Fint som kattskit i vällingen...

Idag har jag haft mycket igen:-) Var och kollade på Julia när hon sprang..faan va duktig hon var..8 varv sprang hon och kom på 2a plats av tjejerna i klassen. Efter det gick vi till parken med Elins kompis, hennes mamma, min mammas kusin och hans kompis....haha, blev lite rörigt där men jag tror att det gick fram. Mitt i ett samtal i parken ringde telefonen och jag får veta att jag blir bjuden på mat i mitt eget hem av min mammas kompis..inte illa. Mamma kom med åxå och vi åt potatisgratäng, champinjonsås och revbensspjäll..mmm. Trevligt som attans...nu ska jag lägga mig i ett bad :-)

Puss och god natt..i morgon ska vi grilla :-)

Fått en del gjort idag :-)

Idag har jag lyckats att hinna med en hel del...känns bra men tyvärr är det sjukt mycket kvar att göra innan det duger. Jag har städat köket (som var fullt med skit(, vikt en massa tvätt, bytt rent på råttorna och busat en del med dem, betalat räkningar och en hel del andra småsaker. I morgon ska jag och lilla E äta frukost ute tillsammans med Häxan och Maja Rövardotter...vi ska titta på när våra stora barn springer i en tävling skolan håller varje år. Förra året ramlade Julle så illa att hon skrapade upp hela knät och fick sitta och plocka stenar ur såret på vårdcentralen så hon är inte så pepp på att delta direkt... får se hur det går.

Kom snart och drick ett glas vin på min haremballkong :-)
Puss på er..nu ska jag sova.

Städdag

Efter att jag lämnade Elin i morse gick jag hem och småplockade lite innan jag åkte till skolan och lämnade in mitt arbete. Häxan på höjden var med och vi käkade lunch ihop innan vi åkte hem till mig och drack kaffe. Jag har även skickat in deklarationen vilket känns jävligt najs :-)

Eftermiddagen kommer att gå åt att plocka undan lite hemma..det ser ut som om en bomb exploderat här...ungarna har lovat att hjälpa till åxå. Kanske man ska ta och kasta julgranen..eller? ;-)

Pluggar så det ryker

Tar en paus från pluggandet för att skriva lite i bloggen...det e sååå jävla tråkigt att skriva! Jag ska placera Foucault i såväl epistemologi som ontologi och hur i helvete kan man göra det när han gjorde som han gjorde..hhmm. Jag vill sova! Tack och lov får jag snart en paus till..ska ju på föräldramöte på skolan. Till och med det är roligare än det jag gör nu! Puss på er...jag vill bada! 

Stormen före lugnet

Nu blev det mycket att göra igen men jag har delat upp allt i huvudet så att jag ska komma ihåg och hinna med allt. Skolan tar ganska mycket plats just nu tyvärrmen så får det vara några dagar känner jag. Så måste jag ju deklarera, något jag drar mig för eftersom att jag måste läsa igenom och räkna ut massa saker..jobbigt ju. Dessutom ser det ut som om en hel flock med elefanter har dragit igenom lägenheten...vidrigt! Föräldramöte för Elin och föräldramöte för Julia. Gårdsfest som ska planeras och skolkonsert att gå på. Basketträning och simskola. HERRE GUD!


Livet kan förändras på en sekund..ta hand om varandra!
Puss på er alla

God morgon :-)

Solen skiner och jag känner mig glad :-)
Det blir en bra dag...puss på er!


Haft en underbar helg

Det är med sorg jag lämnar denna helg bakom mig..den har varit helt underbar! På lördagen åkte vi först och käkade lunch med världens underbaraste kille..prinsen av mitt hjärta. Jag hade lite svårt att släppa taget om honom men fick lite hjälp av min man och mina barn som tjatade iväg mig. Nästa anhalt var Tanto och lilla nyfödda Wilma som var så liten så liten. Tänk att mina kids har vart sååå små..sjukt ju! När vi kom hem gick jag iväg med Häxan på höjden för att handla på Ica...vilket blev en kväll som slutade halv sex på morgonen..haha. När jag kom hem låg någon i min säng så jag fick lägga mig i Elins säng som gör att ryggen går av efter några timmar. Jag vaknade klockan 9..åt lite och började att städa. Göran satte upp ett nytt skåp i badrummet medan jag fixade Häxans födelsedagspresenter eftersom att hon fyller år idag. Elin gick iväg med en kompis och lekte innan vi klockan 15 gick upp till höjden för att grilla. Jag är rätt trött just nu så jag ska sova snart...först ska jag bada ;-).
Puss och kram..sov sött!

Vad e det för djur jag har egentligen?

Mina råttor är totalt galna! Dom springer runt i soffan och attackerar både varandra och mig..det måste vara pitt bulls! Så skönt att se att dom känner sig hemma så pass som dom faktiskt gör :-).

Fick ett jättefint sms idag, blev hur glad som helst. Det stod:

"Du är bäst. Kom på att det var ett tag sen jag sa det. Men nu vet du det igen."

Jag behövde verkligen det...kändes skönt att höra det. Är glad att jag har så fina människor i mitt liv. Tack A!

Ska försöka att vara lite duktig i helgen...

Nu har det blivit sådär mycket att göra igen..jag fattar inte! Har skolarbeten att göra, deklarationen att fylla i (vilket jag drar mig för då jag ska fylla i en massa aktieskit), lägenheten ser inte ut som den borde alls och inte våra bilar heller dessvärre. Sedan är det ju Häxan på höjdens födelsedag på söndag åxå..ska bjuda henne på bio på lördag...önskar att jag kunde göra mer. Idag har jag varit i skolan och haft tråkigt exakt hela dagen så nu är jag både fysiskt och psykiskt trött..uuuhh. Tänkte jag skulle sitta framför datorn och leta info ett tag och gå och bada sen...najs! Puss alla

Tack!

Jag bli alltid lika glad av att ni skriver i min blogg...det får mig att le. Jag har och har haft det rätt så jobbigt en tid nu och det betyder så mycket att höra att man duger. Tack alla underbara!

Dagen har varit hektisk som vanligt, vi håller ju på med grupparbete i skolan. Efter skolan åkte jag till Solna c för en diskussion med frugan och sedan direkt hem för att laga mat. Sedan åkte vi till underbara hundbebis hos svärföräldrarna...så mysigt. Nu är jag helt slut men har miljoner saker att göra..när är det sommarlov egentligen?
Sov gott alla..det ska jag göra.

Ser fram emot bättre tider!

Idag har det varit problemfritt (ta i trä). Dagen började bra..jag blev ju rosad av underbara Tess :-) Tänk att man kan göra så fina saker och att man sedan i sin tur kan bli så glad. Jag ska ta efter det beteendet och bli mer spontan och göra andra glada med små gester när dom behöver.

Fick nya Amelia med posten idag och läste mitt astro för peioden som följer..lät bra tycker jag.Så här står det:

"Du har kämpat på et tag och nu kan belöningar komma.
Plötsligt känner du flyt och medvind, dock mest i materiella ting.
Du tycks få de saker du vill ha och kanske mer än så".

Efter regn kommer sol...
Låter bra tycker jag ;-)
Eller vad tycker du?

Jag har blivit rosad :-)

Fick ett sms i morse som sa att jag blivit rosad. Så jävla gulligt av dig Tess..TACK! Ska göra vad jah kan...lovar!



ROSA

Inget"jävla pissliv" utan rackarns trevliga kompisar. Må bra! Det är en order! /Tess


Nä nu börjar jag gräva...

Ska det vara så här...skit varje dag? Kan man få andas??? Någon annan som vill passa på nu när jag redan är igång? Vilket jävla pissliv jag lever just nu...

Mycket skit på en gång..

Såg en människa idag på COOP som jag försökt att förtränga..en människa som får mig att vilja skrika. Jag fick en känsla av att jag bara ville slå in pannbenet på henne..vrida hennes små kycklingben ur led och skrika vilken vidrig människa hon är! Jag kände mig direkt farlig och ville bara fly så att jag inte tvingades in i den situation där jag stod öga mot öga med denna äckliga människa. Jag har inte sett henne på flera år och inte heller efter att jag fick veta vad hon hade gjort så jag skulle kunna säga en hel del..men det är historia så jag försöker att inte tänka så. Hon kan inte ha det så lätt som det är..hon vet ju vad hon gjort sig skyldig till. Det här va liksom inte riktigt vad jag känner att jag behöver...INTE NU!! Dom sista veckorna har varit nog så jobbiga och nu blev jag påmind om den period i mitt liv där jag mått som allra sämst...inte bra. Känner mig så jävla ledsen..det var länge sedan jag mådde så här illa faktiskt.

Fy faan va surt!

Jag kan ta me faan inte göra någonting...har varken pengar eller tid. Hela mitt liv känns just nu som en stor sten på mina axlar..en sten som vägrar att falla av. Jag blir så jävla trött!!! Jag går och badar istället....

Räknas inte min känslor?

Jag förstår liksom inte hur människor tänker..eller är det jag som har en snedvriden syn av mig själv kanske? Jag ser mig själv som en rätt bra vän som delar med mig av det lilla jag har att ge. Jag lyssnar gärna när någon behöver prata och jag försöker mitt bästa i alla lägen. Jag får ofta höra att jag är en bra vän vilket har fått mig att tro det. Jag säger vad jag tycker och jag försöker att inte trampa på några tår på vägen. Jag tror helt ärligt att jag skulle kunna tänka mig att umgås med någon som jag... Frågan är dock varför jag blir så besviken på människor jag valt att benämna vid begreppet "vänner"? Har jag någonsin trampat så på någon? Jag är grymt besviken, att ni inte skäms! Jag vet att jag gjort mer för er än ni någonsin gjort för mig..ändå får ni mig att känna som jag gör! Jag är sååå jävla trött på lögner, undanhållande av information och antaganden.Räknas inte mina känslor? Jag finna för andra när det behövs men sitter sedan ensam när jag själv behöver prata. Vänskap förtjänar man och så ska det vara från och med nu även från min sida och duger inte det så får det va helt enkelt! Det finns en orsak till att ord som förlåt existerar...

Man kan välja att bete sig som en jävla idiot men man får sedan konsekvenser utifrån sitt handlande..så e det bara! 

Gratis är gott ;-)

Idag var jag nere i Solna centrum och fönstershoppade lite med Häxan på höjden. Jag tiggde även till mig gratis småburkar på Body Shop..och en lunch av Häxan.haha. Dom har en pizza på ett ställe som heter Madeleine special..så jävla kul. Jag frågade om man fick rabatt på den om man hette så..haha..självklart sa han. Efter maten gick jag hem och inväntade min dotter och hennes kompis. Min lila fick åxå ta med en kompis från dagis så idag var vi 6 personer vid matbordet. Den ena ungen blir dessutom kvar över natten här..

Jag fick en fråga om vem jag träffade på kryssningen och här kommer en ledtråd:
Hon och hennes man flyttade till Eskilstuna...behöver jag säga mer?  ;-)

Dessutom har jag lovat att sätta in ett kort på världens sötaste Wille..mina svärföräldrars bebis. Det e ju så man smälter!

På minipraktik i city

Idag har jag fått äran att vara tillsammans med uppsökarenheten på plattan...huuur kul som helst var det! Det som oroade mig mest var alla ungdomar som fanns där, dom flesta såg inte ut att må sådär jättebra tyvärr.
I övrigt har jag fortfarande ont i mitt huvud och känner mig hur trött som helst. Vi ska snart över till svärispäronen och kolla på deras lilla hundvalp så sova får jag göra någon annan gång. I morgon ska jag försöka göra mitt arbete om Foucault..gubben som kan liknas vid en hal tvål i sina teorier och filosofier...kul kul...NOT!!

Puss och god natt...

Chokladprovningen utförd

Nu har vi varit på chokladprovning..väldigt trevligt. Kvällen började 19.30 med att vi satte oss ner på hårda höga pallar och lyssnade på chokladens historia och mycket annat. Sedan fick vi dricka den godaste choklad jag någonsin druckit!!! Vi fick smaka på praliner, cholkad och titta på hur man gör rent praktiskt i köket. Förutom att vi fick jävligt ont i aset så fick vi en jävla massa kunskap om choklad. Jag hade aldrig köpt det själv men är jävligt glad för att jag fick möjligheten att få gå på en chokladprovning :-)

I morgon ska jag vara på en minipraktik genom skolan, jag ska ut och "leta" hemlösa i Stockholm. Vi håller på att skriva B-uppsats i skolan och min grupp ska skriva om unga hemlösa så det passar sig bra..ska bli intressant som faan!

Som tur är så mår jag mycket bättre idag..hostar bara lite. Hoppas att vi håller oss friska nu så vi kan träffa lite folk i helgen...det har gått föör lång tid! Ska bli såå skönt med sommarlov!!

Sjuk :-(

Igår låg jag helt däckad med huvudvärk och feber. Idag har jag suttit i skolan med huvudverk och feber..jag mår med andra ord inte så jättebra :-(   I morgon ska jag och Göran på chokladprovningen vi fick i bröllopspresent så då måste jag faan må bra!

En solig dag på Gålö

I morse tog vi bilen ut till min storasyster och hennes underbara karl Lasse. Dom bor i ett fint litet hus tillsammans med Ernst..en landsköldpadde som går lös i hela huset..och sen 15 höns och en tupp som bor i ett eget hus på gården. Ungarna hade det huur kul som helst och pratade om att åka tillbaka direkt när vi satte oss i bilen på väg hem.

Nu sitter jag här och känner mig beviken på vissa människor, fattig, tjock, ful, har ont i halsen och för mycket i huvudet...lika bra att gå och lägga sig:-(
Puss på er!

Hemma igen

Nu har jag varit ute till havs och skapat galna uppdrag till mina medpassagerare..tänk va kul det är när folk hakar på. Resans tema var rep.ja..rep! Jag och några andra människor stod och sa åt folk att dom skulle ta ett kliv över det osynliga repet så att dom inte ramlade..nästan alla som gick förbi gjorde som vi sa..gamla som unga. Frågan är ju då vem det är som är galen..vi som säger att det finns ett osynligt rep eller dom som hoppas över det..*s*. Vissa tog verkligen uppmaningen på allvar och bad om hjälp och grejer..andra kröp under..haha. HUMOR!!
Träffade en gammal jobbarkompis från ICA åxå på båten..hur kul som helst! God mat var det också och som vanligt åt man ju för mycket..att man aldrig lär sig! Skönt som faan har jag haft det :-) Tack Mr H!

Jag hoppas att min ekonomi tillåter mig att göra lite mer framöver..det suger att inte ha råd med något!

Nu ska jag bara ta det lugnt..titta på TV och slappa..puss puss på er!

En trevlig kväll blev det ju iallafall

Våra grannar ringde och sa att dom kunde komma upp och hälsa på en stund vilket blev huur trevligt som helst! Vi har druckit vin och snackat skit i flera timmar nu :-) Jag skule ha tränat i morgon kl 10 men jag har avbokat den tiden..pallar nog inte det tror jag. Åker på kryssning med underbara H i morgon..ska bli såå kul!!! Nu ska jag plocka ihop mina barn för kvällen...puss och god natt!

Fullt ös!

Precis som förra året har jag fler barn än mina egna att fixa som påskkärringar..så söta blir dom! Hela dagen har varit kaotisk faktiskt..jag kommer sova bra i natt.

Dessutom har jag en del tankar som snurrar just nu...det är så mycket jag är trött på!!

Trött...

Det har varit en fartfylld dag i dag! I morse kom Marie från Sollentuna över på fika innan jag skulle på träningen. Jag har efter dagens pass såå jävla ont i baken så jag tror inte det blir någon träning på några dagar. När jag hade gjort mig ren och klätt på mig drog jag iväg till Mohair och lämnade en paj..det brukar vara uppskattat där ;-) . Efter att jag hade handlat mat gick jag och hämtade Elin och hennes kompis på dagis..dom e ju för söta dom där två. Vi åt mat och bakade en paj som vi skulle ha när hennes mamma kom och så en bit att ta med till pappan i familjen åxå. Kvällen avslutades med att Görans mamma och pappa kom hit för att lämna påskpresenter till barnen. Nu är jag heeelt slut som artist faktiskt.

God natt och sov sött!! I morgon är det skärtorsdag...

Träning idag igen

Jag har bokat in mig på ett spinningpass idag..n hoppas jag bara att jag kan sitta på cykeln utan att gå sönder. Jag har så sjukt ont i rumpan efter måndagens pass! Nu kommer en kompis över så nu sticker jag iväg en stund för att fika..skriver mer senare. Puss på näsan..idag e det kallt!

Bilder på bebisarna

Jag hittar inte min sladd till min kamera..blir tokig! Däremot fick jag några fina kort innan jag fick hem dom jag kan visa:-)   Lilla Nicko
 Lilla Pulver

Haha..dom ser verkligen puckade ut på dom här korten!

Vilka jävla människor det finns!

Idag i skolan hade vi grupparbete..det funkar sådär kan jag säga. En av medlemmarna i vår grupp, bestående av 4 personer, kan helt enkelt inte umgås med andra människor. Hon hugger på allt jag säger och kommer med små gliringar hela tiden..nu räcker det! En annan i gruppen ringde upp mig och frågade hur det var och jag känner att jag har hennes medhåll. Den jävla idioten kommer att få så jävla mycket skit! Jag har inte sagt något på 2 möten...duktigt av mig faktiskt..nu exploderar jag snart istället! Var på väg att få ett psykbryt på henne idag en greppade snart tag om mig själv och kände att det skulle kosta mer just då..men nästa vecka så!!!! ARG

Lever fortfarande!

Jag har tränat idag!!!! Huuur skönt som helst var det men jag är liite orolig för hur min lilla rumpa kommer att må i morrn. Ska vara i skolan hela dagen..hoppas att  jag kan sitta *s*. Ska bli så jävla skönt att vara ledig i några dagar..är så trött på mitt hektiska schema med skola upp till hakan..suck. Ska åka med Farstafjollan på kryssning på fredag till lördag vilket jag verkligen ser fram emot..skönt att komma iväg en ministund från verkligheten..Tack Håkan!

Nu ska jag läsa på inför skolan i morgon..sov sött och puss på er alla!




Utmaning nr 2

1. Hur lång är du? 170  cm

2. Vad vill du bli när du bli stor? Mindre

3. Vad jobbar du med? Pluggar 

4. Har du långt hår? Ja...för långt nu

5. Vilken hårfärg har du? Brunt

6. Sminkar du dig? Iblans

7. Har du haft sex senaste månaden? Ja?

8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svarta såklart

9. Har du kysst någon idag? Ja

Familj

1. Vem är bäst, mamma eller pappa? Mamma..hon lever ju fortfarande

2. Hur många syskon har du? 3

3. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Pussiruss

4.Hur många ställen har du bott på ? 5 va?

5. Vem i din familj stör du dig mest på? Mig själv

6. Vilken familjemedlem är snällast? Jag

7. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Länge sedan nu...


Kompisar 


1. När var du senast med nån kompis? Idag

2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Shit..det kommer jag inte ihåg..Göran?

3. Har du kysst nån kompis? Ja

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Ja

5. Vem har du varit kompis med längst? Lotta

6. Vem känner dig bäst? Jag själv

7.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja? Ja

8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nej


Vågar du?



1. Skrika åt dina föräldrar? Ja

2. Klä dig annorlunda? Om jag skulle vilja det

3. Vara dig själv? Japp

4. Visa dig i bikini/badbyxor? Nä...där går går gränsen!

5. Pierca dig? Gjorde jag ju för över 10 år sedan

6. Ha sex på offentlig plats? Haha...tror du?

7. Vara omogen? Det är jag varje dag

8. Äta småkryp? Hur många ska jag ta?

Diverse


1. När tuggade du tuggummi senast? Någon vecka sedan


2. När var du på semester senast?  Var i Tallinn för några veckor sedan..minisemester


3. Vilken färg är det på din tandborste? vit och rosa


4. Är ditt hår tråkigt? Japp..tyvärr


5. Vem såg dig naken senast? Jag själv


6. Hur ofta duschar du? Varje dag


7. När ska du gå och lägga dig Ikväll? Ungefär klockan 23.00
 

Jag utmanar alla som kommer in hit!!


Sol och träning

Idag är det vår..det kan jag hålla med om nu äntligen! Julia är hemma idag från fritids och hon ska följa med mig till gymmet. Japp..jag har bokat in ett spinningpass idag...och på onsdag..och på fredag :-) Nu ska överflödet bort!!!
Ska dock åka med Farstafjollan på kryssning på fredag till lördag ..men jag får träna hårt innan bara. 

Idag ska jag försöka att få familjen att städa färdig här..får se hur det går. Kanske får man slita själv..vem vet. Skriver mer senare :-) Ha en skön dag! 

Rätt så fint hemma nu

Ännu en dag har gått och jag har fått en hel del gjort idag me...tyvärr är jag inte riktigt klar men tänkte ta det i morgon. Jag har rensat ungarnas kläder och ekot i lådorna oroar mig en del..speciellt storfias eko..måste köpa nya kläder till henne snart. Ungen är faan sjukt lång..143,5  cm och växer som en häst på grönbete. Den lilla har snart kommit ikapp sina vänner med sina 112,5 cm..hon är inte så lång *s*. Julia fick en gryymt snygg jacka av sin mormor i fredags..hon gillar den som faan. Man blir lite skraj när man ser henne i den dock för hon ser så jävla stor ut..som en tonåring faan. Tiden går så jävla fort..snart fyller hon ju 10!!!

Råttorna har varit med oss i en vecka nu och dom gör framsteg...nu kommer dom fram och hälsar..ibland kommer dom tillochmed när man ropar på dom :-) Det ska nog bli råttor av dom me!

Nu är det dags att sova..puss på er alla!

Städat idag

Igår fick vi tillbaka våra tentor och dom flesta jag pratade med fick bra resultat....den var verkligen lätt. Jag fick 32 av 36 vilket jag är huuur nöjd som helst med. Hörde dock att det fanns folk i min klass som blev underkända på den?!? Faan va det måste suuga alltså! På vägen till skolan satt jag i värsta kön i en timme för att någon jävla lastbil fått stopp i söderledstunneln så det kändes ju rätt  bra med tentan då. På kvällen kom Håkan hit och käkade pannkakor :-)

Idag har vi städat en hel del här hemma men är tvugna att fortsätta lite i morgon också. Såå jävla trist men det blir ju fint när det e klart. Blir så jävla trött på mitt liv ibland..det suger att plugga och inte ha några pengar. Just nu sitter jag hemma när jag egentligen skulle vilja vara inne i stan och festa loss lite...men men..min tid kommer sen.

Är det någon som har en flytväst att låna ut till en 6-åring? Dom ska överraska barnen på Elins dagis med en båtutflykt..barnen får inte veta förens dom är där..såå kul. Så med andra ord så är det hemligt för barnen i denna familj!!!! ;-) Puss på er..nu ska jag bada!

Men varför jag?

Det var verkligen jättetrevligt på dagis drop in idag..barnen sjöng och hade bakat bröd som vi åt. Elin såg så stolt ut där hon stod och hon tittade på mig nästan hela tiden. Julia var också med men hon satt mest å snackade skit med Jossan som åxå var där. Väl hemma satte jag genast igång med maten , makaroner och köttbullar som slank ner rätt snabbt. Efter maten pratade vi om hur vi skulle lägga upp kvällen och mitt förslag var att vi skulle promenera till simskolan för att efteråt köpa varsin glass på vägen hem. Ungarna blev glada och vi påbörjade vår promenad mot solna centrum. Typ ett kvarter ifrån simskolan såg vi en svart kanin som såg lite konstig ut...han liksom satt på sidan och jag sa åt Julia att gå lite närmre för att se om den sticker iväg men det gjorde den inte, inte förens jag gick riktigt nära skuttade den iväg och liksom släpade med sig bakdelen...den hade ju blivit påkörd. Efter mycket om och men skickade polisen (motstidigt och indirekt) ut en kille för att möta upp mig så vi kunde visa var vi sett den lilla stackaren. När han tog upp den såg han ju hur illa det var ställt och sa att den skulle få somna in. Ungarna blev ju heeelt jävla knäckta och började gråta båda två, panik!!! Desperat försökte jag få dem att prata om något roligt på vägen till affären där vi köpte glass innan vi gick hem och kramade med våra söta bebisar. Fy faan vilken dag..nu ska jag bada:-)

Puss på er, snart är det helg!

Hemma idag för att hinna med allt!

Skulle egentligen varit i skolan hela dagen men det går bara inte! Jag måste hinna klart med den där jävla uppgiften som ska in i morgon och Göran ska bort i kväll och det är simskola så det e bara till att plugga järnet nu på dagen. Klockan 15 är det dessutom drop-in på dagis och det kan jag bara inte missa..lilla E skulle bli så besviken.  Hon kom hem igår och frågade mig om hon inte kunde få ta med sig sin elektriniska petshop till dagis idag för det va ingen som visste vad en tamagotchi var för någonting....vet inte alla ungar det? Jaja..när vi kom till dagis blev det stor uppståndelse kring den där saken så vi får kanske byta batterier i kväll..haha.

I går kväll klockan 23.16 fick Linda och Sami en dotter! Välkommen till livet på jorden lilla Wilma!

Nu startar jag puggklockan..hörs senare. Puss på er alla!

Varit i skolan hela dagen!

Idag var det en heldag i skolan...jag e trött i hela huvudet! Jag blev bjuden på lunch av min klasskompis Stefan som hade 2 portioner soppa..huuur god som helst faktiskt. Den såg inte så god ut dock..helt guul. Just nu ska jag sätta igång med min uppgift som ska vara inne på fredag..inte alls motiverad men måste göra den nu för att hinna med.
Jag har för övrigt jävlig tråkigt i mitt liv just nu..bara skola hela jävla tiden!

Mitt liv känns som en tom sida..kan du inte måla något fint?

RSS 2.0