Så jävla najs!

Min underbara man gick upp i ottan för att åka iväg med min bil till besiktningen. Efter att han slitit med is och snö var han där klockan 7.40 och kom tillbaka hem med en bil som inte ens fick en flugfjärt till anmärkning ens.. så jälva skönt! när han kom hem åt vi frukost och sen var det dags för Göran att åter igen åka iväg och denna gång för att hämta en ny diskmaskin eftersom att den andra gått sönder...så jävla najs! Jag älskar det mannen!
Är lite besviken på alla som sagt att de ska hälsa på mig och som inte kommit eller inte ens hört av sig men förutom det har jag en bra dag idag :-)

I morgon är det sista dagen på detta år och sen har jag en del önskningar för nästa år som jag hoppas slår in!

Puss på er alla!

Vem bryr sig..haha


Ensam med maken :-)

Idag åkte G iväg och åkte skridskor med barnen inne i stan och efter det följde barnen med hem till hans bror. När han kom hem kollade vi lite på tv och sen gick han för att handla pizza. När han kom hem hade han köpt en fin ros till mig :-) Nu sitter vi här och bara slappar... hur skönt som helst! I morgon ska min underbara besikta min bil klockan 7.40, även fast han är ledig. Jag älskar den killen..funderar på att gifta mig med honom när jag blir stor *s*.

Jag börjar känna mig rätt uttråkad i min situation och längtar efter att kunna röra mig ordentligt. En annan sak är att jag inte får bada på hur jävla länge som helst vilket är sjukt jävla jobbigt för mig! Nu får jag nöja med med att duscha... bättre än inget alls kanske men får tänka.

I morgon hoppas jag på lite besök..*blink blink*.

Kärlek till er alla!

Återbesöket gick bra

Var på återbesök idag på kliniken och allt såg tydligen bra ut. Så här efteråt är jag trött och öm i såret så det är till att ta det lilla lugna idag. Kanske blir det film och mys med maken i soffan:-)

Min granne var ute idag och sa hej till mig. Jag fick en bok av honom som han tyckte att jag skulle ha. Han hade varit och köpt den till mig efter att han hade hört om den på radio... så sött!

Puss och kram alla... hörs sen.


Helt underbarat ändå

Julen har varit helt jävla underbar trots att jag har haft ont. Jag har ätit gott och fått fina presenter :-)

Idag var första dagen som jag fick duscha efter operationen vilket var hur jävla skönt som helst! Det blir bättre och bättre dag för dag och jag hoppas att det inte spricker upp den här gången nu för det skule suga så fett!

Puss på er alla och ta hand om varandra!

Mörbultad

Operationen gick bra men nu har jag rätt ont faktiskt...det känns som om brösten ska explodera. Jag har inte sovit så bra i nat heller så jag är rätt så mör. Snart kommer mina prinsessor hem..längtar som fan efter dom.

Skriver mer senare tror jag...puss!

I morgon vid den här tiden är jag nog inte så kaxig...

I morgon är det dags för min operation och det känns i hela kroppen. Klockan 9.30 kommer jag att sövas för att rätta till mina ärr på magen och brösten. Dom kommer att skära bort mer skinn så det blir som en ny operation minus muskelgrejen liksom. Sällskap är alltid uppskattat ;-)

Puss på er alla underbara människor!

Saknad!

Idag var det 9 år sedan min vän valde att gå sin väg mot nästa värld vilket har medfört att denna dag är lite tyngre än andra dagar på året. Trots att det gått så lång tid så känns det som om jag kan gråta för evigt, tårarna går inte att stoppa. Skumt...

I morgon är en annan dag och då ska det stressas ännu mer än innan...PUSS!

Nä... jag har inte dött!

I söndags kväll började snoret rinna och under natten blev det värre. På måndagen var jag ok så jag åkte iväg till skolan men fick självklart ångra det på kvällen för då kom febern. Tisdagen tillbringade jag mest i liggand läge och idag är jag matt i kroppen. Trots allt detta vad det ju luciatåg att fixa i Elins klass, man måste slutföra vad man påbörjat ju. Det gick sjukt bra och jag tror att både barn och vuxna var nöjda och stolta :-)

Nu är det bara några futtiga dagar kvar till min operation och jag börjar känna av lite nervositet mellan stressen för allt annat. På måndag morgon rullas jag in klockan 9.30. Nu måste jag fixa lite här innan J ska hämtas hos en kompis. Puss på er!


Herre gud!

Maten var god och sällakapet trevligt på festen i Jakan. Frugan fick fina presenter och alla var glada. För min del så åt jag nog för mycket av den goda maten och efter det en stor jävla bit paj..men va faan ska man göra då när hon är grym på att laga mat?

På hemvägen pratade jag med Häxan och hon satt och drack glögg i sin ensamhet. Sen började hon dilla om att hon aldrig varit på Luciavaka och att det var dags för det nu så det var ju bara att följa med henne *s*. Vi hamnade på sunkiga Metropol i Sundbyberg där vi träffade några vi har festat ihop med förut. Efteråt gick vi till MAX där jag träffade en annan av mina vänner och även en kille jag festade ihop med på kryssningen. Jag kom faan hem för sent..jag är en gammal tant nu och ska inte vara ute och ränna..haha.

Idag är schemat fullt så det är bara att kämpa på är jag rädd... PUSS!


Party i Jakan

Håller just nu på att göra mig i ordning för att bege mig till frugans 30-års party. Jag har fixat en stor laddning med min pastasallad till henne här på dagen så i morgon kommer alla gäster som äter av dig lukta så där lagom med vitlök..hihi.

Puss på er..fortsättning följer!

Jag skrattar ihjäl mig!

Jag sitter och lyssnar på något så jävla kul! Sök på senila samtal på youtube och dela galenskapen ;-)

Elin hade avslutning på sin simskola och hade tagit  upp till silverhajen!

För att ta den gäller följande:

Simning
Märkestagaren ska simma
100 meter varav 25 meter på rygg.
Momentet utförs på djupt vatten.

Simma 12,5 meter i bröstläge.
Gör en rotation från bröstläge till
ryggläge utan att nudda botten.
Simma sedan 12,5 meter i ryggläge.

Så jävla sjukt duktig är hon min lilla prinsessa! Simtränaren sa det att hon tyckte att Elin hade något särskilt och att hon trodde att hon skulle kunna bli riktigt duktig. Tänkta att jag skulla kolla runt lite efter något som tilltalar henne inför våren :-) Tror även att min stora prinsessa ska få fortsätta utveckla sina kunskaper i simning..men bara om dom vill såklart.

Puss på er... nu ska jag göra något annat





Elins kompis ska komma hit och senare är det avslutning på simskolan

Just nu sitter jag och försöker få lite gjort på den uppsats vi håller på med i skolan. Det känns som att det inte finns så mycket motivation till det men va faan..bara att göra liksom.

Klockan 15 är det dags att hämta Elin och hennes kompis på skolan. Efteråt är det dags att se Elin simma på simskola för sista gången. Nu har hon blivit så duktig att hon inte behöver vara där längre, ungen simmade 150 meter sist :-)

I helgen är det party..det ska bli kul!


Badkaret nästa!

Dagen har varit lång med mycket att göra så det ska bli så jävla skönt att lägga sig i ett bad nu! Efter badet ska jag fixa med julavslutningen och skolarbeten innan jag får sova.

Puss på er så hörs vi snart igen :-)


Fick lunch och kaffe på ungarnas skola *s*

Japp..då har man vart jourhavande mamma på barnens skola igen och den här gången fick jag både lunch och fika på maten..haha. Elin var först ut att få sprutan och hon va faan grym. Julia fick sin några timmar senare och hon var så rädd att hon började gråta stackarn. Trots detta var hon grymt duktig i sin mors knä. Efter maten kom Häxan hit med sina döttrar för att busa lite med mina och nu sitter jag återigen nergrävd i skolarbeten.

I morgon ska jag ta tuben in till stan för att lämna lite grejer till en tjej i min skola. Sedan åter igen till studierna är jag rädd :-(

Det är även en hel del skoj som händer nu framöver. I helgen är det party :-)

Puss på er!

I morgon är det vaccination nr 2 för barnens del

Japp..och Julia är så jävla nervös. Hon satt här och försökte slingra sig från att ta den och sa till sist att det var okej att ta den om jag åxå tog en till..NÄÄÄÄ sa jag. Jag lovade att jag skulle följa med henne iallafall.

Dagen har vart trist med skola och skit. Nu räknar jag verkligen dagarna och ser fram emot en paus.. hoppas bara att jag hinner klart tills dess nu så jag kan koppla av över jul. Det är en hel jävla uppsats så jag är tveksam men ändå.

Puss på er..nu ska jag fixa lite.


Andra advent!


Trevlig andra advent på er alla!

Jag hamnade hemma hos Häxan i går kväll och kom inte hem i tid om man säger så..haha! Är lite trött i ögat idag så det blir till att ta det coolt idag. På schemat står att göra rent på mina smågrabbar, bada och sedan titta på filmen vi skulle sett igår men inte "hann med".

Puss!

Som ett mirakel!

Sladden till datorn har ju sedan en tid varit försvunnen och från ingenstans dök den upp på bordet! Misstänker min man som skyldig till brottet..asg. Sätter in lite kort från Rigakryssningen..bättre sent än aldrig ;-)

Första taxiresan och vad får man se...ett jävla slagträ i bilen...haha!


Det kanske inte syns så bra men det hänger gubbar i olika ställningar i lamporna.

Tyckte denna var lite cool :-)

Den där Basshunter var en riktigt rolig kille faktiskt!

Har även fina kort på min vän Håkan men vill ge dem till honom först :-)
Puss!


Har jag smittat mina barn nu åxå?

Mina barn har denna morgonen fått för sig att dom ska bada och det har typ tagit hela morgonen. Kan det vara så att jag har smittat mina barn med min badmani nu åxå...hmmm. Tänk om dom små djuren tar över mitt badkar..då får jag ju aldrig tillbaka det! Dags att sätta ner foten och det ordentligt..asg.

Vi är på g iallafall och dagen kommer att bli kanon med många trevliga möten :-) Senare i kväll ska vi se på film, Flickan som lekte med elden. Dags att sätta igång! Puss på er!


Kvällen var trevlig och dagen idag seg

Vi åkte tunnelbana till Globen igår vilket innebar att vi båda kunde dricka lite vin och så. Maten, drickat och sällskapet var helt ok. Musiken var även den ok och det blev en del dans för min del. Efter att allt var klart hann vi med att ta sista tunnelbanan hem och sen var det bara till att gå upp i morse som vanligt. Jag är lite seg men det var det värt. Skolan sög i dag me och jag ska lägga på ett kol till nästa vecka för att hinna så långt som möjligt!

I morgon ska vi till sötisprinsen för att gratta honom. Ska se om vi kanske åker förbi mormor och Sune en stund också. Skulle även behöva lämna lite grejer hos Häxan så det kan bli många möten i morgon. :-)

Puss på er alla och sov gott (det ska jag göra).

I år blir det plastgran

Jag har efter en tids övervägning bestämt att vi ska köpa en plastgran och detta på grund av följande. Göran fyller år det 7e januari och varje år blir det problem att göra sig av med den jävla barrbusken från vardagsrummet, det är ju typ 2 veckor för tidigt att kasta ut den. Jag vill ju inte ha kvar den heller när han firar sin dag... så... plastgran it is! Grandoft finns på burk..asg.


GOD JUL!


Pannkakor till middag och besök från landet *s*

Idag på dagen var jag och införskaffade mig i en julklapp till mina barn från typ hela släkten, en TV som dom ska ha på sitt rum (säg inget till dom bara). Jag tog den sista som fanns kvar och den kostade bara 2000 kronor för 23 tum..bra som faan ju. Jag och Häxan muppade runt som vanligt och sen var det dags att hämta barnen. Vi handlade mat och sen kom "Brorsan" hit för att äta pannkakor..ända från Farsta! ;-) Lika trevligt som vanligt!

I morgon blir det till att kolla in lite julklappar, muppa lite och sen är det Globen med Görans jobb som gäller. Vi har blivit bjudna på någon 80-talsshow och middag. Ska bli najs som faan!

Puss på er och låt inte vägglössen ta er...

Det var en gång en tjej med otur...

Mitt upp i all stress dyker det upp mer stress..så är det faan alltid! Ekonomin suger och skolan är bajs...då pajar diskmaskinen! Jag tror jag bryter ihop faktiskt för jag hatar att diska för hand! Snacka om att man ha otur just nu..fy faan! Va faan ska man göra då? :-(


RSS 2.0