Cykelägare!!!

Nu slipper jag ta bilen överallt!!! NAJS :-)


Ännu en fin cykel hittad!

Vi såg den här godingen live idag på teamsportia..så jävla fin! Någon som är förvånad över att den är lila? *s* Tror att den här är aningen vassare än den rosa cykeln jag hittat innan faktiskt. *Förälskad*


Fest varje lördag en tid framöver

Idag är det fest igen och jag har gjort en potatissallad även den här gången *s*. Ska bli kul men jag tror inte att jag kommer att orka stanna så länge är jag rädd. Den som lever får se.

Just nu är Julia på bio med hennes kille. Han och hans mamma kom och hämtade henne här runt 11 och dom kommer och lämnar henne runt 15. Hon var så jävla nervös..hihi. Så kul att han faktiskt ringde trots att han har bytt skola..det e en fin kille den där Wille.

Nu är det dags att bli ren innan jag ska åka. Puss på er!

Var i skolan men fattade noll så jag åkte hem

Åkte dit, till skolan alltså, för att vara lite duktig trots att jag fortfarande är lite hängig. När jag satt där och lyssnade slog det mig att jag inte fattade ett jävla skit av va föreläsaren sa så jag åkte hem tidigare. Frågade några andra i mon klass om dom kunde översätta lektionen men det var ingen annan som hade fattat heller så det var ju bra. Lilla E är med sin pappa på simskolan och stora J sitter och tittar på film så nu tänkte jag plocka bort lite skit och vika lite tvätt sittandes i sängen. I morrn ska jag en stund till centrum..måste handla lite grejer. Vi hörs! PUSS!

God morgon världen!

Vaknade och kände mig rätt okej den här morgonen. Jag börjar klockan 13 idag i skolan så jag har en stund att vila på så att jag mår ännu bättre sen. Snälla Aylin och Isse har tagit mina barn till skolan hela den här veckan..vet inte vad jag hade gjort annars om jag ska vara ärlig. Har en del jag skulle behöva handla också..men det får vänta tills i morgon tror jag. Puss på er..nu är det sängen som ropar.

Har suttit upp en hel del idag så det går åt rätt håll!

Jag har gjort min skoluppgift och skickat in den. Jag tror dock inte att den blev så bra..inte så lätt att tänka klart när hela hjärnan är full av snor..men men. Gick iväg till centrum en snabbis idag och skickade tillbaka den dyra boken (800 kr!!)..kändes rätt bra faktiskt! I morgon har jag ett obligatoriskt moment i skolan så det är bara att åka dit och försöka sitt bästa. Hoppas att jag är frisk snart..jag hatar att vara sjuk faan!!!

Nu hörde jag badkaret ropa...ett tecken på att jag är galen eller att jag håller på att bli frisk? hehe

Puss på er alla!


Ligger sjuk

Jag känner mig helt sänkt med feber och allt. Har dessvärre saker att göra...saker jag måste göra så det är bara att sätta igång. Hoppas på att det går b ort så jag får återgå till min säng efter det. Puss på er alla!

Så jävla roligt!

Kräftskivan igår var så jävla sjukt kul! Som vanligt hade söta Tess förberett med en hel del skoj i form av utmaningar och lekar. Min utmaning gick ut på att propsa på att vi hela kvällen skulle sjunga samma låt, för att det var enklast så. Jag valde att hålla fast vid den första visa som vi sjöng vilket blev helan går på japanska...en låt jag inte sjöng lika en enda gång trots att jag sjöng den kanske 20 gånger *s*. Det roligaste var dessutom att jag satt och drack Cola hela kvällen..haha. Vann den utmaningen by the way :-). Det blev en gryymt trevlig kväll! TACK alla som var där...tamagotchi på er!

Idag har jag grymt ont i halsen och snoret bara rinner...Göran har smittat mig! Blir nog att vara hemma i morrn är jag rädd.

Söndag betyder mammabad och nu är det nog dags.
Puss på er alla! Snart är det oktober och då är det jag som har fest... du/ni kommer väl? :-)

Mina nya skor


Så ser dom ut men det är inte det roligaste, namnet slår allt! Håll i er...Nike Vomero. HAHA!!!

Trött efter en dag i centrum

Jag har köpt ett par ordentliga promenadskor idag så nu kommer jag nog inte undan är jag rädd *s*. Lillan och jag var i centrum nästan hela dagen och sen hämtade vi kidzen i skolan. Faan va trevligt vi haft det!!! God lunch åt vi åxå..sallad på favorithaket. Hämtade ut böckerna idag som jag från början så tvunget skulle ha på kursen med som nu lika gärna kan kopieras så jag ska skicka tillbaka den..det är trots allt 800 spänn den kostar.

I kväll blir jag ensam kvar...barnen ska iväg till farmor och farfar och mannen ska till bilen. Tror jag ska lägga mig i ett varmt bad och efter det se en film med lite te i handen, nerbäddad i soffan och med en mysig filt över mig :-)
Puss på er alla! Love you all...


Trött i huvudet!

Skolan drog igång idag och jag är redan trött i huvudet! Hämtade Elin direkt efter skolan och tog med mig hennes kompis hem till oss. Fisk och potatis till middag och sen var det typ dags för oss att lämna kompisen hemma hos sig...kan säga att vi fastnade där ett tag *s*. Tiden går fort i trevligt sällskap..men nu är jag hemma och har skickat barnen i säng. Köpte jättefina jordgubbar idag i affären som jag ska sätta mig och avnjuta.

Madde S, hoppas rensningen går bra :-)

Kram på er alla!

Vill inte att sommarlovet ska ta slut!

Jaha...så var det med det, sommarlovet är slut och vardagslivet tar åter vid. Jag är inte klar med min ledighet känner jag..skulle behöva vara lite ensamt ledig också. Inte för att det är jobbigt att ha barnen men jag behöver vila lite ibland uten dem också och det har det inte blivit så mycket av den sista tiden.
Idag ska jag träna spinning klockan 12 och efter det ska jag hem och intervjua en kile som kanske ska hyra rum inne hos grannen. Sedan blir det att hämta Elin på skolan, Julia i parken ochsist till affären för att handla mat. Nu ska jag stoppa in en tvätt i maskinen, ge råttorna mat och plocka fram lite grejer. Skriver kanske mer senare...

Vad hände med alla trevliga kommentarer i denna blogg? ;-)

Shopping med dottern

Jag är helt slut efter dagens shoppingtur i centrum, Julle skulle titta på allt som såg intressant ut. Det blev en hel del till slut...väska, hörlurar, skor pennor och kläder. Jag ska sova tidigt ikväll...

Puss på er!

Det blev en kvällspromenad

Första dagen gick bra för båda barnen på sina nya ställen att vara, Stora J i parken och lilla E på skolan. Dom hade haft det så bra så sa dom :-). Efter att jag hämtat dom så kom underbara "brorsan" hit och käkade pannkaka. Mamma kom hit och hämtade Elin och sen när alla vännerna hade gått hem så var det sport på TV och då blev jag uttråkad. Fast jag var jävligt trött så ringde jag A som bor två hus från mig och frågade om hon ville gå ut och gå. Det blev en kvällspromenad på en timme :-) Nu ska jag hoppa ner i ett varmt, skönt bad en stund innan jag ska sova. I morgon blir det shopping mer Julle.

Puss och kram!


God morgon alla glada!

Idag sätter allvaret igång! Jag lämnade först Lilla E på skolan och hon verkade vilja bli av med mig snabbare än ögat och sa hej då nästan direkt när vi kom dit. Julia gjorde mig sällskap på promenad både dit och tillbaka och när vi kom till parken där jag skulle lämna henne var det inga andra tjejer där så jag stannade en stund för att hålla henne sällskap. Jag fick en kopp kaffe av personalen där och när de andra tjejerna kom så fick jag först inte gå ändå men sen smet jag ändå *s*. Det verkar vara en otroligt bra personal på det stället..inte alls orolig. Jag ska hämta ungarna rätt tidigt idag ändå så att dom slipper vara så länge i början :-).

Dagen kommer att handla om sådant som man inte kommer att se att jag gjort...alltså pappersarbete och planering för skola och annat. Ha det gott idag alla glada! Puss!

VILL HA!

Jag har hittat en cykel som jag vill ha! Det står Madde skrivet  på den och nu vill jag bara ha den! Visst är den fin? Kostar "bara" 3600 kronor.
Jag fyller år snart...blink blink *s*.

Källaren så gott som klar

Hela jävla dagen har vi varit nere och plockat och satt upp hyllor i källaren så nu är jag jättetrött. Göran har åkt iväg till garaget och Julle är på äventyr med sin farmor och farfar så nu blev jag här med hund och Elin :-). Fru Lehto var här och hämtade lite grejer och så fick vi bröd som hon hade bakat åt oss...grymt gott var det åxå. I morgon ä det middag hos mamma med systrarna..ska bli trevligt. Puss på er..nu ska jag slappa i soffan :-)

Nu är det källaren som gäller!

Nu tror jag att det är färdigrensat här uppe i lägenheten för ett tag framöver. Dessvärre ser det inte ut som det just nu för tillfället då det står hur mycket skit i hallen som helst..en del ska slängas och en del ska ner i källaren, som vi för övrigt ska organisera och rensa i morgon. Middagen hos mamma blir på söndag istället för imorrn är det ju midnattsloppet och då är det svårt att ta sig från söder med bil sen när man vill hem.

Nu är det dags för kudden..puss puss på er!

Nu ser jag att slutet är nära

Idag rensade jag / vi köket färdigt så nu är det klädkammaren och källaren kvar...sen är det rensat för flera år framöver här *s*. Ska försöka att ta det värsta nu i helgen och hoppas på att vi hinner med det mesta. Nu är det dags för mig att träffa John Blund tror jag...

Puss och sov sött alla underbara människor och djur!

Rensningen fortsätter

Idag var det dags för kidzens rum att genomgå en makeover...det tog sin tid men faan va fint det blev där inne när det var klart. Nu är det bara klädkammaren och köket kvar att rensa här uppe och sen nere i källaren innan vi kan säga att vi är helt klara. Soptippen kommer att vara överfull när vi har varit där *s*.

På lördag ska jag hem till mamzen och käka... ska bli trevligt. På fredag ska jag ut med barnen och köpa in grejer dom behöver nu när skolan börjar. Känns lite skumt at inte lämna lilla E på dagis något mer..kommer säkert att åka fel så virrig som jag kan vara på morgonen..haha. Dom börjar bli stora mina bebisar..shit pommes!

Puss på er alla glada!

Min man är bäst!

Idag ringde min älskling upp mig och bad mig komma ner i porten. När jag kom ner hade han köpt mig en ny telefon...en Sony Ericsson C905. Jag blev så jävla glad :-) Inte bara är han bäst...han är min åxå ;-) Tack Göran!!


I dag har jag...

* Hjälpt grannen med hans nya stereo samt intervjuat en kille som eventuellt ska flytta in hos honom.
* Fått tillbaka min bil fulltankad och tvättad..tack!
* Haft besök av Fanny, Mirjar och Mira som firade Julia i efterskott. Blev dessutom bjuden på en maskerad.
* Varit i Solna C och handlat hårinpackning och sushi.
* Varit iväg på macken och dammsugit båda bilarna samt torkat av lite i.

Igår var jag på fest. Det var så trevligt så att polisen kom dit och klagade *s*.

Nu ska jag hoppa ner i badet någon timme eller två :-)

Puss på er alla!


Rensa skit och hundbus 2

Favorit i repris..*s*. I dag har vi hundbusen här igen och rensningen fortsätter. Vi har grillat borta 2 dagar i rad och i kväll är det fest..snacka om bortskämd..hihi.

Puss på er!!!

Allt rasar samman

Tänk att det aldrig slår fel här hemma..sakerna är liksom periodare i vårt hem. Dammsugaren funkar inte som den ska. Min skrivare protesterar. Diskmaskinen låter konstigt. Fjärren till stora TVn är knäpp. Dessutom har Julias byrå börjat spotta ut små kulor och vägrar öppna sig varpå vi var iväg idag och köpte nya till barnen. Ska se vad jag kan göra för att lösa resten...

I morrn blir det rensning i ungarnas rum eftersom att jag ändå kommer att vara där för att montera byråerna :-)
På kvällen ska vi till några vänner och grilla..fan va najs!
Puss på er alla! Ta hand om er själva och andra...

Tvättstugan

Idag håller jag på att tvätta ungarnas täcken och kuddar..så kul har jag det!

Skriver mer senare..over änd out!


Snart börjar skolan igen

Japp..så var det åter igen dags för mig att rusta upp inför ännu ett läsår. Skolan börjar den 17e och jag hoppas att jag hinner göra allt jag har att göra innan dess så jag slipper stressa samtidigt som skolan är igång! Tror att jag gör det...

Jag har ont i magen idag...inte kul alls. Måste raka benen också..haha!
Kram så länge så skrivs det mer senare...

Sällskap e najs :-)

Idag har Thomas varit här och fikat typ hela dagen. Runt fyratiden kom Elins kompis hit för att sova och nu på kvällen har frugan och hennes Borat (internskämt) varit här och fikat. Rensat har jag dessvärre inte haft så mycket tid för idag som jag hade planerat så nu ligger jag lite efter i planeringen. Det är dock ingen fara för jag har en hel vecka på mig att rätta till det *s*. I morgon kommer "brorsan från Farsta" hit och käkar. Det var så länge sedan jag såg honom så det ska bli riktigt kul!! :-)

Natti natti..nu ska jag natta kudden :-).


Trekamp och byte av barn

Idag har vi vart hemma hos mina svärföräldrar och haft trekamp med tillhörande middag. Som vanligt så var det hur trevligt som helst! Dessutom fick vi hem vår lilla söta Elin men lämnade istället kvar stora underbara Julia för några dagar tillsammans med sin farmor och farfar i värmland hos några av deras vänner.

Rensandet fortsätter även denna vecka med stank känsla av missnöje..men men. Det kommer att bli fint när det är klart :-) Puss och god natt, i morgon äe en annan dag.

RSS 2.0