Hemma igen

Efter en sjukt trevlig resa med trevligt sällskap, party, galna människor, god mat, alkohol, kultur i Tallinn, karaoke, vunnen tävling, taxi, man som "ramlat" från båten vilket skapade räddningsaktion som gav försening och mycket, mycket mer, är jag nu hemma igen. Jag hade det helt enkelt sjuuukt bra:-) (Eventuella frågor besvaras via telefon)
Tack för allt Håkan...Du är bäst!

IKEA idag, resa i morgon

Var på IKEA med Marie idag och handlade lite, billigt blev det till och med (jag har förbjudit mig själv att köpa servetter och ljus på ett tag). När jag kom hem va jag helt slut men som man säger "ingen rast, ingen ro", jag fick ett samtal om två små hundar som behöver någonstans att bo med ett upplägg som heter duga. Måste erkänna att jag blev lite sugen men jag känner samtidigt att jag inte vill ha 2 hundar...Någon som är intresserad? Kvällen gick åt att tvätta bilen, gå i zooaffären och äta kinamat..en trevlig kväll med andra ord. I morgon smäller det..då åker jag iväg på en härlig kryss i gott sällskap...underbart faktiskt. Jag behöver verkligen komma iväg!!! Hoppas att ni klarar er några dagar utan mig nu;-)
Simma lugnt!

Minus skruv i foten

Japp...nu är skruven ute! Nu hoppas jag bara på att min fot ska börja fungera som den ska..ja..tills det är dags för nästa operation i juni så att säga. Har ätit en semla idag dagen till ära men tyckte inte att det var någon speciell upplevelse tyvärr. En tanke som slog mig...hade inte Vickan och Daniel kunnat låta semeldagen vara helig och förlovat sig på en egen dag? Han är ju dessutom hälso och träningsguru...fyy va fräckt;-)
På torsdag flyr jag landet..puss puss!

Ajajaj

Idag var jag iväg för att byta ut min p-stav, den satt rätt ordentligt så det behövdes 2 personer för att få bort den. Haha..jag är helt jävla blå!!! Imorgon ska jag ta ut skruven från foten också..hoppas att den lossnar lite lättare. I övrigt ska den rättade tentan vara inne på onsdag så jag har en del skola att koncentrera mig på i morgon också..ska bli så jävla skönt att komma iväg några dagar!! Puss alla!

Promenad och våfflor

I dag tog vi en promenad tillo solna centrum för att gå på apoteket och sedan köpa present till Js kompis som ska ha kalas i morgon. Faan va kallt det var ute! När vi kom hem gräddade vi våfflor:-) Gott gott!!

Är inte riktigt på g känner jag, känner mig nere liksom. Skolan suger, plånboken ekar och tiden flyger. 
Hoppas jag kan lämna kvar den känslan i Tallin när jag åker därifrån!  

Har en dålig dag!

Idag känns det som att allt är skit så jag stryker den här dagen helt!

Ungdomsgården öppnad

I dag har det varit som en hel skolklass med barn hemma hos mig. Först hade lilla E två stycken kompisar här och sen kom stora J hem med två till som jag bjöd på mat. Jag har städat hela dagen för att det skulle koma folk hit och nu ser det ut som att städtanterna på TV har god anledning att komma hit. I övrigt har jag varit och tränat idag, vilket känns i hela kroppen! Ska försöka röja undan här innan M kommer hit om ett tag med sig drömmis.

I morgon är det en ny dag! Puss

Städa städa

Idag blir det en dag med städning på schemat, haft så mycket annat att göra så hemmer näst intill har förfallit. Fick ett mail igår om att jag vunnit en helårsprenumeration på tidningen Amelia..så kul. Jag går sällan in i tävlingar så men när jag har gjort det så har jag ofta vunnit..konstigt. Jaja..nu är det dags att börja jobba..hörs hörs. Puss!

Det finns ljus i mörkret

Mitt liv går verkligen upp och ner som student. Ena sekunden sitter jag som en toka och pluggar för att nästa sekund ha det lugnt och skönt. Just nu befinner jag mig någonstans i mitten, inte för mycket och inte för lite. Känner verkligen för att åka bort och vad händer då? Jo, världens bästa Håkan frågar om jag vill följa med till Tallin..preceis vad jag känner att jag behöver..att åka bort i trevligt sällskap:-) 
Måste se till att träffa så många som möjligt nu när det är lite stiltje i skolan...vad ska vi hitta på?


Helg sköna helg!

Hemtentan lämnades in i tid och jag blev godkänd på det muntliga förhöret vilket känns helt jävla underbart!

Har haft en skön helg med vänner i hjärtat..barnkalas och träff med världens sötaste Leo. I morgon är det måndag och tillbaka till verkligheten..det ska gå!Puss


Nedräkning pågår..2 klara en kvar

Nu har jag så gott som skrivit klart min hemtenta i juridik. Känns lite som att jag nöjer mig med det som är och tar en jävla rest om det är så att gubben inte är nöjd! Fick hjälp av några snälla själar på skolan att komma på rätt väg, änglar finns visst! Är däremot jävligt nervös inför imorgon..kan jag tillräckligt och kommer jag att kunna svara på frågorna på ett bra sätt? Jag är inte troende men jag ber till Gud att det kommer att gå bra..inte bara för mig utan för alla oss stackare som sitter som små brinnande ljus i morgon 13-16. Hjälp jag är en fisk!

En klar, två kvar....

Satt hela jävla dagen igår med uppgift 1...klar med den nu. Ska sätta klorna i hemtentan i juridik nu och hoppas att jag hinner med allt innan tiden går ut...är det så här det känns att ha en deadline?

Har helt enkelt inte tid...

Låg i sängen i morse och tänkte på allt jag har att gör med hemmet..ja..städa, diska, dammsuga och laga mat å så. Sedan kom jag in på pysseltankar..kort jag skulle vilja göra till alla hjärtans dag och presenter jag vill köpa. Inser dock att jag inte kommer att kunna göra det i år...jag har helt enkelt inte tid. Det är trevligt med fantasier:-)
Idag ska jag plugga så jag blir blå i ansiktet..kanske hörs senare. Puss och kram!

Tack alla för att ni finns!

Finns inge bättre än att läsa alla fina ord ni skriver när man känner att man håller på att gå under i skit....TACK!

Ska ge allt jag har i morgon för att bli klar med så mycket som möjligt av ena uppgiften..som ska in på torsdag kl 9. Hemtentan släpps i morrn och ska vara inne på fredag, samma dag som det muntliga förhöret. Om ni tror på mig har jag inget annat val än att göra det me;-)

Puss på er! Hoppas vi kan ses snart!!!

Värsta veckan börjar nu!

Fick veta att tentan med största sannolikhet läggs ut i morgon...ska säkert vara inne på onsdag då. På torsdag ska utredningen av fallet Åsa vara inlämnat och på fredag är det muntligt förhör på en hel kurs med Hitler...går faan under.

Basket och barnkalas...

Vaknade i morde och trodde att basketmatchen började kl 11..nä....kl10!!! Stress iväg föra att hinna. Brudarna vann såklart..24-19:-)
Nu ska jag iväg för att köpa present till kalaset vi ska på kl 15...skulle ju ha pluggat en del idag:-(

Håller helt med Leo...

Hemma med sjuk dotter idag

Elin vaknade med ont i halsen och fick vara hemma idag. Inte riktigt enligt mina planer men va faan gör man då?

Jag längtar till sommaren...

Varit rätt duktig idag om jag får säga det själv!

Jag har haft fullt upp hela dagen och planerar att vara vaken tills jag är klar med den förbannade tentan, den jag ska rätta alltså! Morgonen gick åt att lämna barn , handla och fixa med tvätten. Klockan 12 började spinningen (japp..jag har tränat idag) sedan var det hem för att laga mat, plocka med mer tvätt, fixa med disk och läsa lite skola. Jag lär ju sova gött ;-)

Natten till igår vaknade både jag och Julle av att det var något som lät som tre kraftiga slag eller skott. Någon skrek sedan två gånger "hjälp ring polisen". Först när jag hörde det trodde jag att det var en del i min dröm..haha. Idag fick jag förklarat för mig vad det vi hade hört va. En kraftigt drogpåverkad man gjorde tydligen sönder rutor och snodde saker på det treviga sättet..polisen tog honom senare. Tur att jag inte bor på nedre botten! Otäckt!

Nä...nu e det tenta tenta igen. Puss!

Ska skolka i morgon!

För att inte gå under i allt skit jag har att göra har jag tagit ett vuxet (?) beslut om att vara hemma från skolan i morgon. Tänk att det är så mycket jag skule vilja göra men så lite tid... Skulle behöva semester några dagar!! Var som helst men inte här!

Tack för alla fina ord och för att ni finns när jag stressar ihjäl mig! Lovar att jag snart blir människa igen...när som helst nu;-). Då ska jag åka och hälsa på den vackraste pojken på denna jord, mitt gudbarn L *Längtar*

Ny dag och nya måsten...

Jag måste rätta min tenta...men jag vet inte hur jag ska göra för att min lärare ska bli nöjd. Drar mig för att ta i den men vet att jag inte kommer undan. Det blir nog bra..jag gör det sen..haha. Igår la jag om min kost och köpte träningskort på granbacka, 269 kr i månaden. Hopppas att jag hinner träna någon dag snart..just nu måste jag plugga ikapp. Jag har en tenta att rätta. en ny hemtenta att skriva, ett muntligt förhör med Hitler samt en massa papper och böcker att läsa på den nya kursen. Den 13 februari ska allt detta vara klart...är du avundsjuk?


Kan inte sova!

Det gnager i mig...varför ska man ha så mycket halva projekt i hjärnan? Måste se till att göra ifrån mig massa skit, lösa problemen så att de inte äter upp mig. Vem är jag och vem vill jag vara? Ska skriva en sån där klassisk lista och helt enkelt göra det som står utan att grymta..bara att göra! Se upp för nu jävlar...

Barnkalas!

Idag har Elin haft dryga 15 av sina prinsess- och prinskompisar här på fest, riktigt kul faktiskt. Vi åt korv och lekte lekar så nu sover mina änglar gott..*s*. Mina små minimuppar;-)
Eftersom att min man fick för sig att åka hem till en kompis och titta på natt-TV så ska jag gå in och lägga mig i stora sängen och titta på det jag vill...kanske läsa lite också i min ensamhet. I morgon börjar verkligheten...

RSS 2.0