R.I.P. Nicko

Igår fick min fina gammelpojke Nicko somna in och det på samma dag som han fyllde 2 år. Det känns lite hemskt men jag tror samtidigt att det var den finaste present jag kunde ge honom med tanke på hur dålig han blivit på så kort tid. Han har ju magrat något fruktansvärt den senaste tiden och sedan blivit lite ut baland liksom. Vi hittade en knöl på honom så troligen hade han cancer. Ungarna var ju helt knäckta över hans bortgång igår.. han var ju lite av en favorit. Vila i frid :-(

Samtidigt som detta sker så tror jag att jag håller på att bli sjuk. Igår gick jag och la mig extremt tidigt och idag känner jag att allt inte är som det ska i kroppen riktigt. Trots detta så har jag en hel del som jag måste göra idag så det är bara till att göra är jag rädd.

Puss och kram på er alla


Farväl helg, hallå kaos

Helgen var great! På lördagen var vi och käkade på en asiatisk buffé inne i stan jag och maken då ungarna var hos mamma. Det var så jääävla gott! Efter det åkte vi till brorsan på inflyttningsfest då Farstafjollan nu blivit Hagsätrahunken :-) Vi missade melodifestivalen men det gjorde inte så mycket för vi hade ju ett proffs i sällskapet :P.  Brorsan fortsätter jobba med sin hemsida trots allt flyttande och iordningsfixande. Han har bland annat sammanställt alla odds på Melodifestivalen 2011. Kika gärna! :-)

Puss och godnatt på er... i morgon byts det fönster igen :-(


Wedding and stuff...

Maria och Johan gifte sig i lördags och jag var där :-) Jag sjöng i kyrkan, höll ett tal och festade järnet. Allt var hur kul som helst faktiskt!

Söndagen spenderades mestadels framför vår TV och sedan skulle lilla E på kalas på polismuseet så vi tog en fika hos svärisarna på Djurgården under tiden.

Jag är godkänd på min uppsats, har haft Elin hemma från skolan idag och veckan är proppad me skoj :-)
(snabbversion av vad jag har på G *s*)

Nu ska det fixas lite...PUSS!

KAOS!

Jepp... förnamnet är kaos egentligen. Det springer killar till och från här och jag kan inte ta mig någonstans eftersom att jag inte har några extranycklar. Hade jag fått veta tidigare så hade jag ju fixat men nu så var det ju pang bom så att säga. Det är dammigt, kallt och alla möbler är på fel plats. Ska bli såå najs när dom e klara! Nu ska jag se till att hålla mig undan när dom jobbar här så att dom kan göra sitt...

Puss och hej från mig

RSS 2.0