Så bra!


"Oväntat" besök :-)

Mitt i middagsförberedelserna satt jag och skrev vid datorn med Annika om det ena och det andra. Jag frågade om hon ville komma på middag men innan jag fått ett svar på det hade hon loggat ut. Kort där efter så plingade det på dörren och där stod hon :-) Brun som en pepparkaka efter hennes semester i Turkiet och blöt som en trasa efter att varit ute i regnet. Jag blev så glad över att se henne :-) Vi ska ses på en frukost i morgon bitti åxå.

I kväll så blir det lite vin i min älskade mans sällskap :-) MYS!

Regnet det bara öser ner...

Ja.. va faan ska man göra då? Jo... städa och laga mat så klart! Lasagne står på matsedeln och det ska bli så jävla gott :-)

Göran har semester veckan ut och sen är det dags för honom att gå tillbaka till jobbet. Jag är ledig några veckor till och sen är det dags för mig att gå på praktik. Nu känner jag verkligen hur skönt det kommer bli att bli klar med skolan... nu när det inte är så långt kvar innan jag kan kalla mig för socionom. Jag längtar verkligen till att få en lön och kunna göra saker. Landställe står högt upp på listan. Framtiden ser ljus ut :-)

Puss på er i regnet!

Hemma igen!

Japp.. nu är jag hemma igen. Har verkligen haft det hur bra som helst och jag längtar redan tillbaka. Mer info kommer sen tror jag.

Det har hänt så mycket runt omkring mig den senaste tiden så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Önskar att jag kunde knäppa med fingrarna och få allt att bli bra igen! Jag är så arg och ledsen...

Halsfluss :-(

Igar lag Hakan och sov storre delen av dagen och sedan hela natten for att han kande sig dalig. Efter ett besok av lakaren blev domen halsfluss... stackarn. Han ar helt utslagen pa rummet nu och jag har sprungit runt sjalv och druckit drinkar pa olika barer. Hoppas att han mar sa bra i morrn att han orkar en sista runda for att ta farval av Mallorca. Hall tummarna!

Jag har haft en hel del tid for mig sjalv och hunnit med en del tankar. Begreppet familj har fatt en annan innebord for nu vet jag vilka som bor i mitt hjarta! Jag alskar er!

Hej alla glada!

Vi ar pa Mallorca och festar for fullt! Kommer hem den 23e och da ska jag sova ;-)

Puss pa er alla!

Trevlig kväll med grannarna

Idag på dagen har vi varit och shoppat... hur najs som helst! Julia och Elin hittade massa fint och vi var lagom trötta när vi var klara. Vi åkte hem på en fika hos Görans mamma och pappa och sen var det dags att grilla med grannarna. Faan vilken trevlig dag vi har haft! Nu är det badkaret innan sängen och i morrn ska det pluggas.

Puss på er alla!

Varit på bio med min mamma :-)

Haft en jättetrevlig kväll tillsammans med min mamma. Först gick vi och åt asiatisk buffe i Heron City och sen såg vi kommisarie späck. Jag blev så sjukt mätt att jag nästan hade svårt att gå... mamma me. Filmen va faktiskt riktigt rolig... värd att se.

Nu väntar kudden för en natts sömn. I morgon blir det till att shoppa och grilla :-)

Love ya!

Jag ber en bön!

Jag tror inte på Gud men om han/hon nu hör mig så ber jag om att allt ska ordna upp sig!

När ska skiten sluta?

Flera av mina vänner har under dern senaste tiden blivit drabbade av tragiska händelser och jag bara undrar när det är nog? Jag önskar verkligen att jag kunde göra mer för att hjälpa till :-(
Jag finns här för mina vänner i vått och torrt... glöm inte det! Jag älskar dig!

Idag var det middag hos Lollo och co... hur najs som helst! Tack för det!
Söndag: middag och bio med mamma
Måndag: Shoppa på dagen med Julle och grilla på kvällen med grannarna
Tisdag: Plugga på dagen och födelsedagsgrill hos mamma
Onsdag: Middag hos Elena och co
Torsdag: Packa och ta farväl av Sverige
Fredag: MALLORCA

Fan va kul vi ska ha det! Bort med allt skit som varit...


Frågorna kvarstår men jag vänder blad...

Om du hade brytt dig så hade du hört av dig... jag lägger ner!

"Falska vänner är inte alltid så dumt. De lär dig att bli stark och att orka gå vidare."


Inspelningen avklarad

Igår kom dom från UR för att filma barnen och djuren. Det första som händer är att dom får en utskällning av grannen längst ner för att dom står någon centimeter in på gräsmattan när dom lastar av. Hon passar dessutom på att tillägga att det minsann inte är någon parkering.. SÅ pinsamt! Inspelningen tog typ hela dagen och jag satt mest i köket. Dom sa att barnen varit otroligt duktiga innan dom gick :-) Efter att dom gått så var det till att ställa tillbaka alla möbler dom flyttat på medans dom var här och sen vilade vi allihopa. På kvällen kom Maria, Maggan. Amanda och Noelia hit. Vi vuxna satt på balkongen och drack lite vin och ungarna kollade på film. Sent blev det och vi vaknade sent idag så dagen har just börjat här... trots att klockan är 14. Dags att hitta på något skoj...

Puss på er!

RSS 2.0