Jag gick, jag sjöng, jag segrade

i går gick jag för att sjunga lite karaoke med Häxan. Kände mig så jävla sunk och egentligen inte alls på G för någonting. Väl där frågade värdinnan om jag skulle vara med och tävla varpå jag svarade typ "ok". Temat var rock och jag hann med 2 låtar. När vinarna skulle utses satt jag och pratade med en tjej jag känner och lyssnade med ett halvt öra eftersom att det var så jävla många där som var bra och jag inte trodde att jag ens hade en chans. Trean ropades ut, tvåan ropades ut och är hon kom till ettan så ropar hon ut mitt namn..vad gör jag då..jo.. jag fortsätter prata som om ingenting hade hänt. Jag fattade liksom inte att jag hade vunnit ens..asg. Jag fick så mycket fina ord av folket som var där så jag nästan börja gråta *s*. Stora finalen är i december och jag är med :-) Helt ofattbart..min första vinst!

Puss och kram på er alla!

Förstår inte riktigt

Hur faan kan tv4 sända Robinson en onsdag kväll fram till 21.25? Mina barn är helt knäckta för att dom inte får kolla på det idag... fattar inte. IDIOTER!


Julia var hemma idag

Det blev inte mycket plugga av idag eftersom att Julia redan igår började få magkramper titt som tätt. Hon fick vara hemma idag och vi ägnade dagen framför tvn. Jag somnade mitt i en film och Julia fick lov att peta till mig..haha. Tänkte lägga mig i ett bad lite senare..ska bli najs som faan! i morgon ska det bli väder- och trafikkaos så vi får se om jag kommer iväg till skolan.

Puss!

Klippt mig nu äntligen!

Det var eviheters evighet sedan men nu har det alltså äntligen blivit av, jag har klippt mig. Det blev en aning kortare, lite urklippt och så skönt. Efter klippningen var det dags att åka med Julia till tandläkaren. Hon hade sitt första hål och det ska lagas på tisdag nästa vecka. Hon har inte mått så bra idag så vi får se om hon är hemma i morgon. Själv så är det till att plugga en del i morgon, även om det suger.

Puss och god natt!

Elin fyller 7 år idag :-)

Dagen har varit bra och Elin har fått fina presenter. 7 år redan..faan va tiden går fort alltså, det känns som att det inte var länge sedan alls hon föddes. Jag blir så stolt när jag tänker på vilka fina människor jag har lyckats föda fram, mina barn är det bästa jag har!

Julgransplundring

Julia hade en kompis som sov över här i natt, det gick jättebra. I morse skjutsade vi henne hem innan det var dags att åka vidare till årets julgransplundring på mammas jobb. Som vanligt var det trevligt och dessutom träffade vi en av dem som underhöll när vi var på Cypern i sommras. Efteråt åkte vi till Nacka och köpte fisk för presentkort som Göran fick av sitt jobb när han fyllde år. Sjukt jävla dyrt var det...en liten jävla laxbit för 150 kronor. Det blev även lite nya tallrikar innan vi åkte hem. Efter maten åkte vi iväg igen och denna gång till Kista för att klippa ungarna. Dom blev så fina! Ikväll blir det utgång med Häxan :-)

Puss på er alla!


Grattis Elena på födelsedagen :-)

Idag har jag varit i centrum och letat present till Elin. Hittade lite grejer men är inte alls nöjd med det så hon får följa med ut och handla vid något tillfälle. Underbara lilla ungen...

Idag fyller min fina vän Elena år och jag passar på att säga grattis även här :-)

Puss på er alla!

BADA!

Skiter i att förklara hur trevlig dagen har varit i goda vänners lag och går istället direkt på det som är viktigt för mig just i mittt NU. Idag var det exakt en månad sedan min operation vilket även innebär att det var en månad sedan jag fick bada. Hela denna tid har jag lidit som fan men nu är det äntligen dags igen..jag ska bada! :-)

Skit på er..nu ska jag koppla av ;-)

Orka

Nej

Ännu en dag med Häxan

I morse kom Häxan över och drack kaffe, åt lunch och tittade på en rulle. Efter det tog vi en promenad innan vi hämtade barn på skolan. Elin följde med henne hem och Julia hade med sig en kompis hem. Runt 19-tiden lämnade vi en unge och hämtade tillbaka våran. Nu sitter vi här och slappar innan läggdags. I morgon är det skola som gäller...uuhhh. Innan dess blir det nog kaffe med Häxan..hihi.

Sov gott på er! Puss!

Kaffe, snack och skolläkaren

Kaffe och fukost hemma hos Aylin i morse. Häxan kom dit och fick en kopp hon med och sen följde hon med hem till mig på lite skitsnack. Lunchen åt vi på pizzerian och sen var det dags för mig att gå till skolan för att ta med Elin till skolläkaren på rutinkoll och spruta. Enligt tabellerna var hon i underkant både gällande vikt och längd så det var bra om hon kunde äta lite sa hon... gärna glass *s*. Häxan kom hit igen på lite skitsnack sen när vi kom hem och sen blev hennes underbara Maja Rövardotter kvar här för att leka med Elin. Dom e så duktiga framför TVn :-) Julia ska duscha, Elin ska duscha och jag ska duscha..sen är det tack och god natt för min del.

Puss på er!


Slö söndag...

Efter gårdagens bravader vaknade jag runt 10 i morse. Håkan kom hit och käkade lunch, mycket trevligt. Middagen var najs och efterätten lika så. Jag har gjort rent på mina djur och även badat dom. Jag är trött och vill bara sova...det har varit en så jävla seg dag. Tidigt i säng så att jag orkar upp i morgon. Ska följa med Elin till skolläkaren i morrn så det kanske e bra om man pallar *s*.

Sov sött!

Bjuden på middag och party idag

Nu har jag duschat och sitter här och kollar läget. Om en liten stund ska jag klä mig och åka iväg på middag och partaj..behövs! Barnen är ute och åker skridskor i kylan..bbrrr. Om en vecka fyller min lilla prinsessa 7 år :-) Faan va tiden har gått fort alltså! Vet inte än vad jag ska köpa till henne men jag kommer nog på någonting bra i veckan.

Puss på er :-)

Iskall morgon!

Vintern är så vacker från mitt fönster men jag vill inte gå ut och känna på kylan! Igår skulle jag ha städat här hemma men det blev det ingenting av för Häxan kom hit och stannade hela dagen istället. Mycket trevlig dag :-)
Ibland behöver man göra ingenting för att orka göra någonting om ni förstår vad jag menar *s*.Tänkte att idag skulle bli dagen då jag gör det jag skulle ha gjort igår. Detta innebär att dagen kommer att gå åt med att städa och plugga..roligare än så tror jag inte det blir.

Puss på er!

SKITVÄDER!

Jag sitter här och väntar på att min gruppkamrat ska skicka arbetet så att vi kan bli klara någon gång. Jag är så sjukt trött på allt vad skola heter nu och önskar att jag kunde ta en liten paus i skiten..men men..det är snart sommar eller vad säger ni? Måste ta mig en tur till centrum idag och låna en bok. Igår, när jag satt och pluggade hela dagen så var det fint väder så jag riktigt längtade efter att gå ut... men inte idag. Kanske blir det så att jag tar bilen...

Puss på er och ha en bra dag! 

Åter till verkligheten

Jag har haft ett bra jullov och ungarna verkar inte klaga heller. Göran har varit ledig tillsammans med oss men i morgon börjar han jobba och allt återgår till det vanliga här i hemmet. Jag har en del att göra med min uppsats och en del samtal att ringa men det ska bli skönt med lite egentid ändå nu när jag haft alla i hälarna här hemma *s*. Skulle vara skönt med semester...

Mina ansiktskrämer är slut, mina glasögon är gamla, jag får inte bada, mina fötter är helt raspiga, jag är hårig som en varulv, jag känner mig fet och ful, det är stökigt i mitt hem och jag känner mig besviken på en hel del...kan det bli värre eller?

Puss på er... i morgon är en ny dag!


Arg, ledsen och besviken!

Varför ska man behöva utsättas för sånt här?


Japp..nu är julen ute :-)

Jag fick precis som jag ville i morse, vi åkte runt lite, handlade några tallrikar och sen åkte julen ut :-)
Nu är det till att plocka undan allt annat för i morgon kommer det folk hit eftersom att min underbara fyller år. Ungarna börjar i skolan i morgon bitti och efter vu har lämnat dem så åker vi och äter frukost ute någonstans..sånt e alltid trevligt. Måste plugga rätt hårt i dagarna för att få klart mitt arbete innan söndag och sen har jag några dagar ledigt för mig själv..det ska bli rätt skönt faktiskt. Nu åter till mitt plock.

Puss på er!

Husdjursmässan

Vi fick ett litet ryck här idag och åkte till Kista för att gå på husdjursmässan. Det var en hel del djur där, inte så mycket folk och vi var där i typ 2 timmar. Ungarna klappade djuren och vi kom allihopa fram till att vi har underbara djur hemma. Efter att vi vart där och kom hem så var jag helt slut i kroppen... julen är kvar än.

Det verkar som att jag läker ihop rätt bra (som det ser ut hittills) och resultatet är finare än förra gången. Jag är trött i kroppen och sover skitdåligt så jag e typ trött hela tiden, ligger typ i samma läge. Jobbigast är det att gå ute för att jag måste spänna mig hela tiden så att jag inte ramlar eller halkar till. Nu är det ju 2 veckor sedan jag gjorde mitt ingrepp så jag tror att jag kommer att vara på fötter till 100 % ganska snart :-)

I morrn hoppas jag att jag kan få ut min käre make på vägarna igen för att kolla på lite tallrikar jag har hittat. Dessutom fick han presentkort på fisk av sitt jobb som går ut snart så det skulle vara najs att köpa det också. Hoppas även på att få kasta ut julen...*s*. Håll tummarna för att jag får som jag vill... PUSS!


Nu är jag trött på julen!

Ja nu faan åker julgranen och alla jävla tomtar ut! Göran fyller ju år på torsdag så det är en bra ursäkt tycker jag... så jävla trött på julen! Ska fixa med massa andra saker här idag också så jag skriver mer senare...puss!

Badade djuren och nu är dom sura...

När vi gjorde rent på råttorna såg jag att även dom var lite skitiga så jag beslutade mig för att göra rent dom också. En i taget fick dom bada och en i taget blev dom dessutom sura på mig för att dom inte tyckte att det var vidare skoj..haha. Den ena av dom spännde ögonen i mig rejält..humor! Rena är dom i alla fall ;-)

Ska försöka mig på att fixa tvätten men först ska jag duscha och byta min tejp:-)
Puss på er!


Fick middagen lagad och serverad igår :-)

James var här och hjälpte till med lite småfix. Göran och han gick på en matlagningskurs för typ ett år sedan där de fick lära sig att göra risotto så jag tänkte att det var dags för grabbarna att visa vad de lärt sig. Jag satt och skrev på mitt arbete medan de fixade och när maten var klar var det bara att äta..såå gott!

Idag har jag typ bara rensat i min dator hela dagen. Faan va man drar på sig skräp! Kvar på dagens schema står att fixa med lite tvätt och göra rent åt djuren. Utöver det har jag en del småskit att fixa med så det är nog dags att sätta igång innan det blir kväll..asg.

Puss!

God fortsättning på er!

Förra året var bra men det här året ska bli ännu bättre!

Jag vet!


RSS 2.0