Nya glasögon

Idag var vi och hämtade mina glasögon och jag kände genast hur förändrad världen blev.. haha! Känner att jag borde ha köpt nya glasögon för länge sedan egentligen men det är som man säger bättre sent än aldrig.

I övrigt så har helgen vart bra. Göran var och fiskade med sitt jobb i fredags. Som tur var så tog han inte med sig någon fisk hem. Frysen är full och Göran vill inte äta den heller.. konstig kille det där.
Lördagen var trevlig som faan. Julia hade en kompis över här och vi hittade på massa bus. Hennes mamma och pappa kom och hämtade runt 19 och innan dom gick fick dom kaffe. Efter det kom Aylin med familj hit och tog ett glas rödvin medan barnen lekte. :-)

Puss på er!

Sorry... har inte orkat skriva

Veckan har vart full av grejer att göra så jag har typ inte haft tid med någonting.

Festen i lördags var så jävla lyckad :-) Tack alla! Mest förvånad blev jag när det blingade på dörren och Tess och Mattias stpd utanför min dörr när jag öppnade. Jag hade liksom inte trott att dom skulle komma då dom sagt att dom inte skulle det.. faan va kul det var! Gillar överraskningar!

Lite annat från veckan som gått i korthet: Avslutning på en kurs, egna samtal, synundersökning och glasögon, bytta bromsar, träffade syster, beröm, film, i skolan med lilla E, vänner på besök, vin, badat... ja typ så. Fattade du något? HAHA

I morgon är det måndag och början på en ny vecka... nu kör vi!

Födelsedag och tandläkarbesök

Min dag har varit helt jävla underbar! Morgonen spenderade jag med Jennie och vi hann me en massa nödvändigheter. Lunch åt jag med en kompis som jag umgicks med under gymnasiet, Dessan. Klockan 14.20 var det dags att gå till tandläkaren och spendera pengar :-( Hämtade Elin, handlade mat och sen bar det hem för att städa upp hemmet inför gästerna som skulle komma. Håkan kom och åt middag med oss och sen kom Jennie och gjorde osa sällskap. Släkten kom och sen gick alla typ. Min dag har med andra ord varit grym! Tack för alla fina presenter och all uppvaktning! Fick sms från en person som jag inte hade väntat mig vilket kändes lite skumt faktiskt. Kände en känsla av saknad gällande en annan person vilket också kändes lite skumt....

Grattis till mig idag! Tack alla...

Fialottan e hemma!

Julia kom hem igår och jag känner mig åter igen hel :-) Vi åkte och hälsade på deras nya kusin Simon en snabbis på dagen och på kvällen var det dags för middag hos Lollo och Lars i Södertälje. I morse vaknade julia me magsjuka... så jävla typiskt! Men men... inte mycket att göra lixom.

På onsdag ska jag till den jävla tandläkaren för att laga 2 lagningar som har gått sönder. såä jävla bittert. 2200 kronor att betala på min födelsedag. BAJS!

Puss och sov gott.. nu får det vara nog!

Idag hade du fyllt 34 år

Idag har det varit den 8e oktober och det är och förblir din dag.  I år är det 10 år sedan du beslöt dig för att lämna ditt liv men det känns tungt ibland fortfarande. Jag tänker på dig ofta och undrar hur våra liv hade sett ut om du skulle finnas kvar här hos mig. Troligen hade det varit du och jag mot världen...

Grattis på födelsedagen... <3

Saknar min prinsessa!

Min stora tjej har åkt till Grekland och jag är kvar här och saknar henne. Hon har ringt hem 2 gånger och hon verkar ha det bra där hon är. Här hemma har vi haft fullt upp med diverse arbeten så sömn är efterlängtad just nu. I morgon är det en annan dag...

Dagens tanke:
Det är ett misstag att inte lära sig av tidigare misstag

Ta hand om varandra...

PUSS

Hostar så att hälften vore nog

Jag blev hemskickad i onsdags för att jag var hängit och har sedan dess haft en så jävla sjukt jobbig hosta. Det känns precis som om jag hostar upp mitt innanmäte snart :-( Till detta har jag en smått irriterande huvudvärk som smyger runt.

Helgen har gått fort och vi har fått mycket gjort. I morgon är det kurs på söder för min del... ser fram emot det.
Sov gott på er allihopa... nu har jag fått nog av idag snart.

RSS 2.0