En tung dag...

Jag känner mig tom efter den här dagen. Vissa människor har en förmåga att beröra...


Ledig heldag :-)

Lämnade barnen i skolan och efter det hade jag en hel dag för mig själv :-) Jag dammsög bilen och shoppade en hel del... faan va det va najs!  Haft en sjukt bra dag med andra ord... rock on!

Nu är det fredagsmys.. PUSS!

Ögoninflammation suger!

Jag har känt av mina ögon i några dagar och idag vaknade jag upp och tog beslutet om att ringa till farbror doktorn om det. Jag fick tid och gick dit = ögoninflammation. Faan va det suger! Det svider och gör ont så jag tappar koncentrtion och humör faan.

Jag har suttit och väntat på barnen medan de har dansat typ hela kvällen. Nu ska jag packa lite inför morgondagen. Puss och sov gott!

Vill inte!

Det är för mycket, jag vill inte! Jag vet att du mår jävligt dåligt och det skrämmer mig. Jag vill inte förlora dig på riktigt, det skulle göra mig så illa. Hur ska jag göra för att du ska förstå? Vad ska jag säga för att du ska vilja vara i mitt liv? Ge inte upp... jag finns där för dig alltid! Sträck ut en hand...

Planeringsdag med praktiken

I torsdag var vi på planeringdag i Barkarby. På kvällen bjöds det på middag och trevliga aktiviteter. Jag vann en musiktävling och fick en jävla massa choklad.. haha! Det var så jävla trevligt att träffa alla utanför "arbetet".

Idag är det så jävla tråkigt väder så jag tror att vi drar iväg och shoppar lite onödiga nödvändigheter.

Puss på er!


Föräldramöte igen...

Elin sov i min säng i natt och det innebär att jag sovit rätt så dåligt. Det va en rätt tung dag idag på praktiken. Efteråt var det föräldramöte för Julias klass och det var rätt så tungt det me. Jag känner mig rätt låg just nu... som tur är så är det en ny dag i morgon med nya utmaningar.

Regniga jävla dag!

Jag har 5 minuters jävla promenad från min bil till min praktikplats och idag när det regnade så var det minde kul att gå. Fick sluta en timme tidigare idag men eftersom att jag mötte upp Jossan för att köpa en bur av henne så blev jag ändå sen hem. Annika kom förbi med Sarah och Kelian och när dom gick för en stund sedan så blev jag bara så jävla trött. Ska lägga mig i ett bad innan jag ska sova... sååå najs!

Sov så gott alla.. puss!


Polispådrag

Idag så kom Carina förbi och sa att det va en hel del poliser i området och då passade vi på att gå ut me hennes hund för att kolla in läget lite. Det visade sig att vara typ 20 snutar i området och anledningen till det var att det 2 hus härifrån greps 4 personer under ett pågående inbrott. Här händer det grejer må jag säga!

Jag skulle ha varit hos lillprins Plutt idag men han blev sjuk så E fick vabba. klockan 15 hämtade jag Elin och en kompis til henne på skolan. Julia följde med och vi köpte pizza i centrum. Klockan 18 hade gästen gått och Elin gick på fest hos en kompis till henne. 20 var det slut och vi gick hem och kollade på film. Fullt upp kallas det.

I morgon så kommer föroppningsvis Lollo och hennes gäng hit på middag. Tyvärr så har hon varit lite sjuk så jag vet inte om det blir så tyvärr. Ska iallafall städa som om dom kommer :-)

Puss... nu e det en säng som väntar. Hoppas att jag hittar den...

Detoxar mig igen...

Japp... nu dricker jag brunt vatten igen för att rena kroppen. Så snart jag känner mitt inre lugn komma tillbaka till mig så ska jag även börja träna i centrum här där dom öpnat upp gym som är öppet 24h. Just nu så känner jag mig så förbannat jävla stressad över allt jag har att göra... sjukt jobbigt. Planen är alltså att jobba bort alla måsten här i dagarna så att jag kan koppla av lite sen :-)

Fortsätt simma...

Julia sjuk idag så jag är hemma...

I morse vaknade Julia och kände sig dålig så det var bara till att vara hemma med henne. Tänkte passa på att göra en del saker i hemmet faktiskt. Dessutom så har jag en hel del bra filmer att se på om jag hinner :-)

Återkommer när lugnet åtekommer efter stormen. PUSS!

Trött, tröttare, däckad!

Shit va trött jag är när jag kommer hem från praktiken, jag vill bara sova! Hur faan ska man orka göra någonting annat än att sova liksom? Den här veckan är det dock massor som händer. "Brorsan" kommer hit på middag, Lollo och Lars kommer hit på middag och jag ska hem till världens gulligaste lillprins :-) Konferens, föräldramöte och barnkalas är andra inslag av veckan. Man lever ju iallafall.. haha!

Årets party är under planering och jag hoppas att ni kan komma :-)

Puss på er!

Praktiken är såååå najs!

Jag har verkligen hamnat på en superbra praktikplats! Alla är så jävla trevliga och jag känner verkligen att dom tror på mig där :-)

Helgen har varit undebar den me. Party i lördags för att Maggan fyllde år och besök av trevligt folk idag. I morgon är det dags för praktiken igen och det ska bli grymt :-) Berättar mer en annan gång... nu ska jag sova mig.

Puss på er!

RSS 2.0