Jag är såååå rökt!

Som jag sagt innan så har jag inte alls hunnit med det jag skulle så jag får nog helt enkelt helt ge upp tankarna på att klara tentan och gå och lägga mig snart istället..FAN FAN FAN..va trött jag blir!

Kallt som attans ju

Båda barnen fick gå till skolan i morse och dit tog vi en promenad. Väl där mötte jag Lillan som skulle åka och handla mat så jag följde med..jag behövde ju också handla lite mat. Vi drack äckligt kaffe, handlade och åkte hem så nu sitter jag här med satsumas och skolböckerna och försöker att pränta in så mycket jag kan. Dessutom så sitter jag och fryser i mitt kök..det är faan inte varmt någonstans längre. Tofflor och filt på!!

I kväll ska resten av familjen åka iväg och såga ut nya hyllplan till buren så då blir jag ensam hemma och kan plugga lite till..det känns ju lite bättre. Efter tentan i morgon har jag en jävla massa saker de närmsta dagarna att göra men det får jag tänka på i morrn efter 12..nu är det fokus på social utsatthet.

Skiv gärna något kul så jag har någonting annat att läsa i tristessen ;-)  Puss babes!


Med tanke på hur dagen har varit...

Jag tror inte att jag kommer att klara den här tentan :-( För det första så har läraren gjort upp ett sånt jävla dumt system att jag får halv panik bara att tänka på skiten. Full panik får jag när jag tänker på att jag inte har hunnit med lika mycket som jag skulle idag när barnen har varit hemma. Jag ska plugga så mycket jag kan i morgon men är nästan säker på att kommer gå åt helvete i alla fall. Tur att man får flera chanser!

Mitt sönderstressade jag ska nu hoppa ner i ett bad i hopp om att få lite lugn i själen.

Pussar och kramar till er alla!


Plugga i motvind kallas det tror jag!

Elin ramlade ner med huvudet före igår när hon hängde knäveck på skolan. Hon fick gå upp till skolsyster som talade om för henne att hon skulle ta det lite lugnt och vila huvudet. När jag kom och hämtade henne var hon rätt okej men när hon vaknade i morse klagade hon på att nacken gör lite ont när hon vrider på huvudet så idag har jag båda barnen hemma...och jag som MÅSTE plugga liksom. Det känns som att det här är ett uppdrag jag inte vill ha :-( Men men..barnen går ju först och misslyckas jag med tentan får jag göra om den igen så va faan...men det känns som att jag pluggar i motvind här!

Puss på er!

Pablo, here i come!!!

Underbara L har gett mig två biljetter till Pablo Francisco den 4 oktober i födelsedagspresent!!! Jag har velat se honom varje gång han har varit här men biljetterna har gått åt snabbt eller så har jag inte haft råd..men nu är det alltså dags! Ska bli SÅÅÅ kul!!!
Pablo, here i come!!!

Storfian är hemma idag

Julia har hostat hela natten och hela morgonen så jag bestämde att hon fick vara hemma idag och bara ta det lugnt. Nu ligger hon i min säng och tittar på film och bara myser... och hostar. Ska läsa lite och sen lägga mig bredvid henne en stund. Min stooora älskling :-)

Håll tummarna för att hon blir frisk snart!

Puss

GO!!!

Idag är det 12 veckor kvar till min operation och jag har bestämt mig för att jag ska ner i vikt till dess!! Nu börjar en intensiv kroppsrensning och förhoppningsvis hinner jag bli av med mina drygt 10 vidriga extrakilon.
Håll tummarna för mig!

Puss


Dagen sprang så fort att jag inte hann med...

Shit va tiden går fort ibland! Jag vaknade i morse, åt lite, kollade på TV, läste lite, tog ett bad, plockade undan här hemma och sen kom barnen hem..då var klockan runt 18 och jag har inte alls hunnit med så mycket som jag skulle gjort :-(   Julia hade dans och efter det hämtade vi upp Göran inne i stan och nu sitter jag här och stressar upp mig för min jävla tenta. Det får bli som det blir helt enkelt..så e det bara!

Den här veckan är det framför allt skolan som gäller..fram till tentan på torsdag iallafall. Får muta mig med något kul för att palla...det suger just nu!

Nu är det tv i sängen bredvid min man som gäller :-)   Puss på er alla fina!

Färdigpluggat för idag!

Nu stängde jag igen boken för idag och går istället till mitt badkar för en stunds avkoppling. Det är så skönt att vara själv för en stund men jag saknar verkligen mina älsklingar! Ska bli intressant och se om jag somnar ovaggat idag eller om jag kommer att bli tvungen att vrida på mig 564565 gånger innan som jag gjorde igår...återstår att se.

I morgon väntar ännu en dag i böckerna..fyyy!!!


Idag pluggar jag

Det blev film med Häxan i går kväll. Hon kom runt 20-tiden och gick runt midnatt. Jag gick och la mig ensam i min stora säng och kunde självklart inte sova själv. Somnade efter mycket om och men och känner mig rätt trött idag..men det gills inte för idag måste jag plugga inför tentan som vi har på torsdag. Det system läraren satt upp för att mäta vilka som blir godkända på kursen gör dock att jag tror att jag tillsammans med en jävla massa andra kommer att få skriva om tentan..så sjukt är det! Ska plugga på dagen idag och sen ska jag belöna mig själv med ett härligt bad :-)

Puss och kram så länge!


Dagens schema + liten önskelista :-)

God morgon alla glada! Den här dagen har startat helt underbart med glada barn och ledigt i tvättstugan..man kan inte önska för mer. Var inne och handlade lite städsaker i affären (då jag delat upp det så att jag ska städa lite här nu på dagen så skiten är gjord) och hon som satt i kassan tittade på min rad av varor på rullbandet med en väldigt konstig blick så jag kände att jag var tvungen att säga något så jag sa "Ja, du ser kanske vad jag ska ägna mig åt idag" och hon tittar upp..ler lite fint och säger "Mmm..men det är ju fredag..varför ska du städa just idag?". Jag tyckte det var rätt komiskt och kom genast på hur Pippi sjunger  "Städa, städa varje fredag..." Humor.

Tanken är då som ovan skrivet att jag ska städa och tvätta lite här hemma nu på morgonen så skiten är gjord..måste gräva ner mig i mina studier utan annat runt mig. Barnen ska åka till farmor och mormor idag så jag tänkte tam ig en kväll i lugnan ro :-)

Och så var det lite saker jag kommit på att jag vill ha :-)

På The Body Shop har det ju kommit en massa skoj och där vill jag ha:

* Dewberry Shower and bath  (59.50 kr)
* Dewberry Body lotion          (66.50 kr)
* Bananshampo                     (59.50 kr)
* Bananbalsam                      (66.50 kr)


Sedan önskar jag mig ett par hörlurar som finns bland annat på Teknikmagasinet (runt 400 kr)
*Koss Porta Pro Black heter dom och som namnet antyder önskar jag mig dom svarta :-)
  



Presentkort och rödvin på flaska är annars ett hett tips :-)
Återkommer om jag kommer på något mer..nu ska det städas i svinstian!
Puss på er alla!


Häxan bjöd på lunch i centrum

Det blev en tripp till centrum idag åxå och idag för att äta lunch. Gratis är gott..asg. I morrn blir det att plocka undan lite i hemmet först och sen fika med en papa från Julias klass. På kvällen tror jag att jag ska tända ljus, krypa ner under en filt i soffan med en kopp te till en film :-)

Nu innan jag somnar ska jag kolla på tv. Puss alla bra människor!

Fikabesök

Precis när jag ska sätta mig ner för att skriva så kom Häxan på Hjden över för att fika så det är lika bra att göra det då!

Puss på er!


Nostalgitripp på hög nivå!

Medan Julle var på sin pianolektion åkte vi andra ner till centrum för att kolla på ett par nya byxor till G. Intill den butik han var låg The Body Shop så jag passade på att ta mig en liten tur i butiken och vet ni vad jag köpte?!?! Favoriterna Dewberry shower och body lotion!! Så jävla najs..och inte var det dyrt helle :-) Nästa gång jag går in där ska jag köpa bananshampot och balsamet...kanske köper jag något annat också *s*. Kanske jag önskar mig något när jag fyller år :-) Puss på er och sov gott!

       


Snart skola men först lunch

Idag är det skola igen...man måste ju. Har rätt mycket annat i huvudet just nu så jag känner mig inte så väldigt motiverad direkt. Har dock bestämt mig för att plugga hårt i helgen..i alla fall på dagarna. Tentan är ju om en vecka så det är till att lägga i en högre växel nu.

Magen säger att det är lunch nu så det är lika bra att lyssna till det då..*s*

Puss alla!


Så mycket jag vill göra men inte får!

Nu får jag snart badpanik här..har inte badat på flera dagar ju :-( Faan att det ska vara så att man inte får bada på flera dagar till. Tänkte att jag skulle ta bort stygnen på fredag och även då lägga mig i ett bad :-)  När jag känner mig lite bättre bär det även av till IKEA som jag bara så mycket längtar till nu!

I helgen ska jag plugga järnet för då är jag ensam en hel del :-)

Puss på näsan..nu ska jag duscha mig lite!

Nya Amelia i min hand och skoluppgiften är klar! :-)

Jag hade ju turen att vinna en helårsprenumeration av tidningen Amelia och idag kom det en ny tidning..precis lagom tills jag hade gjort klart ett av dagens måsten, skoluppgiften. Nu blir det till att lägga mig ner i sängen under täcket och läsa en stund innan småtrollen kommer hem. Kanske "provsover" jag en stund också..*s*.

Puss på er så länge!

Bildlektion och föräldramöte

Efter att ha legat i sängen typ hela dagen gick jag upp för att hämta Elin på skolan och iväg till bildkursen hon går på. Jag satt rätt illa och kände flera gånger att jag höll på att gå av på mitten..inte så kul när jag var tvungen att gå på ett jävla föräldramöte på skolan på kvällen sen. Nu är jag iallafall hemma och ska gå och kolla på en film innan jag somnar:-). I morgon är det till att plugga lite på dagen.

Puss och sov gott alla galningar! :-)

Ny dag och nya äventyr

Igår var jag på piratfest vilket var lite sådär..jag är ju trots allt nyopererad så det blev till att vara stilla. Dessutom hade jag ju ont i magen så det skriker om det, ett problem som nu är delvis avklarat mina vänner.

Idag har jag en idé om att jag ska få min lägenhet städad och tvätten tvättad utan att hjälpa till nämnvärt..får se hur det går. Skulle dessutom vilja åka in till stan och köpa in mig på fler kaffeglas. Den som lever till kvällen får se hur det har gått med det *s*.

Puss på er och ha en underbar dag!

Ont i magen

För er som känner mig och vet att jag är nojig gällande vissa ämnen kanske det här kommer som en chock. Jag måste bajsa..annars spricker jag snart! Jag har inte varit på toa sedan i måndags..ONT!

Vill lägga mig i ett bad!

Faan va jag är sugen på ett bad!!! Så jävla typiskt när man inte får bada på hur länge som helst..minst 10 dagar. Men men..tiden går fort som tur är.

Idag fick jag förfrågningar om vad jag önskar mig när jag fyller år och de som frågade nöjde sig inte med att jag sa att jag önskade mig trevligt sällskap *s*. Antar att jag måste komma på något jag behöver och vill ha så jag får tyst på tjatet. Än så länge är det rätt dåligt med svar angående festen så kom igen nu..klart att ni kommer! :-)

Back 2 bed för min del..puss på er alla!


Operationen gick bra...jag skriver ju här!

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen..är rätt trött. Återkommer när jag har mer energi!
Puss alla fina!


SHIT va rädda vi blev!

På vägen till ortopeden stod vi och väntade vid rödlyset vid korsningen bredvid Råsunda när vi helt plötsligt från ingenstans blev omkörda på vänster sida av en bil. För det första var det en stor jävla buckla i sidan på bilen. För det andra så körde han fort och för det tredje så körde han rakt över refugen ungefär 5 cm från vår lilla bil. SHIT va rädda vi blev jag och julle..han kunde ju ha kört rakt in i oss med den farten å allt. Han körde rakt genom korsningen och två sekunder efter kom polisen i all världens fart. Chockad!

Nu ska jag lägga mig ner några minuter innan gubben kommer hem för att laga mat...vissa har det bra *s*
Puss!

Skolarbete först, ortopeden sen.

Jag har en artikel att skriva om idag på dagen..en artikel som redan nu står mig så jävla långt upp i halsen att jag snart spyr! Jag har fram till typ 13.30 på mig att göra klart den för sen ska Julle till ortopeden med hennes fot..igen! Får se om "brorsan" kommer över för pannkakor senare också :-)   Skriver mer senare.

Puss!


Frusen

Idag kände jag för första gången i år att sommaren är över...det är faan kallt ute nu. Framför oss väntar mysiga hemmakvällar i soffan med våra kära, tända ljus på bordet medan löven faller av träden utanför våra fönster. Tror jag kan leva med det ;-)

Framför oss har vi även en rad händelser, både bra och dåliga. Jag ser mest fram emot min fest i oktober för då är jag bland människor som gör mig gott. Tack för att ni finns och puss på er!

40-årsfesten x2 och barnkalas

I helgen har jag hunnit vara på 2 40-årskalas och ett barnkalas. Dessutom var jag inne i stan igår för att träffa en kompis och efter det var jag och shoppade med min kära mormor. Telefonen har ringt som en tok både idag och igår. Jag känner mig rätt sliten idag faktiskt :-( Har redan badat så nu är det sängen som hägrar.

Sov sött alla underbara människor...ni finns i mitt hjärta!


Mycket på schemat!

Jag har så jävla mycket just nu..både i huvudet och att göra. Ska lägga mig i ett varmt bad senare och tänka lite...behöver det. Återkommer när tid ges...puss på er alla!

Vila i frid Snuttan! Vi ses i Nangijala :-(


Nu har Snuttan somnat in. Jag hann ta farväl av henne igår vilket känns bra. Vila i frid!

Lite städat blev det men nu tar jag en paus.

Jag har plockat undan lite här hemma men nu tar jag en paus och åker hem till frugan. Hennes katt Snuttan ska få somna in idag och jag vill ta ett sista farväl innan. :-(

Puss på er!

Vem vill städa i min svinstia?

Nu har jag gjort det igen faan..stökat till mitt hem så att det ser ut som att en bomb har slagit ner. Måste städa innan fredag för då kommer världens underbaraste vovve hit för att stanna över helgen. Antingen är jag hemma i morgon för att städa eller så får någon annan (läs Göran och barnen) göra det. Hur som helst så SKA det bli gjort!

Åt nog en pannkaka för mycket tror jag

"Brorsan" var här och käkade pannkakor idag, lika trevligt som vanligt att träffa honom. Tyvärr åt jag nog lite för mycket så nu mår jag inte så jättebra i varken magen eler halsen. I morgon är en annan dag!


Tävling mot tiden!

Jag har haft en hel del att göra idag! Först lämnade jag kråkorna plus en lånad kråka på skolan klockan 8.10 och sen var det fika hemma hos mig med Lillan. Julia kom hem och vi drog iväg för att ta gipsformer av hennes fötter för iläggen hon ska få. Iväg till McDonalds där vi träffade vaktmästaren på Julles skola så hon fick göra oss sällskap på lunchen. Tillbaka för att lämna flickebarnet åter på skolan och på samma gång passade jag på att lämna in en lapp angående Elin. Tillbaka hem för att snabbt gå på toaletten och sedan läsa några rader av skoluppgiften jag skulle göra. Telefonen ringde så jag stack iväg för ett plarerat möte för att inhandla en present till på lördag då det är 40-års fest. Lämnade tillbaka mina vänner på gatan och drog till skolan för att hämta lilla E på skolan klockan 15. Körde en kompis till Elin till parkeringen och hennes mormor som inte var så glad på sitt barnbarn. Väl hemma var det bara att sätta sig ner för att göra uppgiften som har deadline klockan 17. Skickade precis in den och nu ska jag vidare för att hämta Julle. Efter det ska jag in till grannen och hjälpa honom innan underbara "brorsan" kommer hit för att äta pannkakor. Jag tror att jag kommer att somna ovaggat idag faktiskt eller vad tror ni? Puss på er alla!!


Jag har lila nagellack

Jag målade mina naglar lila igår och nu när jag ska ta kort på dom så blir det blått på bilden..va faan! Det blev såå fint å så får man ingen bild som funkar! Ni får titta live istället...*s*.

DU är DU och ingen annan!

Idag har det varit lite smått och gott på programmet! Mamma kom hit idag efter 2 veckor på Mallorca..hon hade med sig min favoritbulle. (Jag åt så jävla mycket att jag mådde illa till slut.) Julle följde med henne till Gröna lund och Elin gick på kalas. Efter middagen smög sig samvetet på efter att ha klämt i sig så mycket av bullen..den var rätt stor. Jag gick ut och gick på en långpromenad i min ensamhet och möttes av regnet. Sedan var det dags för mitt heliga söndagsbad. :-)

Någonting som man aldrig någonsin får glömma är att hur mycket man än ställer upp och hjälper andra så är man fortfarande en egen person. Jag må vara barnens mamma, Görans fru, mina släktingars släkting och mina vänners vän men jag bestämmer själv över mina handlingar. Jag behöver er alla i mitt liv lika mycket som jag behöver MIG i mitt liv. Mitt JAG har satts åt sidan för många gånger, både av mig själv och andra. Det är slut med det nu..från och med nu är JAG huvudrollen i MIN egen film! Jag är värdefull!

Puss på er alla underbara människor! Nu lever vi livet! :-)

Kan man vara badberoende så är jag nog det tror jag *s*

Jag bara älskar att bada! Någon gång ska jag byta ut det äckliga badkar vi har mot ett som är nytt och fräscht. Varje kväll vid 20-tiden känner jag en dragning mot badrummet. Det finns faan inge bättre än att lägga sig i ett varmt bad och sedan smörja in sig med något som luktar gott för att krypa ner i sängen för att sova. Jag tror faan att jag är badberoende...tur att det inte skadar någon *s*.


Vänner och annat...

Just nu är det väldigt mycket i mitt huvud..både gällande nutid och dåtid. Jag tänker på människor jag haft i mitt liv och som jag inte umgås med längre och undrar vad som egentligen hände. Jag tänker på människor som jag fortfarande har i mitt liv och vilket funktion de fyller. De finns människor i periferin i mitt liv som jag önskar skulle komma mig närmre och det finns människor jag har nära mig som jag skulle kunna se lite mer på sidan av. Behandla din nästa och bla bla bla..hur funkar det liksom? Är det någon annan än jag som tänker att livet är för kort för att blaja bort? Uppskatta livet och behandla andra med den respekt du själv önskar. Spela inga jävla spel i varken kärlek eller vänskap. Om man verkligen vill någonting så är ingenting omöjligt! Livet är...

"Att vara ledsen är värre än att ha tandvärk"


Nu regnar det igen!

Jag klarade mig precis undan regnet efter att jag lämnat barnen på skolan! Nu sitter jag här med en kopp kaffe och filosoferar över livet och dess skeden. Jag skulle verkligen behöva städa här hemma nu!


Tankar

Nu har jag en rad problem som jag måste lösa och jag är den enda som kan lösa dem.

Blandade känslor!

Första cykelturen idag :-)

Först var jag i skolan för att ha samtal kring en artikel som vi har bearbetat och efter det åkte jag till centrum för att äta lunch med Marie. Hämtade barnen och lagom till vi kom hem var det dags att sticka iväg med Julia till första lektionen pianospel och första cykelturen med min nya cykel (den lila blev det).

Nu har jag ätit middag och ska lägga mig för att titta på en film med gubben min. jag och en tjej till ska boka bord på julgalan..någon som vill följa med? Skulle vara kul om vi var ett gäng :-)


Besök och skoluppgift

Morgonen började med att barnen gick iväg med Aylin till skolan och jag gick upp och la mig en stund under täcket. Häxan på höjden ringde och frågade om jag ville ta en fika..vilket vi gjorde. Lagom tills hon skulle gå så ringde Thomas och frågade om vi skulle fika...vilket vi gjorde. När han gått här ifrån blev det lite stress med min skoluppgift..det skulle läsas 28 sidor, skrivas en uppgift kring det och skickas in innan klockan 17..vilket gjordes. Nu har min familj nyss kommit innanför dörren och maten ska lagas..sen blir det badkaret!!! :-)

Puss och bye bye 4 now!

RSS 2.0