Fönsterbyte

Egentligen skulle vi inte byta fönster nu utan den 14 februari men idag kom det en trevlig prick och frågade om vi kunde tänka oss att byta redan i morrn.... alla utom i barnens rum. Jag tycker att det ska bli skönt när det är över så jag svarade ja utan att blinka. Detta innebar att vi var tvugna att vända upp och ner på hela lägenheten idag då ingenting får vara i närheten då dom ska byta. Nu är det iallafall undanplockat och jag är så jävla slut! I morgon blir det till att gå upp tidigt...

Puss och kram... John Blund ropar snart.

Ingen bra dag :-(

Jag har haft en bajsdag idag och jag känner mig mer rutten än vanligt :-(

Väntar på ett mirakel

Elin 8 år

Idag fyllde min underbara dotter Elin 8 år och jag fattar inte var åren har tagit vägen. Hon fick en massa fina saker och var så glad och nöjd när hon la sig för att sova :-)

I övrigt så har mitt liv vart fullt av aktiviteter. Jag gick ju ut som socionom i fredags och mamma var med mig hela dagen. Jag klippte mig i Solna och sen var min tanke att jag skule gå hem och dricka lite vin i min ensamhet då Göran inte visat något intresse av min examen alls. Så blev det då inte för efter en liten stund när jag kommit hem så kom min syster, min mormor och morfar, Görans mamma och två kompisar över för att gratta mig. Dom hade med sig mat och dricka. Snacka om att jag blev förvånad... och glad :-)

Lördagen började med julgransplundring och sen var det examensparty med klassen. Efter festen gick jag och en tjej till och mötte upp brorsan på Patricia. Jag har haft en sååå jävla kul helg :-)

Nu ska det sovas snart så puss och god natt

All 4 U

Jag har inte sovit på länge nu och jag känner att oron tär på mig. Jag har suttit vid din sida och vakat över dig och varje minut har känts som ett år. Jag vill inte att du lämnar mig... inte på länge! Snälla hitta livet och låt det leka. Jag släpper inte dig i ensamhetens mörker, jag är med dig hela vägen. Även om resan kommer att bli lång så får vi aldrig glömma att vi har varandras sällskap. Jag vet att vi kan klara det... lite på mig! Jag ska sova lite nu men jag kommer om du behöver mig. Tillsammans är vi starka... vi kan dräpa plågan! Jag älskar dig vännen och finns vid din sida 4-ever. Puss

Möhippa och galenskaper

Maria ska gifta sig och igår så small det till för hennes möhippa. Vi tog henne när hon stod och gympade och hon såg minst sagt förvånad och panikslagen ut. Hon fick lära sig en dans som hon sedan fick dansa lite här och var, hon fick sälja sugrör och en massa andra galna saker som jag absolut inte hade någonting med att göra alls *s*. Dessutom flirtade vi till oss att åka limo några kvarter vilket Maria tyckte var så kul :-) Jag är helt övertygad om att hon var nöjd översin dag och det känns så jävla bra!

Idag blir det till att ta det lugnt.. är lite trött bara.

Puss!

Så jävla bajs!

Var på skolan idag för att prata med min lärare om examination av min C-uppsats (det skulle bara vara klart för ett halvår sedan men så tappade han bort min uppsats och det drog ut på tiden). Han gav mig en del bra råd hur jag ska göra för att få den bra och godkänd så nu ska jag ge järnet för att få dt att hända, gärna innan nästa fredag. Jag blev så jävla deppig när jag satt inne hos honom så jag tror att han fick dåligt samvete för att han inte direkt hjälpt till att få den klar tidigare. Nu jävlar!

Träffade hjärtat Annika idag på en fika. Det var så kul att se henne efter så lång tid, hon har ju vart runt i hela jävla världen vid det här laget.

Nu plugga, sen bada. Puss på er :-)

Full rulle!

Tempot är högt och jag har sjukt mycket att göra nu. I morgon ska jag till skolan, på fredag är vi bjudna på middag till Görans päron och i helgen kommer Lollo och Bernie hit. Hoppas även på att världens underbaraste Leo och hans fina gravida mamma kommer på besök :-)

Nästa vecka är det gruppträffar, seminarier, avslutning och party på schemat... jag ska tydligen bli socionom när jag blir stor. Blir jag stor nästa vecka då?

Puss på er alla!


Julen är över och vardagen sätter in

Nu har vi plockat bort allt vad jul heter och i morgon fyller Göran år. Efter att ha varit ledig en del över jul så känner man att allt långsamt övergår till att bli vardag igen. På lördag ska vi hjälpa "brorsan" att flytta på dagen och sen på kvällen firar vi Göran vidare med några eftersläntare som inte kommer på fredagen. På söndag är det planeringsdag och fixardag för lite olika "projekt" och sen är det vanliga veckor från och med måndag då barnens skola börjar igen. Back to normal :-)

Puss på er alla!

RSS 2.0