Första advent :-)

Dagen började med att vi åkte på kalas hos min underbara gudson Leo som fyllt 2 i dagarna. Sötare kille får man leta efter! Vi åkte och handlade efter det och sen var det dags för adventsfika med nära och kära i vårt hem. Dagen har vart så jävla najs... önskar mig flera såna dagar :-)

Puss och god natt alla! I morgon är en annan dag...

OGILLAR!

Igår upptäckte vi att en av våra råttpojkar, Pulver, blivit akut sjuk. Troligen har han fått en stroke så han är skitdålig här nu :-( Jag blir så jävla ledsen! Han kommer att få somna in så fort som det är möjligt såklart. Barnen är skitledsna och det får mig att bli ännu mer ledsen. FAAN DÅ!

Ber en bön för livet!

Jag fick just veta att e av mina vänners mamma föll ihop livlös i sitt badrum för två dagar sedan och att hon nu ligger på sjukhus. Det har inte varit lätt för den familjen och även fast jag inte tror på Gud ber jag en bön ifall jag har fel om hans existens. Låt henne överleva... snälla!

Vill INTE bli sjuk!

Jag är liksom som mellan att vara frisk och att vara sjuk och det är ju så jävla jobbigt! Min hals är lite öm när jag sväljer och huvudet värker. Jag har inte tid att vara sjuk nu... jag har för mycket att göra!

Kan man boka om så man blir sjuk efter jul istället?


Grattis underbara Leo på din dag!

Världens finaste lillkille fyller 2 år idag... grattis till dig!

Tar avsked av alla barn och föräldrar på min praktik :-(

Nu är det snart bara tre veckor kvar på min praktik och det börjar kännas lite jobbigt för nu så kommer alla avsked :-( Hade en pojke idag som jag sa hej då till och det var faan inte kul! Jag vet speciellt ett avsked som kommer att bli extra jobbigt men det tar jag när det blir dags....

I morgon fyller prins Leo 2 år. Tiden går så jävla snabbt och jag hinner inte med någonting alls. Jag ska ta mig mer tid till att träffa mina nära och kära nästa år, jag vet att jag varit dålig på det på sista tiden.

Nu till sängen och min tisdags-TV :-)
Puss och sov sött!


Blir så jävla trött bara!

Fortfarande sjuka barn och paniken stiger! Jag har så jävla dåligt samvete över att vara hemma från min praktik men det är inte mycket annat att göra ju. Det positiva är att jag har fått en hel del gjort idag.

I morgon är det torsdag och utvecklingssamtal för Elin. Tänkte nog att hon skulle få gå till skolan i morgon även fast hon inte är 1oo%. Julia blir hemma någon dag till för hon hostar som faan.

Snart är det jul.. då blir det kul :-)


Utvecklingssamtal för Julia

Julia och Elin är ju sjuka men trots det s gick vi på samtalet idag. Hon fick jättebra omdömen i de flesta ämnen men behöver läsa mer, koncentrera sig mer och komma i tid oftare. Tack vare att hon var så fuktig så fick hon köpa lite glass :-)

Jag ska vara hemma med dom i morgon åxå men då så ska vi ta oss en utflykt till min praktik men lite fika till min handledare som fyller år i morgon :-)

Puss och kram... sov gott!

Sjuka barn igen

Flickorna har hostat i flera dagar så idag gick vi till läkaren för att kolla upp skiten. Han kunde inte se några tecken på bakterier så han drick slutsatsen virus... som vanligt. Som tur är så fick dom najs medicin så att dom slipper hosta upp innanmätet... stackarna!

Veckan ser bra ut och på lördag är det kryssning!

PUSS

Lördag och utgång!

Jag fick en så jävla bra present av "brorsan" när jag fyllde år så idag ska vi ut på en helkväll tillsammans :-)

Puss på er.. nu ska det firas!

Najs helg!

I fredags drog jag och Jennie till Mettan för att sjunga. Där träffade vi Annika och massa andra skojiga människor. Det var helt jävla galet kul.. precis som det brukar vara när vi går ut :-)

Lördagen kom och ungarna åkte hem till sina farföräldrar. Lollo och Lars kom på middag... så trevligt! Efter att dom åkt hem så satt jag och gubben i soffan och slöade. Jag satt på facebook och chattade me Lillan som frågade om vi ville komma över så vi gick dit :-)

Söndag och bullbak tillsammans med Jennie som fyller år i veckan. Grymt najs!

Helgen har med andra ord varit fett najs :-)

PUSS!

RSS 2.0