Tenta igen snart:-(

Den 13 februari sitter jag åter igen och svettas, då på ett muntligt jävla förhör med Hitler!

Har varit i skolan hela dagen idag och är helt slut! Har dåligt samvete för att jag inte rättat min hemtenta än..måste ta tag i den. Vi hade diskussion i skolan idag om hur ett lyckat samtal med en klient bör vara och efter det fick jag kommentaren att jag skulle bli en grym kurator..det värmde som FAN!

Nu ett glas vin och sen sängen...puss!

Snö..IGEN!

Idag va jag så jävla nära på att ramla...säger bara hårdpackad snö! Har fått en del gjort idag ändå..varit och fixat lampan på bilen och rensat lite i datarummet(igen). Skulle vilja hoppa ner i ett varmt bad men jag kommer inte hinna idag..då får jag somna vid 2 och det vill jag inte. I morgon är det sominarium...hela jävla dagen! Det får bli ett glas vin och badkar i morgon då istället:-)

Sov gott när det blir dags! M

Årets semla

Nu har jag ätit årets första och troligen enda semla...mår illa! Idag måste jag ringa en jävla massa samtal, gillar inte sånna dagar för det ser ut som att man bara har sovit när gubben kommer hem. Sen har jag ju en tenta som ska rättas till för att herr Hitler ska vara nöjd, ordbajsare! Nä...bäst att göra det jag ska!  Puss och kram

Barn är förfärliga..jag menar för härliga.

Efter skolan idag var jag och hämtade Julia på skolan för att ta henne till tandläkaren och sedan köpa skor. De skor hon hade var tydligen väldigt roliga att hoppa i lera med?!?!  Väl i centrum gick vi i varenda jävla affär och inte ett par skor dög åt min prinsessa (läs brat) så till slut fick jag nästintill tvinga henne att köpa ett par. De skor hon vile ha var ett par VITA gympadojor..med tanke på att dom andra var så roliga att hoppa i leran med så sa jag såklart nej.."ååååhhh va du e elak. Alla andra får ju ha ljusa skor i skolan och bla bla bla". Shit att barn i alla tider kör med samma skit för att få sina föräldrar att få dåligt samvete. Den här mamman är principfast så nu har hon ett par skitcoola skor som hon självklart tycker e fula eftersom att hon inte fick som hon ville från början. Barn är förfårliga..eller jag menar ju såklart för härliga.

Simma lugnt!

Julgransplundring och sockerchock!

Idag har vi varit med min mamma på hennes jobbs julgransplundring..hur kul och påkostat som helst. Det var ansiktsmålning, ballongdjur, clown, cirkusskola hoppborg mm mm mm. Kändes nästan som att jag bara åt när jag var där..det var bland annat  varmkorv, chokladkaka, äppelpaj och kaffe. Dessutom fanns det ju lösgodis som man fick ta..vilket vi gjorde..typ 5 kilo..haha. Hoppas bara att vi kan sova i natt efter allt socker vi ätit..hihi.

Helt slut och fortfarande ont i huvudet

Nu har vi firat lilla Elin på hennes födelsedag och hon var så glad när hon gick och la sig. Va lite orolig hur Hello Kitty- tårtan jag lovat henne att göra skulle bli men den blev rätt ok...eller vad tycker ni? Nu ska mamma Trött gå och sova...

Kalasfix



Satt igår och gjorde dessa inbjudningar till Elins kalas som hon ska ha nästa helg. Hon satt med mig vid köksbordet ett litet tag, sen sa hon något i stil med att "det där blir bra" och så gick hon och la sig, hon var helt slut. Hon blev så glad när hon såg dom i morse:-) . Hon är väldigt bestämd över hur saker och ting ska vara så nu har jag övertalats att göra en fin tårta, havrebollar och köpa kakor..hihi.

I övrigt har jag haft huvudvärk i flera dagar och känner mig inte 100 än:-( kanske fått en miniinfluensa som har bestämt sig för att stanna länge istället för att bli stor. Jag har INTE tid att vara sjuk nu, så e det bara!


Puss alla och grattis Elena på födelsedagen!




Ska handla present idag

Elin fyller år på lördag och har önskat sig de konstigaste av saker...ska kolla om jag hittar något.

Kram så länge!


Ny kurs

Idag började en ny kurs i skolan, en kurs som dessutom verkar kul för en gångs skull (hoppas jag har rätt nu). Glad över att jag klarade den jävla tentan och såg idag att det var på håret...men men ett godkänt är ett godkänt. Nu ska jag inte till skolan innan fredag vilket känns hur skönt som helst, däremot känner jag mig inte så pigg. Vill inte bli sjuk nu!!!!

Tack!

Tack alla underbara för en jättetrevlig kväll! Sista gästen gick halv sex så jag antar att man kan kalla det en lyckad fest;-)

Puss på er alla!

Datordag

Idag har jag suttit hela dagen framför min dator och rensat, faan va mycket skit man sparar som man för tillfället tror att man behöver fast man inte gör det... I morgon börjar skolan så jag ska nog försöka sova lite. Sov på soffan i natt pga att min sänggranne öppnade sågverk mitt i natten, helt galet! Ja ja..om jag somnar innan honom så kanske det går..ses på lörsag. Puss och kram!

Dagis och skola i morgon!

Ingen av ungarna har haft feber idag tack å lov så det får bli dagis och skola för tjejerna i morgon. Idag har jag fått lite mer gjort iallafall men ligger fortfarande efter i planeringen dessvärre...får äta mer raketbränsle eller nått. Ska sätta mig ner nu med kort och filmklippen från både möhippan och bröllopet..kul men pinsamt att se. Hoppas allt blir bra tills på lördag nu...hmm..tänker jag för mycket kanske?

Sjukt rolig e hon!

Min lilla E är så jävla rolig ibland!!! Efter att vi tagit tempen på henne igår och konstaterat att hennes syster har smittat henne och termometern visar 39.4 lägger hon huvudet på sne och säger med sockersöt röst: "men mamma, jag E inte sjuk. Jag är bara lite trött." Haha..så sööt! Så har det varit hela dagen idag och ett tag var hon helt allvarlig med att hon skulle gå till dagis i morgon. Jag har legat med henne nästan hela dagen i sängen, större mammagrisar än mina flickor när dom är sjuka finns inte på världskartan. *s*

Har planerat inför lördagen en del åxå..kommer info när alla har svarat:-) 

Tack, tack myrstack!

Middagen igår...

Ja men shit va trevligt och dramatiskt allt blev på en och samma gång, eller som mamma säger, dramastiskt;-)
Göran körde mig hem till min klasskompis som bor i ett hus i Stäket, ja..jag vet...i skogen faan. Mitt i middagen drar en annan av mina klasskompisar upp en påse och börjar tacka folk hej vilt med smycken och grejer. Fick en jättefin ring i silver... Sen drar en annan klasskompis upp en påse men en vetekudde hon sytt till mig för att hon vet att jag har problem med min nacke...så sööööt. Helt plösligt ringer sen telefonen till hon tjejen som delat ut smycken och hon får panik och vill åka hem, världens panik. Hennes man ringde henne och sa att deras dotter hade skurit sig i armen, djupt alltså och att de nu var på väg till sjukhuset. Det var då jag började dicka vin..haha. Alt gick bra till slut och idag är jag sååå tacksam för alla fina människor som finns för mig. TACK ALLA!

Var hos läkaren idag med Julias tå och det var tydligen ingen fara tack å lov!!!

Ha det bra så ses vi snart...puss!

Färdig x2

Nu är jag både färdig med tentan och som människa! Hoppas nu bara att tentan gick bra, det kändes så men man vet ju aldrig. Min underbara man (oj vad man skryter..men men) körde mig till stan i morse för att sriva tentan och hämtade mig efteråt. När jag väl kom hem låg Julia kvar hemma i sängen med 39.5 graders feber stackarn:-(  Snacka om en liten fialotta som bli mammig när hon är sjuk, jag har legat med henne i sängen som sällskap nästan hela dagen(efter att jag kom hem från min tenta då). Vi skulle ha åkt till mina svärföräldrar idag på middag men det blev ju inte så. I morgon är jag bjuden på tjejmiddag hos en tjej i skolan, ska bli trevligt att koppla av lite.

Nästa lördag är det dags för en kväll hemma hos mig i trevligt sällskap! Du kommer va?:-)

Sista rycket!

Min man e helt otrolig! Jag ringde honom i morse och frågade om han hade någon möjlighet att lämna lilla E på dagis, vilket han kom hem och gjorde. Sen satt jag en stund och pluggade, vilade lite och pluggade igen. Han kom sen hem med pizza och nu har han tagit med sig båda prinsessorna plus en kompis till dom och åkt skridskor, allt för att jag ska kunna plugga in i det sista ostört. Helt underbart ju! Får dåligt samvete för allla dom gånger som jag anklagat honom för att han inte gör något...men å andra sidan kanske det är på grund av det som han har fattat nu*s*.

Imorgon är det dags för tentan...shit alltså. Kanske man kan ta sig ett gärn innan man kommer dit så man är lite mer avslappnad..eller inte;-)

Ja ja..sista rycket nu! Puss på er alla och tack för att ni läser om mitt elände..haha.

Kallt och tråkigt!

Känner mig inte alls redo att skriva tentan på lördag men å andra sidan känner jag ju alltid så inför mina tentor. Hoppas nu att han inte skriver den för svår, för lång eller jävlas på något annat sätt. Hörde ju en massa grejer i helgen som skrämde mig lite, man vet aldrig med honom tydligen. Ja ja..nu måste jag återgå till böckerna...blääää!

Grattis älskling!

Idag fyller min man år..han som får mitt hjärta att slå långsamt och snabbt på en gång. Han som får mig att le både på utsidan och insidan. Han som ger mig mening i livet. Han som har tatuerat in mitt namn.
 Aldrig någonsin kunde jag tro att det skulle bli så här bra..men det blev det till slut. Tack för allt du är! *Lycklig*

Kallt som faan..hjärnan fryser.

Så jävla kallt att jag inte vill gå ut! Mina fötter fryser fast i golvet om jag inte rör på mig...och så ska man plugga åxå.

Längtar efter sommaren!

Skola skola skola..

På lördag skriver jag min tenta och redan nu känner jag mig nervös. Min lärare är inte rolig att ha att göra med, han kallas Hitler så det ligger mycket i det. Hörde igår att han tydligen hade sparkat på en papperskorg och gapat under en föreläsning med förra årets tvåor och att någon då hade filmat honom. Straffet för det blev en kurs i pedagogik..har det hjälpt? Ja ja..jag blir människa på söndag igen för ett litet tag åtminstone..har även en hemtenta som ska in den 16e:-(

Puss på er alla! Hoppas att ert liv ser lite ljusare ut...

Nu var det dags för tenta!

Om en vecka ska jag skriva världens tråkigaste tenta. Känns som att den här terminen kommer att bli kaotisk faktiskt..men men.

I morse var jag på IPL-behandling, fyy faan va ont det gör! Förhoppningsvis så är det inte så många gånger kvar nu innan jag är klar.

Hur blir det den 17e? Kommer du?

Puss alla!


Nu så börjar jag om på nytt!

På grund av vissa omständigheter i mitt liv har jag nu bestämt mig för att kasta ut det gamla och istället göra plats för det som komma skall. Tack för år 2008...nu går jag vidare!

RSS 2.0