Vill ha!

Någon som har en sådan liggandes? ( http://www.jula.se/verktygsvaska-med-justerbara-fack-663003 )

Verktygsväska med justerbara fack Så najs! :-)


Frågande...

Varför kan man inte bara vara som är? Varför måste man ta efter andra? Skäms man inte när det blir uppenbart att man kopierat någon annan? Har man ingen fantasi? Jag kan inte säga att jag är vidare förvånad men jag fattar det inte helt enkelt...


Lite nytt :-)

Helgen blev ungefär som jag tänkt och den passerade alldeles för fort! Vi åt gott, drack vin och umgicks me fina människor. Hoppas på en repris till helgen som kommer :-)

Idag har varit en kanondag! Trevligt sällskap, två nya underbara bebbar har kommit hem, kanon praoplats till Julia och Niki, god mat och massa annat.

Baloo och Elvis, födda 8/4 har flyttat in... kan man göra annat än att le?
Dessutom lika snälla som söta :-)

Puss och godnatt... jag kommer att sova gott!

....


HEHE!

Idag hände något så sjukt komiskt! Jag var i Solna C med Annika och där mötte jag en "bekant". Han har inte sett mig på ett bra tag och har därför inte sett att jag förlorat en del kilon. Han tittar på mig som om han inte vet vad det är som annorlunda och säger sen: "Har du färgat håret brunt? Har du alltid haft den färgen?" HAHA! Humor!


Massa saker jag egentligen borde göra men jag tänker att helgen får tillåtelse av mig att se ut som följer:

Fredag: Dans, IcaMaxi, tillbaka med J till skolan, hämta E, lämna på dansen, Solna C, titta på uppvisningen, vin och trevligt sällskap av "grannar"

Lördag: Lagom städa och kanske få G att putsa fönster, grilla och vin med några goa vänner.

Söndag: Besöka G´s bror som fyllt år.

Sen om det blir en helg som ovan eller inte återstår att se :-)

Puss och kram på er

Gubbnäsa!

Det liksom bara rinner från min näsa och det gör mig fan galen! Elin var hemma idag från skolan av precis samma anledning och det känns som om det kommer att bli värre för min del. :-(

Dans, Dans, Dans... hela veckan DANS! Man kan ju hoppas att barnen kommer komma ihåg att man kämpade på som dansmamma när dom blir vuxna sen... hehe.

"Är det konstigt att man längtar bort nån gång..."

Puss på er

Grattis Annelie på födelsedagen!

Annelie fyller år och solen tittar fram... härligt!

Igår var jag med Elins klass på en bondgård på Lovö. Vi fick veta en massa om hur man gör med korna och mjölken. Vi fick klappa massa djur och sen fick vi äta lite innan vi åkte tillbaka. Det var en kanondag faktiskt! Kände mig inte så bra när jag kom hem sen så jag gick och vilade lite. Fick lite feber på kvällen sen och somnade tidigt. Idag är det bättre men inte riktigt 100 % :-( Hoppas att jag inte blir sjuk nu!

Jag ska fixa lite hemma idag och sen ska jag och grannarna hämta Elin och Julia på skolan. Lilla Matilda har verkligen sett fram emot att få se hur det ser ut där... sötisen.

C ya!


Hej och hå...

Idag ska jag vara me på Elins musiklektion i skolan. Dom har haft en massa problem i klassen och läraren typ har vädjat efter hjälp från föräldrarna. Elin är i den gruppen som är värst, men däremot långt ifån värst som elev men jag tänkte att jag kunde bidra kanske ändå. Efter det ska jag till Ica Maxi för att handla lite inför kvällens middag då vi får gäster :-) måste även köpa mig ett par gummistövlar! I morgon ska jag nämligen följa med till en bondgård för att se hur kor och mjölk hänger ihop.. hihi. Ska bli skoj faktiskt!

Nu drar jag...


RSS 2.0