Rörigt värre!

Tänk att det kan bli så jävla stökigt när man håller på att städa... det är ju sjukt egentligen! Jag rensar ut sånt som jag egentligen inte använder och inte har plats för och lagom tills jag känner mig nöjd över ett rum så har jag översvämmat ett annat. Långsamt men säkert så blir det fint :-)

Den här veckan är jag dagmatte åt en blandis som heter Ella. Hon är så jävla snäll och go... ett sant nöje att ha i närheten. Saknar att ha hund ibland men inser liksom att det inte skulle funka så bra just där jag befinner mig i livet. Mina råttor är ju som små hundar så det får räcka så faktiskt.

Nu ska jag ut på en promenad och senare ska det fortsättas att rensas i mitt kök. Hoppas att lasagnen blir god...

Puss

Ingen hejare på det men va fan...

Jag håller på att storstäda/rensa här hemma i min arbetslöshetstristess. Jag tar rum för rum och fixar fint och hemtrevligt. Sen har vi ju fått nya fönster här också så jag dammar bort efter det och sen ska jag ju putsa fönsterna åxå.... mmmm... just det! Jag har liksom försökt att göra dom fina men inte fan går det som jag vill inte! Jag måste nog gå en kurs i fönsterputs eller nåt för jag gav mig själv just underkänt i ämnet... fy fan! Man kanske helt enkelt ska anlita någon att göra det åt en när och om man får råd med det för det här suger ju! Flammigt och jävligt! Eller så är det så att det är jag som ser det för att det är jag som har gjort jobbet.
HAHA.... I-landsproblem men ändå :-P

Nu är det TVn som gäller för min del ikväll.. love it!

Puss och sov gott på er alles...


Som tur är så kommer ju våren snart...

Jag kan inte påstå att mitt liv är vidare glatt just nu.
Nästan allt som händer runt omkring mig är av ondo.
Jag hoppas att allt ordnar upp sig snart, för alla.
Önskar jag kunde trolla...


Glad över trevlig dag!

Elin sov skitdåligt inatt på grund av att hon var snorig så hon fick vara hemma idag från skolan. Hon fick mammas order att ta det lugnt och vila hela dagen... något som visade sig vara svårt. HEHE! Hoppas dock att det räckte för att hon ska kunna gå till skolan i morrn!

Tess skrev ett sms i helgen och frågade om hon kunde komma över idag med en överraskning och självklart så blev man ju nyfiken.. och glad för att träffa henne såklart! När hon kom idag så visade sig att hon hade tagit med sig Eva hit... gissa om jag blev glad. Dom hade även tagit med sig lunch och kakor.. dagen blev sjuukt najs!

Nu ska jag lägga mina fina :-)


Halt som fan!

Idag när jag skulle lämna barnen på skolan fick jag ett sånt jävla utbrott på vägen utanför oss. Förra veckan så smälte det så att det blev en pool och nu har det frysit till och gjort en skridskobana. Efter att jag lämnat gick jag förbi centum där jag träffade på Carina och bara några meter ifrån var det en kvinna som ramlat och troligen brutit foten. Jag stannade tills ambulansen kom och man kunde verkligen se att hon hade så jävla ont stackarn. Varför gör man inte mer åt denna jävla halka?

Fridens liljor...

Ibland så känns det bara sååå jävla orättivst!

Men som om det är skoj liksom! När man inte har pengar så blir allt dyrt och när man behöver bilen till att bland annat söka jobb för att få mer pengar så går skiten sönder. Listan av skit är lång.. blir trött!

Heja AIK!

Najs kväll

Vi åkte till Lollo och Lars på middag. God mat och trevligt sällskap var vad jag behövde kan jag säga och shit vilken god efterrätt vi fick! Limepaj... mmmmmm :-)

Puss och sov sött

Jo... jag lever än.

Jag har haft annat i huvudet så jag har inte bloggat så mycket på sista tiden. Är lite i en svacka för tillfället och har det lite svårt att känna att någonting är kul. Saker går sönder och kör ihop sig bland annat... jävla bajs faktiskt!

Det är fult att slå på den som ligger men det har inte livet fattat!

RSS 2.0