällen kommer att spenderas framför skolrapporten är jag rädd :-(

Puss och kram!


Shopping för barnens egna pengar

Vi började morgonen med att prata om dagens schema och barnen envisades om att dom ville shoppa. Jag som redan varit óch shoppat en del kände inte riktigt för det men vad gör man inte för sina änglar. Elin köpte hörlurar och ett par strumpbyxor. Julia köpte ett par byxor, en klänning och lite duschgrejer. Dom är så nöjda så!

Skolan suger som vanligt även idag och jag längtar till jullovet! Ska försöka att fylla min tillvaro med lite mer glädjande sysslor för att palla för just nu är det trist!

Puss som vanligt!


Jul är kul

Jag är rejält på hugget vad det gäller julklappar just nu, det är faan mindre än 2 månader kvar och tiden går faan så fort. Jag ska få barnen att skriva önskelistor typ i morgon och sen kör vi på.

I övrigt är jag så jävla omotiverad vad det gäller min skola så att det är äckligt! Samtidigt kan jag inte rå för att stressa upp mig för att det ska vara klart snart. Dagens gulligaste var när jag sa till Elin att jag har ont i magen varpå hon lägger huvudet på sne, tittar på mig och säger : "Nämen, det var värst" . Sedan återgår hon till sin katalog hon tittar i. Fan va jag älskar den ungen!

Nu ska jag koka potatis..ha det gött!

Puss!

Skolan suger!

Fan va det suger just nu. Vi håller på med ett grupparbete och det har liksom rört ihop sig en aning :-(

Vi vet inte riktigt hur det kommer att gå...

Köpt julklappar

Jag har köpt årets första julkappar vilket känns riktigt bra faktiskt! Ska ju in på operationsbordet den 21 december så det gäller att ha allt klart inför jul så att jag slipper stressa så det är bara att börja planera...tiden går ju så jävla fort. Innan jul så ska jag till Riga, lillprinsen fyller 1 år, skolan kommer suga ännu mer och jag ska ner mina kilon. TUT TUT..nu kör vi.

När den ena dottern är borta så passar den andra på...

Elin insåg ganska snabbt att hon kunde charma påde mig och sin far med sitt snälla snälla så nu ligger hon och sover i våran säng. Hon lovade att ligga heeelt stilla och iiinte sparka sin gamla mamma i magen..vi får se hur det går med den saken..haha.

Nu är det i alla fall dags för mig att sova lite...i morgon är en annan dag och det är bra för idag är jag grymt besviken!

Sov sött... hoppas vi hörs snart!

Dagen har varit kaotisk

Det blev lite kaos i skolan idag och jag känner mig rätt trött på den nu, det ska bli så skönt att komma ut i arbetslivet och tjäna egna pengar...om 1,5 år!

Jag är arg, trött, ledsen, besviken och bara jävligt off så jag sätter in lite bilder på mina grabbar istället.
Gör ett separat inlägg om deras hem :-)

Nicko

Pulver

Ronny

Ragge


God natt och sov gott

Som synes i förra inlägget har jag fått en hel del gjort idag... bara en liten önskelista som ska skrivas innan jag badar och det går ju fort. Julia ska upp riktigt tidigt i morgon, samling 7.15 så det är bara att sova säng i tid idag.

Sov gott alla fina människor!

God morgon vintertid...

Ja så nu är det alltså vintertid..faan va trist! Nu gäller det verkligen att ladda upp sig själv med positiv energi av allt gott som händer runt omkring. Jag ser verkligen fram emot Rigaresan tillsammans med "Brorsan", det ska bli kul som faan! Hoppas att ingen av oss blir sjuk nu :-(

Dagens schema ser ut som följer:

* Transkribera
* Göra rent på djuren
* Packa till Julia
* Skriva en liten önskelista
* Betala räkningar
* Ta Julle till dansen
* BADA

Lika bra att sätta igång då...puss puss!

Å så blev det en repris av förr helgen...

Efter idol igår ringde häxan på höjden och sa att hon kom över på lite vin vilket blev lite mer än lite..haha. Efter ett tag sa hon att hon ville ut och göra stan osäker så det blev en kväll på Metropol i Sumpan och en repris på förra veckans kommentar när vi skulle hem. Jag sa att den här veckan har jag även med mig en tjock kompis som inte kan planka så var så gullig att öppna grinden för oss..haha. Det funkade den här veckan me :-)

Idag är jag liksom lite trött i huvudet och har inte fått så mycket gjort direkt, tur att det är lördag och inte söndag. Kvällen bjuder på en middag bestående av rosmarinspotatis med helstekt kyckling i ugn, Elins val av mat. Efter middagen tror jag nog att jag ska lägga mig i ett bad innan jag tittar på en film med maken.

Puss och ha det bäst!

Halva dagen avklarad..

Fika med Maria på söder klockan 9. Möte med socialtjänsten klockan 10. Fika med Amalia klockan 11. Handla mat klockan 12. Äta lunch klockan 13. Ringa socialtjänsten klockan 14. Laga mat. Möte på skolan klockan 15.30. Äta. Simskola klockan 18.30. SOOOVA SEN!!

Lite trött i huvudet...


Så sant som det var sagt!

Jag kallar tvätten för "the never ending story" just för att det ta me faan alltid finns något att tvätta! En pinsam grej var att jag träffade en granne igår i hissen med tre IKEAkassar tvätt och idag träffade jag samma granne när jag köpte ett stort paket med tvättmedel och lade till kommentaren att jag tvättar än..haha! Hon frågade Elin om det var hon som var så skitig..humor ja!

Nu vankas det kaffe och sen är det nog dags för mitt dagliga bad tror jag :-)

Puss på er alla!


Tvättat klart och vikt in skiten!

Hela jävla kvällen har gått åt att tvätta och vika tvätt. Kan man ha det tråkigare?

I morgon är det hemmastudier och städning som gäller. Har bokat tvättstugan i morgon igen för att tvätta sängkläder så det blir en repris av kvällen idag kan man säga. Det blir bra när det är klart :-)

Sova säng och drömma fina drömmen!

Puss!


En olycka händer så lätt som min mamma brukar säga

Julia kom hem efter skolan idag och berättade att en kille i hennes klass, den killen som hon en tid vart lite förtjust i, att han har varit med om en olycka idag och fått åka ambulans. Det hon visste var att han fått in någon sorts metallbit i låret som på något sätt har repat upp ett stort hål. Hon sa att man såg skelettet men det har jag svårt att tro *s*, en hel del blod var det iallafall. Hon är verkligen hur orolig som helst och jag har försökt att stötta henne hela kvällen och nu kan hon inte sova :-( Hoppas att det är bra med honom och att han kommer tillbaka redan i morgon så man får lite info om vad som hände och hur det har gått. I och för sig så går hans tvillingsyrra i samma klass så man lär ju få höra lite ändå. Otäckt är det iallafall!

Ibland är tiden och jag oense...

Jag hade tänkt att hinna med så mycket idag men det gjorde jag inte. Jag har tvättstugan nu klockan 16 och hoppas iallafall att hinna med att tvätta all tvätt jag har. Hade velat hjälpa frugan att packa idag me men det hanns inte med. Skulle även ha plockat upp i hallen men inte ens det har jag gjort. Tiden har inte varit min vän idag direkt..nu får jag vara effektiv på kvällen istället.

Skriver senare...puss!

Skolan var rätt seg idag

Vi kunde inte riktigt enas i skolan idag och diskussionen tog lång tid och jag blev helt trött i hjärnan. Intalar mig hela tiden att kursen snabbt är över men när man sitter och pratar så öronen blöder så känns det rätt hopplöst. Jag har iallafall en bra grupp och det är huvudsaken :-)

Nu ska jag bädda ner mig själv under täcket och somna till min tv..så najs :-)

Puss!


Lite människa idag men ändå inte

Faan..jag har inte fått något gjort alls känns det som. Lyckades dessutom att förtränga Julias dansträning idag. Nu är det skärpning som gäller!!! Jag får dra mig själv i örat! I morgon börjar jag om..asg!

Puss och sov nu!

En seg dag har kommit till ett slut

Dagen har vart minst sagt seg..men en del har jag fått gjort iallafall för jag har rensat i klädkammaren idag! Det var ett väl behövligt arbete som säkert tog dubbelt så lång tid mot vad det hade tagit om jag inte vart så jävla "trött" efter gårdagens bravader. Jag har bestämt att jag ska gå och lägga mig i lagom tid idag och be till gudarna att jag är pigg och gullig i morgon istället. Kanske ska jag ta mig ett bad också..hihi.

Min underbara man lagade potatisgratäng och gott gott idag och jag tror jag fick för mycket av det goda så nu mår jag illa..haha..aldrig är det bra. Jag köpte marinad i dag (40 st i 6 olika smaker!) på Maxi för en krona styck..det är dagens lycka! Sov gott och håll tummarna för att jag mår bättre och orkar mer i morgon :-)



Hade en grymt trevlig kväll igår!

Det blev en tripp till Sundbyberg med A och B igår..hur kul som helst hade vi. Jag sjöng och pratade med människor..så som det brukar vara med andra ord när jag går ut. Hade inte så mycket pengar när jag gick ut så det blev till att bli bjuden en del igår..gjorde av med 50 kronor. När jag får råd så är det min tur att batala :-)

En kul grej jag gjorde igår var att jag gick fram till tjejen som satt i luckan vid tunnelbanan och sa att jag var för tjock för att planka och frågade om hon kunde hjälpa mig..haha. Hon öppnade grinden!!! HUMOR!

Dags att vila mitt huvud en stund..puss sålänge :-)

Vinterjackan på!

Idag var det premiär för mig att sätta på mig min vinterjacka. Ungarna har haft sina några dagar men jag har dragit ut på det för jag är ute så korta stunder i jämförelse med dom.

Hur ser dagen ut då? Först har jag en uppgift som ska skrivas om hur jag uppfattar skoluppgiften, som en arbetsbok. Efter den ska jag till skolan för att sitta och lyssna på kaos i tre timmar. Klockan 16 är skolan slut och då är det till att sitta i kö hela vägen hem...jag hatar att sluta sent! Munter dag...NOT!!

Jag skulle behöva systematisera en del i mitt liv just nu..jag har en hel del papper som ska sorteras och skoluppgifter att skriva. Dessutom skulle jag behöva sätta undan tid för att träna lite..det skulle vara najs. Känns som att det blir planering i helgen..*s*.

Puss och kram!

Emelie 4 år idag..grattis!

Idag har jag varit i skolan, centrum och sedan på kalas. Jag har en skoluppgift att göra och sen är det tack och god natt som står på schemat. Fyyy faaan va jag har mycket att göra i skolan den här kursen..som tur är så håller den bara på i några veckor till :-)

Puss och kram alla glada..nu ska jag åter in i pluggandet :-(

Inte min dag :-(

Jag känner bara att allt är bläää idag. Jag fryser, är trött och har en jävla massa saker att göra. Jag sitter och letar men hittar inte det jag söker. Mitt huvud värker och jag vill bara lägga mig i ett bad för att sedan hoppa rakt ner i säng. Hoppas verkligen att morgondagen blir lite bättre...

Puss på er!!

Jaha..ett år äldre idag

Trots att det är min födelsedag idag så är jag fast med en jävla massa städning...men men..vad är en bal på slottet?


Struligt värre!

Det blev en jävla jobbig diskussion i skolan idag, samma jävla diskussion som vi redan har haft vilket resulterade i att många blev hetska i debatten. Jag blir sååå jävla trött när man inte kan hålla sig vid det man kommit överens om..omogna människor! Efter skolan gick jag till biblioteket och lånade 8 böcker, träffade Fanny och Mira på en fika och efter det en annan kompis för en fika på ett annat fik i centrum. Sedan var det dags att hämta lilla E på skolan och då bröt paniken ut. Lillhjärtat har lyckats med att tappa sin första tand och sedan tappa bort den på samma gång. Hon hade lagt den på sin hylla i en liten påse och påsen var borta..herre guuud!! Hela skolan letade efter den där tanden och Elin bara grät helt hysteriskt! Vi letade så att vi blev blå och precis som jag var på väg att lägga ner jakten gick jag in och kollade i soppåsen på toaletten precis bredvid hennes plats och där låg den ju som tur var. En annan grej som var rätt kul var ju att städaren kom efter för att tömma påsen..snacka om flyt!

Kvällen blev bra och nu är det

Svärmor Eva fyller år idag...grattis!

Jag försov mig i morse..jag hatar när det händer! Jag tyckte säkert att det var så trevligt att sova att jag sket i att gå upp...fyyy på mig! Ungarna hann i tid till skolan i alla fall men det blev faan inte någon trevlig atmosfär att vistas i :-(

En hel del på schemat idag. Först är det skola och sen ska jag till centrum för att fika. Vidare till Elins kurs, hem och äta och sen iväg till svärmor som fyller år idag :-) Grattis Eva!

Faan va kallt det är!!! Puss och kram i kylan.

Dagen efter...

Festen var trevlig...men med vissa tråkiga inslag som jag inte vill gå närmare in på. Jag är trött idag och mitt huvud känns som att det är delat i 2. Jag fick jättefina presenter också :-)   Tack alla ni som kom på min fest!

Återkommer när mina hjärnhalvor åter igen synkat sig..*s*

Puss!

Partyfix pågår!

Ungarna är hos respektive barnvakt och morgonfikat med grannen är av klarat. Nu återstår att fixa undan grejerna, handla lite, äta, fixa ordning råttorna, fixa sig själv och sen är det dags för årets party!

Jag är väldigt glad att ni som kommer kommer och jag är lika ledsen att ni som inte kommer inte kommer!

Återkommer i morgon om inte dagen-efter-mössan inte är för stor.

Puss och kram..ikväll ska jag vara på som en gam *s*.

I morgon smäller det!

Ja..då är det dags för partaj..det är det roliga! Det tråkiga är att inte alla kommer och att vissa inte ens fått inbjudan som jag skickade ut :-(

Nu har jag lovat mina flickor att vi ska leka spa i badrummet och dom har redan hoppat ner i badkaret. Det ska smörjas in och målas naglar säger dom..haha. Återkommer senare....PUSS!!!

Nu ska det bli skönt att sova lite..

Jag har fått en hel del gjort idag och i morgon fortsätter jag. Efter att jag har lämnat barnen ska jag prata med grannen en stund innan jag ska ner till centrum och träffa R. På kvällen ska jag åka iväg och fixa 2 marsvin från Hägersten till Solna. mitt upp i allt virrvarr ska jag även ha tid att plocka undan en del också. Den här dagen är jag trött och det lär jag bli i morgon också. God natt alla fina människor...tack för att ni finns!

Idag skulle du ha blivit 33 år..grattis!

Idag skulle min älskade vän Vicky fyllt 33 år och det hade hon firat med pompa och ståt. Jag saknar henne så jävla mycket ibland och undrar hur hennes liv hade sett ut om hon hade levt idag. Det är snart 9 år sedan hon dog men det känns som igår. En del av mig saknas fortfarande och så får det vara..det är okej. Det värsta är att det var en av de finaste människor jag mött som försvann ut mitt liv..det var hon och jag mot världen!
Saknaden är stor!

Grattis Vicky...du finns i mitt hjärta!


Never ending story!

Idag har jag varit i skolan mellan 9-12, nyss ätit lunch och sitter nu och funderar på de vardagliga frågorna i livet. "Vad ska vi äta" "när ska jag hinna..." "fan va det ser ut här" OSV. Måste ta tag i hemmet så att det inte blir stressigt innan folk kommer hit på lördag. Först ska jag nog vila en liten stund...så att jag orkar. Har hört att det är skönt att provsova..kanske provar *s*.
På schemat för idag står även:

[ ] Gå in till grannen och prata lite
[ ] Tvätta
[ ] Bädda rent i sängen
[ ] Städa datarummet
[ ] Planera lördagen
[ ] Handla mat
[ ] Laga mat och äta
[ ] Julias pianolektion

Jag tror att jag fick med det mesta nu..hoppas att jag hinner mad allt. Morgondagens schema hat temat städa och vika tvätt.

Puss!

Lycka!

Jag älskar dig Göran!

Jag ska gifta mig med dig när jag blir stor ;-)


Idag har jag...

...hjälpt frugan att plockat grejer hema i hennes förråd inför flytten vilket gick hur bra som helst. Vi blev inte riktigt klara men hann med en hel del faktiskt :-) Frukost fick jag också och lite gull med hennes nya katt Smulan. Nu sitter jag här och nästan somnar efter att ha hämtat 4 barn på skolan och lagat lasagne...det blir ingen lång kväll i kväll. I morrn är det först skola och sen ska jag in och prata med grannen lite.

Bäst att lämna datorn innan man hinner bli pigg *s*.
Puss på er alla fina!

Dagens tips!

Har du någongång känt att du sårat någon du älskar eller att du älskar någon så mycket men inte kan uttrycka det med ord? Ord som förlåt och jag älskar dig är ofta svåra att få ut ur hjärnan så man kan behöva en del hjälp på traven. På www.presentkuriren.se kan man hitta den perfekta genvägen att inleda en början på något nytt. genom att man skickar en "lyxig present till någon man tycker om".

Det tyckte jag var gulligt *s*. Sov sött nu alla!


Mössa och vantar på säger jag bara!

Men alltså shiit va det är kallt ute nu då..och värre blir det fan. I morgon ska jag sätta på både mig och barnen mössa och vantar faan.

Jag tog mig ett väl behövligt bad för en liten stund sedan och fick en tankestund i min ensamhet. På lördag är det fest vilket innebär en del förberedelser för min del, förberedelser jag måste ta tag i redan nu så att det inte blir stressigt :-) *längtar*

I morgon är jag hemma hos min fru och rensar i hennes lägenhet inför deras flytt. Efter det är det till att hämta 4 ungar på skolan och sen en annan på fritids. Har man inte mycket att göra så skaffar man sig det..haha!

Jaja..nu är det dags för mig att varva ner så man kan somna någon gång inom den närmsta tiden.
Puss och kram på er alla underbara människor!


Jag fick träffa Pablo!

Vi satt ju så jävla bra under föreställningen så att det nästan är pinsamt..andra raden i mitten. Innan Pablo kom upp på scenen var det ett gäng andra komiker som körde och det var sjuukt kul alltihopa. Det var så jävla länge sen jag skrattade så mycket sm jag gjorde igår kan jag säga *s*. Efter en timme var det paus en kvart och efter det kom han ut på scenen..heeelt galen e han! Han själv körde runt en timme och sen fick man träffa alla i lobbyn..vilket jag själklart gjorde. Jag fick autografer, kort och en ljudinspelning :-)

Jag bad honom att göra sig så ful som möjligt och ja...vi ser verkligen ut som 2 muppar på utflykt...asg


Idag är det humor på schemat!

Var och hämtade min födelsedagspresent från Lollo och Lasse idag..biljetterna till Pablo. När vi sedan åkte iväg med bilen tog jag upp och tittade på dom..det är faan VIP-biljetter vi har..hur najs är inte det? Ska bli sååå jävla kul men jag tänker på Lollo en hel del.hon har det rätt tufft just nu. Hoppas att det finns tillfälle för henne att se honom nästa gång han kommer hit :-)

En sak som jag inte känner mig så nöjd med den här helgen är att jag inte hållt min kost så jävla bra :-( Snart fyller jag dessutom år och då lär det ju inte hållas då heller så det blir till att vara stenhård efter det!!

Puss alla bebes! Vi ses snart hoppas jag :-)

Åter i hemmet efter en 40-årsfest på Gålö

Det var riktigt trevligt att åka ut och få lite landsluft. Syrran blev så glad att vi kom och hon hade förberett allt så fint tillsammans med sin gubbe Lasse. Hemma i deras hus har de en landsköldpadda som heter Ernst och han e så jävla coool :-) Kolla själva


Utanför deras hus precis innan vi skulle åka så såg jag någonting som hoppade på vägen och det visade sig vara en padda. Busig som jag är så plockade jag upp den, öppnade bildörren bak där barnen satt och sa bara "kolla". Elin fick världens tokryck och skrek neeeej...hon trodde att jag hade plockat upp bajs på vägen..asg. Jag tog kort på det hoppande bajset...haha.

Dagens tema blev alltså djur :-)


God morgon!

Det blev en kväll hemma hos Lillan igår. Vi satt och skrev på FB en stund och sen sa hon det att det var lika bra att jag kom dit..det var hockey på tv så vad skulle jag göra, jag hade ju inget val..asg. Vi delade en flaska vin och sen gick jag hem..lite glad i mössan *s*.

Julia gick och handlade frukost i morse..så duktig! Killen hon handlade av kallar vi för lillebror och han hade frågat henne om mamma var för lat för att gå upp ur sängen för att handla själv..haha..det e humor!

På schemat idag står att bada, duscha ungarna, klä på oss och sen åka iväg till syster yster som har öppet hus idag :-)

Puss!


Shit va bortskämd jag känner mig idag!

Dagen börjar med att jag bakade paj till mina kära vänner på Mohair, en paj som jag senare åkte dit för att lämna till dom samtidigt som jag skulle göra en ansiktsbehandling. Jag låg där och tänkte under min behandling..faan va jag har det bra! Efter behandlingen skulle jag betala..men NEJ DÅ..det fick jag inte göra för den behandlingen fick jag i present :-)  Efter en stund träffade jag mamma i centrum för att gå och shoppa present till min syster som fyller 40 idag!!! Väl där fick jag veta att jag kommer att få hörlurarna jag önskat mig i födelsedagspresent..vilket gjorde mig så jävla glad!!! Jag har velat ha hörlurar hur länge som helst ju :-)

Jag har det faan så jävla bra...underbar familj och underbara vänner...jag älskar er så jävla mycket! 

Efter regn kommer solsken :-) 


Fredag, lördag och sedan kommer söndag.

Idag är det fredag och då ska jag till solna c igen för att äta lunch och kolla efter en present till min underbara storasyster som fyller 40 år idag! (GRATTIS till henne!)
Klockan 15 ska jag hämta ungar på skolan och sen är det dags för tvättstugan klockan 19..fredagsmys värre *s*.

Lördagen spenderas bland annat hos min storasyster för att fira :-) Först på dagen ska jag träffa Lollo för att få biljetterna till söndagen.

Söndag då..:-) då är det dags att titta på Pablos galenskaper..ska bli så jääävla kul!

Skriver mer senare...puss!

Burfix pågår

Nu har min underbara man fixat nya hyllplan till buren så nu är det bygge igen. Jag vet att jag har varit extremt dålig på att lägga ut bilder på mina söta djur och deras hem men jag ska fixa det när buren är klar :-)

Ska snart hoppa ner i badet och sen ska jag gå till sängs tidigt..jag är sjuuukt trött idag!

Puss och god natt!

RSS 2.0