Skolarbete pågår...

Shit va stressad man blir av det här! Skulle behöva lugnande eller annat för nerverna tror jag. I morgon ska jag på handledning och sen tänkte jag faan ta lite ledigt. På fredag ska jag och "Brorsan" åka iväg på kryssning..det ska bli så jävla sjuuukt kul! Vi har det skoj på våra äventyr. Tack för allt du gör för mig Håkan... jag älskar dig!

På lördag när båten kommit in är det middag hos svärföräldrarna som gäller.
På söndag är det Guds vilodag och så även min.
På måndag kommer min älskade syster och hennes karl hit på påsklunch.

Den som gapar efter mycket kan snart finna att munnen har förvandlats till ett fågelbo. PISS OFF!

Motgångar suger tycker jag

Jag har suttit både igår och idag för att samla folk till min C-uppsats. Jag har ringt runt till varenda jävla stadsdelskontor och bara en intervju är bokad..katastrof! Motgångar suger och borde avskaffas!

I övrigt så är barnen hemma idag igen men jag tror att dom är pigga att gå imorgon. Då ska jag träffa min syster på lunch och sen e det skola efter det. På torsdag är det handledning och på fredag kryssning med Brorsan :-) Faan va jag behöver komma bort just nu..för mycket skit! En solsemester skulle inte sitta fel!

Puss på er alla underbara!

Ögonundersökning och telefonsamtal

Julia är lite lös i magen men vi tog oss trots det till ögonläkaren i morse. Först fick hon läsa upp bokstäver från en tavla vilket gick rätt bra och sen fick hon ett medel droppat i ögonen. Vi fick gå iväg i 45 minuter och sen var det dags för ännu en undersökning men nu tittade dom in i ögonen. Slutresultatet blev att hon absolut inte behöver glasögon! Skönt att höra! Efter lunchen satte jag mig för att ringa efter intervjupersoner till min uppsats..något som inte gick lika bra tyvärr :-( Jag gör ett nytt försök i morgon så håll alla tummar ni har nu!

Kram till er

Nu börjar jag om igen

Jag har kommit fram till en rad viktiga detaljer om mitt liv och bestämt mig för att röra om i grytan. Vad det innebär kommer ni säkert att märka, om ni vill det för nu pallar jag inte mer. Jag har fått nog nu!

Sätt inte fram fingrarna till en hund som visar tänderna och om du gör det så får du skylla dig själv för då blir du garanterat biten!

FUCK YOU ALL!

Sommartid

Klockorna dras fram en timme och vi går mot ännu ljusare tider. Julia är dålig i magen igen och jag känner att även jag är på G at bli drabbad av skiten för det bubblar lite lätt så där. Dagen består av basketträning för Elin och återlämning av hunden. Vi skulle ju haft honom hela veckan när svärföräldrarna åkte till Kläppen men svärfar skadade benet några dagar innan så då kunde dom ju inte åka. Han har väckt mig båda nätterna och sett till att vi kommit upp tidigt på morgonen så nu är vi rätt så trötta hela familjen. Lasagne blir det till middag och sen är det sängen tidigt...

Puss på er alla glada


En tanke som slog mig...

Tänk på att om man får kritik för 5% av det man gör i livet så är man ändå 95 % jälva bra! ;-)

Uppsatsen tar både form och energi

Den här jävla uppsatsen tar kraft från mig på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Det är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första som dyker upp i mitt huvud när jag vaknar. Jag blir så jävla stressad och skiten (läs livet) blir ju inte bättre av att elen var dubbelt så dyr den här månaden. Det var länge sedan jag läntade bort så mycket som jag gör nu :-( 

Puss på er alla

Vet inte vad jag ska skriva riktigt

Jag pluggar på och tycker det är trist som fan! Har en del annat i huvudet också som jag skulle behöva få ut men det får bli en annan gång.

Är besviken som faan och ja..jag ÄR arg!

I helgen har A fest men det ser ut som att jag är hemma med barn och hund.


Bio

Idag var jag, Julia och hennes kompis på bio och såg Alice i underlandet, i 3D. Det var en riktigt häftig upplevelse och filmen var i sig helt ok. Nu är jag nyss hemkommen och ska sätta mig med en uppgift som ska vara klar til i morgon klockan 12. Återkommer...


Städat idag..

Japp..sånt som man vill ha gjort men inte göra stod på listan idag och jag hann med en hel del. Jag har så svart att koncentrera mig på skolarbeten om det ser ut som en svinstia runt omkring mig så nu var det liksom ett nödvändigt ont. Var och hämtade min tenta i morse..den jag kände gick åt helvete. Trots att det var bland det sämsta jag skapat i skolväg så var det ett G på mitt papper..sååå skönt!

Trött=säng så ha det så bra :-)

Varit på Danderyd och hälsat på min fru

Kände i morse att jag var tvungen att åka till min fru som ligger på sjukhuset så jag ställde in mina andra planer och drog. Tyvärr fick jag inte se den lilla Didrik men frugan såg pigg och glad ut. Åkte när hon skulle käka lunch och då till bilioteket i centum för att låna en bok. Thomas hörde av sig och kom förbi på en fika och nu sitter jag här och ska kolla lite info till uppsatsen. Jag sov konstigt inatt så jag e rätt så trött... somnar nog direkt efter GA om jag fortfarande är lika trött då.

Pussar och kramar till er alla!

Välkommen ska du vara lille vän

På grund av komplikationer har nu min fru genomgått ett kejsarsnitt i vecka 31. Enligt uppgifter mår samtliga inblandade i dramat bra och gossebarnet ska heta Didrik :-) Välkommen lilla vän och grattis till föräldrarna.


Sitter här och sitter

Ja..hur konstigt det än låter så e det det jag gör..sitter här och sitter. Skulle ha åkt till sjukhuset idag och hälsat på min fru men nu så ser det ut som att det blir kejsarsnitt under dagen och då kan jag inte vara med ändå så då får jag åka dit senare. Kanske jag får se en liten bebis då :-)

Helgen har varit bra och jag har tänkt en hel del. Hade dessutom ett samtal med en vän som har gjort mig extremt ledsen för en tid sedan och vi löste upp några knutar. Kändes bra att hon förstod och att vi är vänner igen :-) Skulle behöva ha såna samtal med flera tror jag...

Jag älskar dig.. glöm inte det!

Bajs på bilen

Var och fixade bilen skinande ren i tisdags och vad får man se när man kommer upp till bilen på fredagmorgonen? FÅGELAVFÖRING (Julias ord). Men blir man glad eller, en stor jävla vit klump som runnit längs med sidan på bilen. BAJS! FÅGELBAJS! *s*

Idag e det skola och jag känner mig noll motiverad till det..som vanligt. Jag tycker att det går så segt med allt just nu. Jag blir varken sjukare eller friskare utan det liksom känns som ett halvt vulkanutbrott där kroppen inte orkar. Skönt att det är helg efter lektionen :-) För er som inte vet så har C-uppsatsn kört igång nu. jag ska skriva om köpberoende utifrån socialtjänstens kunskap om ämnet och jag ska genomföra min studie själv. Jag kommer att gå in i min lilla bubbla ett tag så vill ni komma in så får ni knacka lite hårdare på dörren så jag hör er ;-) Min förhoppning är att jag ska klara detta utan håravfall och nervösa utbrott.

Puss på er alla!


Ont i huvudet

Jag pallar inte var sjuk..jag har inte tid med det just nu. Ändå har jag ett huvud som dunkar, n näsa som rinner och en lätt feber som jag inte vet var den är på väg någonstans. Elin var hemma med mig idag men jag tror att hon får gå till skolan i morgon faktiskt. Själv har skola i morgon och det är ett moment i kursen som jag helst inte vill missa. Hoppas nu att jag mår bra i morgon nu! Nu ska jag skriva ett PM... ha det bra!

Fullt ös

Elin var hemma idag igen och vi tog en skön sovmorgon efter att Julia gått till skolan. Efter lunchen åkte vi iväg till tandläkaren och hon fick bästa betyg där. Vi tvättade och dammsög bilen innan vi till slut åkte och handlade mat. Elin fick ett kort av sin mormor i morse där det låg med en hundralapp till glass. Det stod även att hon skulle dela med sig till sin syster...vilket hon gjorde efter maten.

Jag tror att jag börjar bli sjuk eller något. Jag känner mig hur seg som helst och har ont i huvudet..vill inte!

Puss på er!

PANIK!

I torsags kväll satt jag och skrev färdigt min tenta när jag mäskte att internetuppkopplingen slutade att fungera. Jag tänkte då att det inte brukar ta så lång tid att fixa och att jag med säkerhet skulle kunna skicka in min tenta innan 12 på fredagen men ICKE! Jag ringde till ownit för att fråga och då var det något som gått sönder och dom felsökte för fullt. Jag fick ringa min underbara osm fixade så att jag kunde skicka det från gulliga El James kontor. Hemtentan skickades iväg i tid tack och lov men hjärtat var kvar i halsgropen en stund till..haha.
Efter det gick vi på bio och såg Alvin och gänget 2. Den var kul och efter det åkte vi och shoppade lite till Elin för presentkortet. Jag önskar att jag hade mer pengar för ungarna behöver verkligen varsin ny uppsättning kläder. Dom hittade så fina saker...

Natten mellan lördag och söndag kom Elin in i min säng och grät för att hon hade ont i sitt öra. Jag gav henne alvedon och nässpray vilket gjorde att hon efter en stund kunde somna om. Vi ringde till läkaren och fick tid 17.15 där vi fick bekräftat att det är en öroninflammation på högerörat. Hon hostar och snorar men verkar inte ha för ont sen lilla prinsessan. Tror hon får följa med mig till skolan i morgon.

Skickar en jättekram till min fru som ligger på sjukhus...puss gumman!

Ännu en lugn dag

Elin har hostat hela natten så det blir en dag i hemmet återigen. Så jävla typiskt att ungen ska gå och bli sjuk på sportlovet..stackarn. Jag ska sätta mig med min tenta så den blir klar till imorrn för då hade vi tänkt att hitta på något skoj iallafall. Jag har inte sagt det till barnen men vi ska gå på bio och se Alvin och gänget 2 :-)
Dessutom så ska Elin få shoppa för ett presentkort som hon fick när hon fyllde år. 

Skriver med sen..puss på er! 

AIK på Hovet

På dagen idag såg jag på film med barnen. Elin är fortfarande hostig så jag ville inte gå ut med dom så mycket. Filmen vi såg heter Coraline och den var så jävla bra! Ungarna satt på helspänn i mitt knä för det var några halvotäcka inslag i den men faan så jävla cool rulle. Efter middagen åkte vi iväg till Hovet för att kolla på hockeymatchen mella AIK och Mora. Ungarna visste inte att vi skulle dit och dom blev glada som faan när dom fick veta. Dessutom vann ju AIK och det gjorde ju allt ännu roligare.

Jag har suttit med min jävla hemtenta sedan vi kom hem här och inser att jag är för omotiverad till att få den bra så det kommer nog bli så att jag lämnar in den lite sådär halvbra. Får jag en rest så får jag det helt enkelt.

Idag kom underbara Annika tillbaka till Stockholm från Kalmar..hoppas att jag får äran att träffa henne snart :-)

Puss på er alla underbara människor!

Brödbak idag

Vi bakar bröd idag, ett bröd som ska jäsa i 4 timmar så nu har vi en paus efter att vi ätit lunch. Träffade grannen här nedanför och dom fick en son för en vecka sedan, Kaspian. Vi ska gå ner dit och kolla läget lite senare :-).
Elin börjar bli lite snorig så vi får se hur resten av veckan blir... hoppas inte hon blir sjuk!

Dags för annat nu... Puss!

Första dagen på sportlovet

Ungarna var hemma idag och vi tittade på film. Vi hade tänkt att gå ut och åka pulka eller skridskor men vädret var inte det bästa för det. Dessutom har vi tvättat en hel del grejer idag, både hemma och i tvättstugan. Jag tvättade våra stora kuddar vi har i sängen och då gick den ena sönder :-( Måste köpa nya.

I morgon tror jag att vi ska baka bröd och pyssla. Julia fick ju en symaskin av våra grannar så hon vill ju gärna sy på den så mycket hon hinner. Jag hoppas att jag kan plugga lite i morgon också.

Puss och kram alla fina!

RSS 2.0