Besök från Farsta

Dagen börjad med att grannen Gert kom in på besök och pratade en del. När han gick hem handlade vi picknickmat och middag. Vi gjorde mackor och sedan lagom till att de var klara kom Håkan hit för att gå till parken med oss. Vädret är ju så sjukt underbart men det slog mig att det skulle vara skönt med en pool på gården *s*.

Nu blir det kaffe, burbygge och tv..sen sängen:-) Puss!

Typ timmar kvar

Nu är jag så jävla trött på min fot att jag spyyr snart! Som tur är ska jag ta bort stiftet på torsdag morgon så det är typ bara några timmar kvar*optimist*. Elins ögon var igenkladdade i morse så jag ringde till vårdcentralen för att boka tid men dom tyckte inte att det var någon bråska med det så vi fick tid på torsdag. Var på apoteket och köpte någon koksaltlösning som skulle vara bra men jag vet inte om det hjälper så bra när det redan är gegg liksom. Hoppas att vi är bra till på lördag nu...

Måste till läkaren i morgon

Jaha... då ser det ut som att vi åkt på ögoninflammation i familjen. Elins ögon är kladdiga, kliar och svider. Jossan hade det utan att veta om det när hon sov här och det har nu hoppat vidare på oss. Jag kände av ögonen redan igår då det sved lite mer än vanligt och jag undrade då om det var något skit som var på g och nu vet vi. Hoppas att dom har en tid hos läkaren i morgon nu så vi får något som hjälper. Göran är den enda som inte känner något men tyvärr så kommer det nog även till honom :-(

Idag

Puss på er!

Bygget påbörjat

Idag har vi sågat ut hål i skåpet som ska bli råttbur..som i övrigt blir huuur stor som helst. Det kommer att ta lite tid att fixa den eftersom att vi inte har alla grejer än men jag hoppas att den är klar innan vi sticker till Cypern.

Tror att jag ska kasta på barnen kläderna och halta ner till parken en stund..puss på er så länge.


Runt hela stan

Idag har vi varit runt hela stan fan. Först åkte vi till Fredells för att handla lite grejer till burbygget. Göran fick ett presentkort där för typ ett år sedan av sitt jobb och det passade ju bra att använda del av det nu. Efter det åkte vi och hälsade på El James i garaget. Vidare till IKEA som ligger precis intill för att köpa plastpåsar. Tillbaka till garaget för att lämna några påsar till James. Hem för att gå på toaletten. Bilfärd hem till svärföräldrarna för att hämta en såg och ta en fika. Hem för att hinna gå till prken för att träffa Lillan och barnen innan dom åker på semester. Äntligen hemma tog vi ut och pysslade med råttor. Hela dagen har rusat iväg! Blev bjuden till Eva för att grilla men det sket sig. Det är så jävla trist att man inte kan köra bil eller åka tunnelbana och så :-(

I morgon döps söta Wilma men även det har jag blivit tvungen att ta bort från listan. Min fot är inte så bra att jag tror att den orkar tyvärr...inte mycket att göra. Vi får ha ett alternativt dop när jag blir bättre..*s*.
I morgon åker låneråttorna hem...kommer bli tomt här tror jag för vi har ju bara 2 egna. Vi ska pyssla lite på den nya buren i morgon... nä, förlåt..Göran ska göra det..hihi. Vem vet, det kanske kommer lite bilder längs med vägen:-)

Hoppas vi kan ses snart...det skulle vara kul. Puss på er mina vänner och släktingar, ni är mitt liv!

Ont x2

Vi var på polisstationen runt 10 i morse och då var det bara en person före oss i kön för att fixa pass så allt gick sjukt smidigt faktiskt. Göran släppte av oss i Solna C och där gick vi runt en liten stund innan jag skulle till Shirin på IPL-behandling. Efter en liten stund av promenerande började min fot protestera och jag vad tvungen att sätta mig ner som en annan kärring och vila. Shirin plågade mig som vanligt, det brukar hon ju göra när jag är där..tur att man får rabatt..*s*. Tillbaka till centrum efter det där vi handlade på H&M för de presentkort Julle fick på sin fest. Jag hittade en pall där spm jag satt på och sa till Julle at det var en handikappspall och precis då gick det förbi en pappa som tyckte att den kommentaren var väldigt kul eller nått för han skrattade rött friskt. Vi mötte upp Jossan där och gick sedan till dagis för att hämta Lilla E. Hon hade det jobbigt att lämna dagis, det var ju hennes sista dag. Även jag tyckte att det ´blev jobbigt att plocka ihop hennes saker och säga farväl. Jag skojade och sa att jag kommer att vara den där knäppa människan som om 20 år kommer att komma dit och leta efter mina barn...haha. Väl hemma stod familjen med råttorna vi vaktar och väntade på oss. När de gick kom nästa..underbara Håkan var här på ett litet besök. Jag fick bra betyg på mina smörgåsar...haha. Alltid välkommen hit! Håkan gick, Jossan gick och Thomas kom.

Jag är trött, hungrig, har ont och huset ser ut som en jävla knarkarkvart men puss på er!

Hoppas att ni som är ute och åker båt till såväl Gotland som Finland har det skönt på er resa:-)

Singoalla lakrits

Jag har smakat nya Singoalla lakrits...helt okej faktiskt. Nu ska jag försöka få tag på Marabous sommarchokladkaka med jordgubbar i också..den ska tydligen vara god. *Nyfiken i en strut* ;-)

Fullt ös medvetslös

Dagen har till stor del sett ut som en repris av gårdagen med sol och trevligt sällspap. Jag och Julle la oss på filten i morse igen efter att vi hade lämnat Elin på dagis men i sällskap av Aylin idag. Vi gick efter det och handlade, åt lunch och sen var det dags att hämta lillbajan som hade bestämt att hon ville hem klockan 13. Vi gick sen till parken med vattenmelon, äpple, havrebollar och saft i väskan. I parken var det rätt tomt men vi träffade några vi känner iallafall. Aylin kom förbi och bjöd hem oss på fika och tog sedan barnen under tiden som vi åkte och tittade på ett skåp att bygga bur av. Nu är vi hemma och barnen tittar på en film innan vi ska sova.
Elin har haft otur idag.. först hackade hon en penna i fingret och sen ramlade hon och skrapade upp hela knät så blodet rann. Men som vanligt kom det inte en enda tår..fattade knappt att hon hade ramlat när hon kom och sa det..*s*.
Imorgon är det hennes sista dag på dagis och jag tror att hon är rätt nervöst att säga hej då till sina fröknar. Jag ska fixa pass med Göran i morgon och sen tänkte jag hämta henne rätt tidigt faktiskt...

Nu ska jag fixa lite innan jag ska sova men..puss på er alla!


En bra dag är slut

Nu efter att ha pratat en del i telefonen, surfat runt och gäspat mig blå går jag och lägger mig. Det har varit en bra dag... önskar att alla dagar kunde vara det. Puss och god natt!

Sol är ju najs!

Efter att jag och Julia lämnat Elin i morse gick vi ut och satte oss på en filt i gröngräset. Vi fick trevligt sällskap av Lillan och Jossan men efter ett tag kände jag att min fot sa ifrån så vi gick och handlade istället. Tänkte hämta lila E tidigare och gå till parken med kaffe och saft :-)

Fick en förfrågan idag om att vara råttvakt så mellan fredag och söndag har vi 4 extra små godingar här från VH.

Puss!

Allsång på skansken får avsluta dagen



Dagen har varit trevlig i sällskap av underbara Erina. Elin var hemma idag och vi fixade lite med musik på ungarnas Mp3. Julia fick en tidig födelsedagspresent också..en parfypflaska från USA, formad till Askungens sko (se ovan). Så jävla cool... Julle blev skitglad. Hon är så snäll Erina.

Efter middagen gick vi ner till parken en stund tillsammans med Elins kompis familj. Det var trevligt men det var inte så jävla varmt direkt.  Nu sitter vi och tittar på allsång på Skansen och sen blir det sängen för min del.

Jag är fortfarande grymt besviken på DIG...

En riktigt pissig dag!!

Dålig ekonomi, ont i foten, en favoritkatt som måste avlivas, stökigt hemma, trött... behöver jag fortsätta?

Känns som en jävla pissig dag!

En ny enkrona

Fick den nya enkronan i min hand idag. Den än en jubiliumspeng för 200-årsminnet av att Sverige och Finland skildes åt. På den står det  " Den underbara sagan om ett land på andra sidan hafvet". Öhhh..okej. Den ser dessutom lite lustig ut om ni frågar mig *s*.



Om jag hade pengar...

Fick en inte så rolig månad framför oss med en jävla massa utgifter. Vi gjorde dessutom misstaget att inte deklarera på sms så vi får inte pengar förrens vecka 32 :-( Ska sätta mig ner och räkna sen. Och jag som ville göra så mycket...

Idag har Fanny vart här och fikat lite...trevligt trevligt. I morgon kommer Erina hit och gör detsamma. Ska bli riktigt kul att träffa henne, det var så länge sedan nu.

Min fot har vart lite dum sedan igår... det liksom svider i den. Trött på den nu faktiskt... och hungrig är jag också. Ingen bra kombination direkt...

Burbygge på hjärnan

Nu har jag lite ideér angående mitt projekt att bygga en egen bur åt råttorna. Stommen kan  jag köpa billigt och jag har en på g för 150 kronor vilket jag tycker är lagom. Sedan har jag lagt ut lite krokar om annat material som ska göra buren fuktionell. Om du möjligen skulle ha tunn plåt eller galler som kan användas så vet du vem som behöver det ;-)
Garderoben jag har på g är blå och behöver en omgång färg också. Det ska faan bli kul att göra något själv, jag har ju inte haft tid för något sånt på hur länge som helst! Funderar även på om jag ska ta in två nya killar i gänget, det verkar inte vara någon annan som är intreserad av dem. Råttor är skojiga små djur...puss på er!

Spelar GH för fullt här

Nu sitter vi och spelar vårt nya GH äntligen... fan va kul det är. Sitter även och kollar runt efter ideér till ett eget burbygge...tycker att killarna är värda lite mer plats och kanske kan vi även skaffa fler då:-)

Nu vill jag att det ska bli sommar!! Ska på dop nästa helg och då vill jag inte stå i regnet med min fot tack! Sen vill man ju gärna grunda lite innan resan så man slipper se ut som en isbjörn när man kommer till Cypern.

Puss på er, nu ska jag spöa grabbarna i TV-spel ;-)


Glad midsommar på er!

Nu lider dagen mot sitt slut och barnen packas ner i sina sängar. Vi blev hemma för att min fot inte riktigt mår så bra att jag skulle orka sitta ute eller gå omkring bland folk. Nästa år får vi hitta på något extra stort som lappar över dagens tristess...eller nä, vi har ätit trevlig lunch och middag tillsammans. Nu blir det vin och film tillsammans med min underbara...man kan inte ha det bättre än jag :-)
I morgon kommer bästa El James över. Han har faan blivit halva storleken nu...så jävla grym kille!!! Vi ska spela GH och käka tillsammans. Glad midsommar på er... nu ska jag umgås med min man. PUSS!!!

Men shiiit... åren går.

Fick ett infall nyss och sökte på musik från 1994, altså från då när jag träffade Göran. Insåg att det var extremt länge sedan och satt bara och skrattade åt hur man såg ut då. Fan va gammal man kände sig helt plötsligt...15 år tillsammans. Om typ 2 år har jag spenderat halva mitt liv med honom, min man! Faan va lycklig jag är med den människan, kan inte ha det bättre. Han är mitt allt och tillsammans med honom har jag allt och behöver ingenting annat. Han har gett mig de finaste flickorna på denna jord. Siempre contigo... jag älskar dig Göran!


Oväntat besök :-)

I dag när jag var i affären fick jag ett sms där det stod  "vad gör du". Jag tyckte frågan var konstig och undrade om jag missat något varpå jag svarar "handlar. vad gör du själv". Det gick någon minut och svaret blev  "står utanför din dörr" och när jag kom en bit på min gångväg mötte jag dem... världens sötaste lilla prins och hans mamma E. Det var en riktigt trevlig surprise :-)   Efter att jag fått gosa lite med mitt underbara gudbarn åkte de hem och Elins kompis Sara kom över med hennes mamma Aylin och lillasyster Lara. Nu är Nathalie här, min kompis dotter. Till middag åt vi lasagne och nu är jag så jävla mätt och så trött att jag snart somnar. Det får nog bli ett glas vin och sen sängen efter att barnen har somnat. Puss på er alla!

Trevligt!

Picknicken var hur trevlig som helst även fast jag inte kunde vara med på diverse aktiviteter fullt ut. Kvällen började klockan 18 med att vi åt pastasallad och kyckling och efter det kaffe och havrebollar vi bakat. Barnen tillsammans med personal hade bestämt att vi skulle ta en brännbollsmatch varpå jag och en annan mamma på dagis, som även hon var skadad, satte oss och drack kaffe och hejade på barnen. Föräldrarna förlörade mot barnen (ja, eller?) som fick priser i form av en godispåse och såpbubblor. Efter utflykten sov Jossan över hos oss och hon och Julle låg och skvallrade en bra stund innan de somnade. Trots detta vaknade Elin och Jossan klockan 5.30 i morse!!! Snälla Aylin kom och hämtade Elin här i morse för att lämna henne på dagis...så jävla snäll! Elin sover över hos Hampus inatt...hoppas att det går bra nu. De har en förmåga att vara rätt busiga när de är tillsammans.

Foten är periodare, gör ont ibland och ibland inte men jag tar inga piller längre nu. Hoppas nu att den skärper till sig snart för jag har både dop och bröllop att gå på framöver. Vart tog allt sällskap vägen? Trodde ni skulle köa utanför min dörr..asg.  Skriv något kul åtminstone. Puss på er! M

Picknick i det gröna i morgon

I morgon ska Elin åka iväg med dagis på en båttur och äta lunch i det gröna..det ser mörkt ut. Senare på kvällen är det dags för föräldrarna att komma och delta i avslutningsfirandet med brännboll och picknick.. även för det ser det mörkt ut, kanske lika mörkt som på Kameruns avbytarbänk. Nu håller vi alla tummarna!!! I morgon ska jag göra pastasallad och havrebollar...kom över på fika vet jag :-) Puss på er!

Fullt hus!

Idag har et vart ett jävla spring här hemma. Först i morse ringde en tjej som var intresserad av att köpa min klänning och hon kom hit runt 11. Hon köpte klänningen och lagom till att hon och hennes följe skulle gå kom Thomas och hans kidz hit och hälsade på. Efter en stund knackade dessutom min mormor och morfar på dörren...hihi. Trevligt med besök :-)

Nu ska jag plocka ihop mig för att hoppa iväg till dagis på möte. Skriver senare igen..puss på näsan!

Fy faan vilket jävla skit!

Men va faan är det frågan om? Jag har sommarlov i ett jävla helvetesväder! Det positiva är att jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte är i parken med barnen.Hoppas att det blir bättre väder nästa vecka! På tisdag är det ju avslutning med dagis och då måste vi kunna sitta ute med min goda pastasallad.. annars blir jag sur.

I övrigt fick jag höra ytterligare en sak i helgen som en viss person ska ha gjort... en sak som åter igen får mig att undra om jag under vår vänskap varit totalt blind eller om det möjligen är en lögn eller missupfattning. Skiten tar ju aldrig slut...

Möhippan avklarad

Nu är jag hemma efter en kul kväll på stan. Vi började inne i kungsan med en lunch på T.G.I.F där det även målades en tavla. Göran var snäll och hämta mig och min fot och körde in till söder där det övades in en stolsdans för de som kunde delta... hur kul som helst. Vi stannade där en stund efteråt och drack skumpa innan vi drog till Eken för ett glas. ähoppandes tog vi oss sedan ner till M/S Vindhem för en tacotur. Trots att jag inte kunde dricka hade jag hur kul som helst men rätt ont i foten tyvärr :-(  Glad att jag var med hela dagen iallafall..inte många som var det.  Nu hoppas jag på att min fot ska vara bättre till bröllopet så att man kan visa då var skåpet ska stå..hihi.

Gjorde testet på kanal 5

 
Jag gjorde testet på kanal 5 och jag är tydligen mest lik fru Scavo. Kan hålla med om det till en viss del eller vad säger ni? Ska börja kalla Göran för Tom..haha!

Nasse tycker det är en blåsdag idag

Jag gick till centrum utan kryckorna idag och det fuknade rätt okej. Läkarbesöket gick bra, han undersökte även Julias fot hon har klagat på att hon har ont i. Fick även recept på Elins krämer och min nässpray så nu behöver jag inte kontakta dem på ett bra tag. Nu sitter vi här och spelar TV-spel och bara tar det lugnt, det går ju inte ens att vara ute för att det blåser så mycket. Jag tror att jag gör bäst i att ligga här i soffan i kväll och titta på en film och dricka en kopp te... låter som en bra idé faktiskt. I morgon blir det en lång dag...hoppas jag pallar!

Nu regnar det åxå..jag tror jag smäller av. Puss och kram på er...


Trött efter en lång dag

Nu är jag åter i soffan efter en hel dags spring hit och dit. Först var det Julias skolavsluning på morgonen och den gick bra. Sen ringde Elins kompis mamma och frågade om vi ville halta över på en fika och uppassning. Hon bor två hus bort så det var ingen fara direkt. Väl där fick vi en kladdkaka som hon hade bakat vårt besök till ära. På kvällen var det dags för Elins simavslutning..faan va grym hon har blivit! Tre nya märken hade hon tagit också ungen!!! Stolt mamma...*s*.

Tack för alla söta ord och till er som har tid och lust att komma och säga hej så är det bara att komma...jag har tråkigt.
Puss på er!

Avslutning x2 i morgon

Nu har min underbara man varit iväg och fixat kryckor till mig så jag kan ta mig fram lite bättre, så skönt. I morgon är det först avslutning för Julles skola och sen för Elins simskola, något jag inte vill missa för allt i världen! På fredag ska jag till läkaren och på lördag är det möhippa, hoppas min fot pallar!!! Har förstått nu att jag hade den bästa möhippan en blivande fru kan få...svårt att slå. Lovar dock att göra mitt bästa om jag blir inblandad i några sådanna planer för er i framtiden :-) Puss!

Soffpotatis

Idag har jag legat på soffan igen och bara slappat...det suger! Jag hinner ju tänka en hel del i min ensamhet och idag fick jag en heemsk tanke..jag får ju inte bada på flera veckor!!! Ni som läser min blogg vet att jag badar nästan varje dag...fyyy va trist!

Sen måste jag få vara kritisk en stund. Av alla er som går in på min blogg varje dag är det enbart en snäll själ som skrivit till mig  efter min op och det anonymt.... Jag har tråkigt här och skulle behöva lite roliga och trevliga kommentarer...så skriv på. ;-)

Puss alla!

Frukostservice i salongen

I morse satt det en lapp vid dörren på väg ut från sovrummet där det stod att kaffe och smörgåsar severas i salongen. Göran har alltså satt på kaffe och hällt i termos och brett smörgåsar som han lagt in i en påse och ställt in allt i vardagsrummet och allt inan han gick till jobbet...vilken man jag har!

Imorgon är det Julias avslutning :-) Har ring till vårdcentralen om kryckor...bättre det än att inte kunna gå alls. Hoppas bara att vädret blir bättre!!! Puss på er... nu är det filmtajm innan alla kommer hem.

Lyx

I morse ringde Elins kompis mamma, Aylin, och frågade om hon kunde komma förbi en stund på en fika. När hon kom hade hon köpt en blomma, en chokladkaka, en tidning, wienerbröd och lunch...så jävla gullig. Hon sprang här fram och tillbaka och kokade kaffe och fixade luncj medan jag bara satt här och blev uppassad. Kändes lite konstigt men mycket skönt..*s*. Värsta lyxen! Rastlös är dock ordet...

Kom gärna och säg hej :-)

God morgon världen!

Natten har gått rätt bra och nu sitter jag i soffan och segar. Om jag kan ska jag sova en stund till och sen titta på film. Dagens uppdrag är att lära mig gå. ;-) Vi hörs snart igen...puss puss.

Aj!

Den här operationen känns nog värre än den andra, iallafall än så länge. I och med att jag är opererad på utsidan av foten så har jag svårt att hitta någonstans på foten att stödja mig mot liksom så jag har hoppat på ett ben än så länge. Satans jävla ont gör det också... hoppas det blir bättre snart så man kan gå en liten bit iallafall..typ till och från toaletten utan att grannen tror att det är åska???? Ska försöka sova tidigt...håll tummarna för att det är bättre i morgon nu!

Puss på er alla, nu ska jag lägga mig ner igen.

Nu är man rörelsehindrad igen...

Nu sitter jag här med foten upprätt i ett monsterpaket. Göran kom och hämtade mig och läkaren stormade ut och talade om för honom hur mycket han måste göra för mig nu när jag är nyopererad...haha. Jag lovade farbror doktorn att jag skulle ta det lugnt. Ska sitta här och titta på film och surfa lite. Sällskap...någon?

Puss på er!

I morgon är det op som gäller :-(

I morgon bär det av till Vällingby för att operera foten..känns inte så kul direkt. Hoppas att du kan komma över och hålla mig lite sällskap..tror att jag kommer ha rätt tråkigt.

Sov gott...


Livet är som en chokladask, man vet aldrig vad man får.

Forrest Gump kanske hade en poäng med det uttrycket. Jag har tänkt en del på hur mitt liv har sett ut på sista tiden och insett att jag blivit tagen för givet allt för mycket. Att vara snäll och ödmjuk har även en baksida, man blir lätt trampad på och sårad. Jag vet att jag är värd mer än så....

Ut ameris, amabilis esto. Lupus non mordet lupum !


Sommarlov och tjejmiddag

Igår åkte jag till skolan för att lämna in min uppgift tillsammans med lilla E. Det kändes såå jävla skönt att bara åka därifrån med vetskapen om att inte vara tvungen att vara där på över 2 månader! Efter det åkte vi till centrum för att shoppa lite tillsammans med häxan på höjden. På kvällen var det dags för Julles tjejmiddag och 5 fnittriga brudar satte sig vid bordet och åt... eller ja, försökte äta mellan skrattet. Biotemat på festen var sjuukt lyckat och jag tror att alla som kom hade det hur kul som helst. Julle fick fina presenter och var nöjd med kvällen.  Häxan var också med på middagen och när de flesta gått tog vi plus en annan mamma, varsit glas vin i mitt kök. Det känns såå skönt att det äntligen är lite ledigt i mitt liv.

Idag har vi haft fullot upp igen. Morgonen började med att barnen väckte oss tidigt och tjatade om frukost. Julias kompis sov kvar och hon skulle bli hämtad runt 11 för att gå på ett bröllop. Jag hjälpte henne med håret innan hon åkte och sedan stressade vi iväg för att hämta Julles kille för att ta med honom på bio. Han är huuur söt som helst den killen.. artig och söt. Efter det åkte vi till Görans föräldrar för att visa upp nya bilen och klappa på lillvovven :-)
Nu sitter jag nybadad med ett glas vin i handen...jag kommer att sova gott..puss och kram på er!

Ja nu är det bara timmar kvar!

Nu har torsdagen övergått till att bli fredag och dagen min skola avslutas innan sommarlovet. Jag blev precis klar med min sista uppgift och kan nu gå och lägga mig i min nybäddade säng bredvid den bästa mannen på jorden. I morgon bitti kan jag glädjas åt lämna min lilla älskling på dagis och min stora älskling på skolan sista gången innan min ledighet börjar. Faan va livet är gött!!!

Puss på er.. i morgon är en bra dag :-)

Så jävla glad!

Shit alltså vilken dag det var idag... Vi var ju såklart sist på listan och hade sett hur flera grupper hade blivit gryyymt sågade innan vilket gjorde att vi var rätt spända och nervösa inför vår dom. Efter att den gruppen som hade läst vårt arbete hade sagt sitt så var det dags att prata med läraren om hur det hade gått varpå vi satt som på nålar. Han tittade på oss och log... "Ni är godkända och jag tycker att det är ett bra arbete rakt igenom" Tror ni man blev glad eller? Underbart faktiskt. Nu ska jag sätta mig ner och skriva reflektioner från kursen och sen är det sommarlov efter klockan 12.00 i morgon :-) *GLAD*

Julia har precis vart på fest och det är nu bestämt att hon och Wille (en kille i hennes klass) ska gå på bio på lördag..*s*. I morgon ska hon dessutom ha sin fest och underbara Erina har fixar massa grejer från hennes jobb som vi ska ha..TACK gumman för det! Jag är sååå jävla glad idag!

Nån slags verklighet...




Trodde vi hade nånting särskilt som man inte förstör
Så vad är det jag hör?
Att du springer runt och att du pratar


Om det som bara rör oss, och jag undrar förstås











Det finns alltid skäl, du dolde dom väl


Du va inte riktigt den som jag trott







Det lät ju så bra allt du sa



Som nu skriver om sej
Tar våra minnen gör om dom till nåt fint
Nån slags verklighet Jag sparar allt alla minnen,
sorterar rättar till Gör allt fint igen och sparar
Även om allting är förstört nu så finns bilderna kvar
Och det är dom som jag spar
Jag tänker att kanske kan det finnas ett värde
I allting ändå, ja det måste va så
Att hur det än är, är det värt allt besvär
Fast det aldrig kan bli som det va
Men tack för allting alla fina ord
Som nu skriver om sej
Tar våra minnen gör om dom till nåt fint
Nån slags verklighet
Jag sparar allt alla minnen,
sorterar rättar till
Gör allt fint igen och sparar
Jag sparar på allting även på dagar


Då allt inte var perfekt
För mej är det allting varje minut som räknas




När dagarna har tagit slut, så jag sparar

Nervositeten stiger!

I morgon är det dags för oss att få vår dom...då ska vi opponera på en annan grupps uppsats och få våran opponerad. SHIT!!! Jag är så jävla nervös inför det så att jag snart går sönder. Den läraren som sitter med är rätt petig och hård så jag vet inte hur det kommer att sluta faktiskt. Dessutom har jag ju en sista uppgift att göra tills på fredag.hoppas att det går bra med allt nu!

På det mer privata planet,alltså utanför allt skolskit, så har jag en del att städa tills på fredag. Sen på lördag tror jag att jag ska sätta mig ensam i typ datarummet med en flaska vin och fira att jag klarat hälften av min utbildning :-)
2 down and 2 to go.... Puss!


Sov sött!

En halv chokladkaka senare och  med en jävla massa sidor läsning i huvudet så tackar jag för mig själv idag. Jag vet att jag borde gjort mer idag men det blev helt enkelt inte av... I morgon ska jag till skolan en stund för att snacka ihop mig med min grupp och sen bär det hemmåt för att fixa! Det ser ut som att en tornado har dragit förbi här och mina pojkar behöver rent i sin bur. Det blir till att proppa sig full med smärtisar för nacken is back och dessutom måste jag ha legat konstigt inatt för min axel är skitmuppig. Jaja..måste det städas så måste det, inte mycket att göra åt. I morgon är det onsdag, i övermorgon torsdag och dagen efter det börjar förhoppningsvis sommarlovet! :-)

Puss och sov sött! Det ska iallafall jag göra...

Misshandel, basketavslutning och uppsatsläsning

Fy faan va arg man blir!!! Var nere och pratade med Kenneth idag och då berättade han att han hade blivit attackerar i helgen. Han stod och åt en hamburgare i lugnan ro i Fridhemsplan när 4 killar hoppar ut ur en bil och slår honom hårt i huvudet så att han tuppade av. Efter det har dom sparkat honom så att tänder har rykt, läppen har spruckit och dessutom fick han en hjärnskakning på köpet. Han har ingen aning om varför det blev så heller för han har inga direkt fiender. JÄVLA AS... man blir ju så jävla arg! Det sitter 3 häktade för brottet och jag hoppas att de åker dit ordentligt!

Idag var det basketavslutning och Julles lag vann 20 chokladkakor, att dela på 8 brudar, i en dribblingstävling :-) Så jävla duktiga var dom.. blev så stolt. Jag ska försöka få henne att fortsätta med basketen men jag tror inte att hon vill det tyvärr... Efter avslutningen var vi iväg och handlade en snabbis på ICA och nu har vi precis kommit hem igen. Nu återstår att läsa igenom en annan grupps uppsats för att ha något att säga på torsdag.
Over and out! M

Ny dag med nya uppdrag

Dagen kommer att bli hektisk! I går lämnade Julia ut inbjudningskorten (se nedan) och det verkar som att alla kommer.. ja, eller det va vad dom sa själva.. sen vet man ju inte. Detta innebär att Julias mamma har fullt upp de närmsta dagarna. Ska bli riktigt skoj! Skönt att det inte är fint väder idag för då hade jag haft ångest över att jag måste stanna inne..något positivt..*s*. Dessutom har jag visst lova att baka pajer åxå till Shirin och gänget...lika bra att sätta fart nu då så att jag hinner med mig själv.   
Passande tema till en tjejmiddag :-)


Trött?

Ja nu är uppsatsen inne och jag tog mig en dag ledigt. Efter att jag lämnat Elin i morse gick jag hem och somnade.. vaknade när telefonen ringde klockan 12... då har jag alltså sovit i över 2 timmar. Herre guud, var jag trött eller?
Nu är det bara några dagar kvar till sommarlov!!! :-) På fredag ska även Julia ha tjejmiddag...8 fnittriga brudar som kommer hit och äter. SKOJ!!! :-)

Tillbaka till skolarbeten...puss så länge!
M

RSS 2.0