Fint som kattskit i vällingen

Shit va vi har städat här hemma nu... det är så jävla fint! Vi har rensat varenda jävla rum på skit.. hihi. TV kommer hit på onsdag och filmar så då vill man ju ha det snyggt runt omkring sig. Hoppas nu att alla kan uppföra sig ordentligt när dom e här...

Snart ska vi till parken och fika med några grannar. I morgon ska vi handla lite och på kvällen är vi bortbjudna på grillkväll. På onsdag på dagen så kommer TV hit som sagt och på kvällen ska jag ha några brudar över på lite balkongsnack. Sommaren är underbar!

Puss på er alla!

Lång dag bakom mig

Elins sista dag på sitt dansläger avslutades med en uppvisning av vad de lärt sig... sååå duktiga! Lunch på Donken och sen var det dags för ett besök i parken. Elin åkte blades och Julia skatade och det gick riktigtbra det me :-)
Vi har haft en lång dag och nu får jag krypa ner i min säng och sova tills jag vaknar av mig själv i morgon istället för en väckarklocka.. ska bli najs :-)

Puss alla fina!

Dansläger

Elin har varit på dans idag och ska även vara där i morgon. Hon tyckte att dagen var jättekul och ser verkligen fram emot att gå dit i morrn igen :-). Jag och Julle var och kollade runt idag under tiden och gick bland annat in i djuraffären. Julia blev kär i en liten kanin där så nu tjatar hon efter att få den.. men ICKE! Nästa vecka är det hennes tur att vara på dansläger :-)Dansläraren sa att jag har duktiga barn så jag gick därifrån idag med näsan i vädret...haha!

Nu - städning
Senare - bada

Puss och kram alla :-)

Oh happy day!

Morgonen började med att Erina skrev och frågade om hon kunde komma förbi en stund. Jag har inte räffat henne på länge så jag blev hur glad som helt :-) Det var verkligen kul att träffa henne! Grannen under ringde på Görans telefon och sa att han hade någonting till honom. Han fattade ingenting men när han fick sitt paket var det ett tack för att han genom sitt jobb har köpt varor. Han... eller ja.. jag fick en dammsugare som jag så jävla länge gått runt och dräglat över. Snacka om att jag blev överlycklig :-) 


Ergorapido piano black

I`M LOVIN IT! 


MALLIS HERE WE COME!

Den 16e juli drar jag och "brorsan" till Mallorca för att festa hårt en hel vecka... ska bli sjuuukt kul :-)

Love ya!

En tripp till centrum blev det

Igår fick jag reda på att jag blivit underkänd på min uppsats.. det var det negativa. Det positiva är att det inte var så farligt som jag hade trott vilket gör att det inte kommer att ta en evighet att fixa till det. Hörde att andra jag går med hade fått det lite värre så jag ska inte klaga egentligen...

I morse åkte jag och ungarna för att äta frukost och shoppa lite i centrum. Dom köpte en hel del för sina egna pengar och sen åkte vi hem för att äta lite lunch. Vi satt utanför huset i flera timmar och målade naglarna och läste bok. Nu är jag hur trött som helst och funderar skarpt på att öppna upp vinet jag köpte i dag... med jordgubbepuré = Maddevin :-)

Ha en trevlig kväll!
Puss på er!


Helgen var grym!

Julias fest i fredags gick efter mycket om och men bra. Lördagens middag var hur jävla trevlig som helst med god mat och trevligt sällskap. Elins kalas gick åxå bra och jag fick ett så jävla fint kort av en av hennes kompisar där det stod AIK och att Madde är bäst :-) SÅÅÅ SÖTT!

Idag kommer "Brorsan" över på middag :-) Innan maten ska jag ner i tvättstugan en vända för att tvätta lakan och sånt. Fridens liljor allihopa!


Trevligt hela dagen!

Skolavslutning och grejer :-) På kvällen var vi hemma hos en Carina för att fira med smörgåstårta.. ska aldrig äta mer ;-). Ungarna var så trötta att ögonen gick i kors på dom och två skunder efter att dom gick och la sig så somnade dom... underbara är dom på alla sätt!

Fredag: Julias tjejmiddag
Lördag: Middag och trevligt sällskap
Söndag: Elins 7,5-årskalas

Så najs :-)

Puss på er alla fina varelser!

Ojoj... här händer det grejer!

Idag har jag bakat en paj till personalen på Elins avdelning på skolan efter önskemål från en av dem. Ungarna slutar tidigt idag så jag ska hämta dem snart för att gå till frisören. I morrn är det ju avslutning och efter det ska vi hem till Carina på efterfika. På fredag ska Julia ha tjejmiddag. På lördag ska vi ha E och A här på middag. På söndag ska Elin ha 7,5-årskalas. Kan nästan påstå att jag har en hel del att göra...*s*. Kul som faan. S skönt att få umgås med människor igen efter att ha vart en med min uppsats så länge. SOMMARLOVET ÄR NÄRA!

Puss på er och ha en underbar dag!


Trött i ögat...

Idag har jag klippt mig i Solna c. Efter det träffade jag Maria för lunch och trevligt sällskap. Jag är hur trött som helst och ska snart gå och lägga mig..även fast klockan är tidig. I morgon ska jag tillbaka till centrum...

Puss på er och sov så gott!

Sommarlov!

Allt gick bra på skolan idag. Jag klarade de moment jag skulle och fick till och med beröm för delar av det jag hade gjort :-) SÅ NAJS! Skönt att äntligen ha sommarlov nu!

Jag fick tråkiga nyheter idag och det har gjort mig så jävla ledsen att jag inte kan vara glad över skolan riktigt.

Jag finns här för dig min älskade vän.. i alla väder! Stanna kvar snälla...


Ser du något som inte stämmer i reklamen?

 HAHA!

Sista rycket!

I morgon är det sista dagen i skolan för den här terminen och jag sitter nu och förbereder för seminariet. Ungarna är hemma idag för att dom hade ont i halsen men tack och lov så sa läkaren att det inte är någon fara. Hoppas att dom e bra tills i morrn för annars är det Göran som får vara hemma.

På lördag är det nån fest i centrum här och självklart så ska vi gå. E och underbara Leo kommer förbi och säger hej åxå :-)

Jag har bestämt mig för att gå ner alla jävla extrakilon jag gått upp under min uppsats. Jag vägrar åka utomlands och se ut som en strandad blåval bland ålar. Stenhård diet är vad som står på mitt schema nu en tid framöver.. så är det bara!

Puss på er alla fina!

SOL!

I går var jag på den lokala syltan med "Brorsan" och käkade gott och drack vin. Jag åt så mycket att jag nästan rullade hem när pizzerian stängde *s*. TACK för en skittrevlig kväll! Väl behövligt att bara få sitta med andra vuxna och snacka skit en stund för att sedan återgå till vardagen. Hoppas att vi kan åka också :-)

Idag är det onsdag och SOL! Vi cyklade till skolan i morse jag ock flickorna och jag ska snart iväg för att hämta hem mina prinsessor. Känns som om vi kanske ska sätta oss ute någonstans och njuta av det vackra vädret :-)

Skriver senare... puss!

RSS 2.0