Praktik, here i come!

Idag är första dagen på min praktik! Jag börjar klockan 10 så jag ska snart åka iväg här. Jag är så jävla glad över min placering och handledaren verkar vara helt jävla underbar. Det är nära till bland annat Jakobsbergs centrum, outlet och IKEA så det lär ju bli en hel del shopping på vägen hem eller när man har lite tid över :-) Hur ogärna man än vill tänka på det så är der ju snart jul igen.. haha!

Dagens minus är att jag tror jag börjar bli sjuk. Elin har vart lite hängig i helgen och jag tror att det har smittat av sig en del tyvärr på fler av medlemmarna i denna familj.

Barnen fick sina nintendo DS i helgen och så fick dom för första gången på ett helt år äta godis. Elin började nästan att gråta av lycka.. haha! Hela dagen igår satt dom och spelade på sina spel. I övrigt har helgen vart bra.. bröllop och party. Vi har en ny säkerhetsdörr också :-)

Nu väntar nya äventyr så jag får lov till att återkomma gott folk :-) PUSS!

Lunch me Jennie

Vi åkte till kinarestaurangen på Råsundavägen och käka buffé, så jävla najs! Nu är jag hemma och landar lite innan jag ska fixa mig inför bröllopet ikväll. Har bestämt mig för att inte stanna så länge faktskt...

I morgon är tanken att mina barn ska få äta godis igen efter att ha hållt sig borta i ett helt år! Ska bli intressant att se hur mycket dom tar..haha. Dom vet dock inget än. Tänkte att jag ska köpa hem en stor skål och sätta på bordet :-)

Puss alla.. nu måste jag fixa till mig lite...


Fest och ny familjemedlem

Igår, lördag var jag först på kräftskiva i parken med några trevliga människor från området. Maten var god och sällskapet najs! Tyvärr hade vi sällskap av 568986 getingar ochså vilket gjorde att jag var halvt panikslagen hela måltiden. Direkt efter att vi ätit fördigt  kom regnet och öste ner över oss och vi fick gå under tak en stund innan vi gick hem. Jag träffade Annika en stund innan det var dags att gå vidare på nästa fest. Vi blev bjudna på goda drinkar och tilltugg. Trötta och lagom berusade var vi hemma runt 2-tiden.

Idag var jag iväg och hämtade vår nya familjemedlem i Södertälje. Han är helt underbar!

Jag är så jävla trött så idag blir det tidigt i säng. I moron ska ungarna börja på fritids igen. Puss och sov sött!

Låg idag :-(

Idag var jag hos vererinären och avlivade min älskade Ragge. Hon undersökte även mina andra och konstaterade att 2 av 3 inte är helt friska... FY FAAN! Julia storgrät och just nu så känner jag mig så jävla låg... jävla skit då! Behöver en kram...

Efter allt skit så åkte vi hem och åt lite. Vi gjorde rent i buren och badade råttorna. Annika kom hit me 2 vänner till henne för att lämna laddare till telefonen. Inte nog me att dom hade me sig ena tjejens nästan nyfödda son som e supergullig, dom köpte kaffe och kladdkaka me sig. Det kändes lite lenare i hjärtat... Tack!

"Det uppstår tomhet är hoppet dör"
Leonardo da Vinci




Fick blomma idag

I morse kom min lilla systeryster över och hjälpte mig me lite grejer. Faan va skönt det känns nu att ha en del av en plan fixad.Tack!

Min handledare från min praktikplats ringde idag. Han var så jävla trevlig och jag verkligen längtar nu!
Jakobsberg here i come! Ska se till att skicka in min restuppgift innan jag börjar så att jag slipper att känna mig stressad över den också. Sitter på lördag morgon och gör det medan ungarna e borta. Kräftskiva först och sen party på kvällen på lördag... NAJS!

Vi käkade pizza till middag för jag var för lat för att laga mat. Efter maten fick jag ett sms av Jennie som undrade om jag va hemma. Efter en stund kom hon över me en orkidé till mig och tackade mig för mat och trevligt sällskap. SÅ SÖT! Tack!

I morgon är det en tung dag... i morgon ska jag avliva lilla Ragge :-(  Han har inte varit så snäll mot dom andra råttorna är jag rädd och eftersom att vi ska få hem en liten råttbebis i helgen och jag inte litar på honom för fem öre så är det bäst för oss alla inblandade att han får somna in. Det suger!

Puss på er!

Trevligt sällskap

Jag har haft besök av fina vänner i flera dagar och det har vart såå najs. Däremot har jag blivit utklassad i Monopol 2 dagar i rad av Jennie (mindre kul..hihi). I morrn kommer syrran hit på morgonen så snart är det dags för mig att sova.

Puss på er!


Haft en skitbra dag! *Nöjd*

Dagen har bjudit på en hel del gott. En räkning jag trodde jag inte fått visade sig vara en betalningsfri månad för Julias fritidsklubb. Jag har ändrat om julias telefonabbonemang till ett bättre. Fått nya råttor bokade till nästa vecka. Fått veta att jag får köpa en ny mobil (begagnad från Annikas snälla mamma) till Julia för 200 kronor. Varit uppe och fikat hos pensionärerna i min port. Haft Jennie här på middag och trevligt sällskap. känns bra!

Puss!


En date med Annika på Elgiganten

Vi åkte till Elgiganten för att kolla läget. Mina underbara döttrar har hålls sig borta från godis ett helt år.ETT ÅR! Dom ska få varsitt Nintendo DS och jag kollade in färgerna som finns. Dom e så grymt duktiga... jag e så imponerad av deras styrka. Även fast andra barn har ätit godis så har dom hållt sig borta. Faan va det ska firas!

Mycket som händer nu... bröllop och partyn :-)

Puss på er!

Sjuk i några dagar

Japp... det har jag varit och nu är jag bättre. Känns som om jag har missat massor den här veckan... måste ta igen det ASAP! Min dator har dessutom nå konstiga ryck för seig så den ska få sig en omgång inom kort. måndag är första dagen på nästa vecka å då faan!

Puss på er alla fina varleser!

Mettan x2

Igår blev det en liten tripp till Metropol tillsammans med våra middagsgäster. Där träffade vi dessutom Annika, Jossan och Jennie med flera så kväller blev sjukt kul faktiskt. Några av oss bestämde faktiskt att vi ska dit idag igen och eftersom att mina kidz inte är hemma så passar ju det alldeles utmärkt med lite förparty här.

Dags att plocka lite... PUSS!

Bilfärd och kräftor

Idag åkte vi till Solentuna och hälsade på Marie och hennes familj. Jag fick en smärre chock när jag såg hennes döttrar... såååå stora! Vi har haft kontakt till och från genom åren men nu var det länge sedan jag träffade hennes barn. Vi var där faan hela dagen! Dom ville att jag ska sjunga på ett bröllop framöver :-)

I kväll ska vi käka kräftor tillsammans med Carina och Leif. Ska bli smarrigt. barnen är hos sin farmor och farfar så det är sovmorgon för min del i morrn också.

Nu ska jag gå och handla lite...PUSS!

Underbar


RSS 2.0