Picnic med Elins klass

Det blev en så jävla najs picnic med Elin klass och nu är man lagom seg i skallen. Ska lägga mig i ett bad innan jag går och lägger mig. Först så ska jag ge mina djur medicin.. dom e lite sjuka :-(

I morrn ska jag försöka få en del saker gjorda.. en del saker jag haft i huvudet men som inte blivit av. Göran ska åka iväg med barnen och fiska i morrn när dom slutar så jag har en tid för mig själv. "Brorsan" kommer hit och käkar middag med mig.. det ska bli najs :-)

Puss!


Mors dag

Grattis mor på din dag!

Jag fick sovmorgon i morse. När jag gick upp stod frukosten på bordet tillsammans med 20 röda rosor. Dom är ju för underbara mina kära familjemedlemmar! Sen var det baskettäning för Elin och bara hon för ingen annan dök upp. Hon fick en basketboll med sig hem så nu ska det bollas för hela slanten.

Puss på er... nu har jag annat att göra!


:-(

I morgon ska jag iväg och avliva min lilla Ronny. Jag vet att det inte går att ha honom kvar efter att han gick till anfall mot lilla Fjant men det känns liksom inte så jävla kul ända :-(  Sorg faan... Klockan 11 i morgon alltså är det dags... fyyy faan!

Puss

KLAR!!!

Japp... nu är den klar... uppsatsen alltså för alla er som missat vad jag har gjort dom senaste typ 20 veckorna ;-) Det känns så jävla skönt att ha den klar men shit vilken tomhet det blev precis efter att jag hade skickat iväg den..haha. Det var precis som att kroppen fortfarande sprang men att haren redan va död om du förstår...haha. Nu är det ju en del städning att göra i hemmet här och sen förhoppningsvis så får jag något som kan liknas vid ett liv i ett hem.

Idag blir det IKEA en snabbis med Elin. När ungen till och med vill gå dit med sin mamma så vet man att hon har saknat att umgås med mig... sötisen. Men först ska vi till skolan och lämna i uppsatsen :-)

Ha en bra dag så skriver jag mer sen..PUSS!

ONT I RÖVEN!

Faan va jag har suttit stilla nu under uppsatsens gång. Inte nog med att jag känner mig som en flodhäst så har jag så jävla ont i röven! Tur att det är över snart! Jag ska åka till IKEA och bara strosa så snart jag e klar.. det ser jag fram emot som faan! Min plan är att vara klar i morgon runt 12-tiden :-) Sen ska jag ta  mig helt ledigt fram tills på måndag, det är jag så jävla värd!!!

Nu kör jag den sista biten... det suger en stund till.

PUSS

Men hallååååå!!!

Nu sitter jag och är laddad för att plugga. Precis när jag känner att jag har fokus... vad händer då? Jo.. grannen bygger om i sin lägenhet och det börjat låta av bara helvete! Det har varit tyst i flera dagar därifrån nu så jag har liksom trott att det ska vara det ett tag nu.. men ICKE! Köksgolvet skakar och det låter som om dom borrar i stolen jag sitter på. Hade de inte kunnat vänta tills imorrn med skiten istället? Hhmmm...

Puss på er... nu ska jag få ont i huvudet.

Nu jävlar!

Nu lägger jag i en högre växel så att jag kommer ur detta uppsatshelvete någon gång. Familjen ska åka härifrån så jag ska sitta här i min ensamhet... så skönt. Ska leta reda på min motivation och köra hårt! Ser framåt och längtar efter att få tillbaka mitt liv! Jag vet dock att jag kommer att få rest på min uppsats men några dagar ledigt blir det ju...NAJS! när jag e klar ska jag städa hela jävla lägenheten här!

Håll tummarna för att det går bra nu!

Puss

Mitt i natten...

Japp... nu sitter man här mitt i natten och pluggar för attt hinna klart med den där #%#¤&¤ uppsatsen. Om bara några dagar så kan jag andas för en stund. *längtar*

Solig morgon och snälla grannar

Min underbara vän Aylin har hjälpt mig med att lämna Elin nu två dagar i rad. Det är till stor hjälp när man sitter och pluggar kan jag säga! Jag har fått en del gjort men jag har en del kvar... lät smart va?

Solen skiner och jag sitter inne med min uppsats. Tänkte försöka ta en paus ute men det är bara om jag hinner... nu faan gäller det att köra och fokusera! Jag vet att jag kan klara det om jag bara vill :-)

Jag behöver fortfarande en kram... någon... ingen?

Män som våldtar...

Kemisk kastrering kanske inte är en sån dum idé trots allt...


En vecka kvar på uppsatsen nu...

Det känns lite sådär kan jag säga. Jag fick veta vem som ska kommentera på min uppsats idag och det kan ju inte bli värre liksom. Jag kommer att bli så jävla sågad för den här uppsatsen att jag kommer att komma hem den 4e juni med ett depressionsliknande tillstånd som enbart kommer att kunna botas tillfälligt med alkohol. Men men ... what to do liksom?

Fint väder är det iallafall men för min detl blir det ingen picnic :-(

Men va faan är det frågan om?

Misshandel, parkeringsböter, död, sjuka barn, drogmissbruk, våldtäkt, lögner, matproblem , svek, längtan, otrohet, skitsnack, ångest, blodbad, saknad, kaos, förnekelse, cancer, ekonomiska svårigheter, bråk, mardrömmar, kärlek, alkoholism, övegrepp, stress, bekräftelse, undanhållande, osv, osv.

Och allt detta runt omkring mig enbart under tiden jag skrivit min uppsats.
Välkommen till min verklighet!
Jag behöver en kram :-(


Grattis Eva på födelsedagen!

Världens finaste Eva fyller år idag och det sjunger vi för (hör du nu att jag sjunger?)

Puss!

Blodbad!

Vi hämtade hem världens finaste lilla underbara råttbebis i onsdags ju(som inte än har fått namn). Han är så himla snäll och så himla fin. Han satt bak i nacken på mig hela vägen hem i bilen. Han har fått hälsa på dom andra stora råttorna i omgångar och det har gått hur bra som helst men idag var det dags för oss att släppa in honom i stora buren. Det funkade bra en liten stund men sen smällde det till av bara faan och en av mina stora gick till attack och bet honom i bakbenen så blodet skvätte :-(  Den stora dummingen har vart lite knepig sedan början men aldrig hade jag kunnat tro att han skulle göra så! Nu är det väldigt jobbigt för mig att ta beslut om vad jag ska göra... fy faan va det suger om jag måste ta bort någon av mina små råttisar. Tyvärr ser det ut att bli så...


Annelie: Nu är det dessvärre redan fixat med våra fönster men det finns kanske annat du kan få göra om du mår dåligt någon dag. Terapiarbete för några bärs låter ju som en utmärkt idé ;-)

Tar en paus i mitt pluggande en stund...

Jag känner att jag bara MÅSTE städa undan skiten här hemma! Det är grejer över-jävla-allt och det gör mig galen. Man kan ju inte koncentrera sig när man der röran! Det ska städas undan, tvättas och dammsugas innan jag kan sätta mig igen. Ska dessutom försöka tvinga min underbara make att putsa fönster för allas trevnads skull.

Håll tummarna nu för att det blir städat och fint så att motivationen kommer tillbaka till mig :-)

Puss!


Mycket som händer runt omkring mig nu...

Jag vet inte vad jag ska skriva idag för jag har helt enkelt för mycket i huvudet så det skulle bara bli grötigt.

Återkommer när jag hittat vägen igen...

God morgon Sverige!

Sol och halvdag för de flesta. Jag ska ner i källaren för att hämta råttburen till den lilla fisen som får komma hem idag :-) Ungarna vet inte än att vi ska hämta honom så det ska bli skoj att se hur de reagerar när vi säger det. Jag ska plocka upp dem direkt efter lunch och sen ska vi dra och handla lite presenter till folk som fyller år här i dagarna. Skolan får helt enkelt vänta till i kväll!


Bästa citat just nu:

" Jag tänker på svenska, översätter på engelska och sen tillbaka till svenska så det tar ju jättelång tid innan någonting liksom kommer fram"

Maria Montazami om varför hon pratar så släpigt

HELT JÄVLA UNDERBART!

Puss!


Tänk att det finns så mycket mer som är roligare än att plugga...

Jag vet att jag måste men jag är inte alls motiverad idag till att plugga. Det är så fint ute och så stökigt inne att jag kan komma på en rad bättre och roligare saker att göra...

Idag blir det kalops till middag...faan va gott det ska bli. Ibland så blir jag sugen på lite olika maträtter och då måste jag bara laga dem..haha!

I morgon ska vi åka en snabbis till Lollo och titta på lilla Joline samtidigt som vi hämtar upp våran lilla lurvboll :-)

Over and out 4 now

Nedräkning pågår!

Nu sitter jag och laddar inför slutspurten i skolan. Dagarna räknas och motivationen skärps. Nu jävlar ska den bli klar! Ska bli så jävla skönt när den här jävla stressen tas bort ur mitt liv och sommarlovet äntligen tar vid! Jag tror dock inte att jag kommer att bli godkänd av min examinator men just nu tar jag en sak i taget.

Vi klarar det tillsammans!

Puss på er


Morning has broken...

Ännu en dag av stress inför min uppsats... jag vill rymma! Det finns så mycket annat jag hellre skulle vilja göra och jag drömmer mig bort till ledigheten några veckor iväg. Jag tänker på hur många utflykter jag kommer kunna göra med mina fina flickor och hur mycket tid vi kommer att kunna ta igen tillsammans. Lika bra att sätta igång med mina måsten nu för att senare kunna få det jag vill... lugn! *Längtar*

TUT TUT... nu kör jag!


Dans och mingel

Julia hade sin dansföreställning i måndags och shit va bra dom va! Elin hade sin idag och där blev jag faan lika imponerad...faan ungarna kan dansa! Efter dagens föreställning så var det vårmingel på salongen jag går till för att klippa mig och där jag gör alla mina skönhetsbehandlingar. Det bjöds på vin och tilltugg men jag körde så jag höll mig till vatten när man gick fick man med sin en påse full med lite allt möjligt smått och gott. Jag behövde verkligen komma ut bland folk för en stund och nu känns det minsann som om jag har fått lite nya krafter.

I morgon är det plugga som gäller fram till jag ska på utvecklingssamtal för Elin runt 16-tiden.

Krya på er alla där ute nu!
Puss


Fick ett mail...

Jag fick ett mail från min mamma i morse som egentligen är utformat som ett kedjebre.. jag men "skicka till 15 personer annars får du en spindel i örat inom 20 timmar" och så ni vet. Detta handlade om vänskap och det fick mig att tänka lite... 

Enenkel vän, de kommer till dig, agerar som en inbjuden.  

En  verklig vän öppnar ditt kylskâp och serverar sig själv.


En enkel vän har aldrig  sett dig grâta.  

En 
verklig vän  har sina axlar vâta av dina târar.  
 

En enkel vän känner inte till förnamnen pâ dina föräldrar. 

En riktigt vän har deras nummer i sin adressbok. 


En enkel vän tar med sig en flaksa vin till dina fester. 

En 
verklig vän kommer tidigt och hjälper dig och stannar sent för att hjälpa dig att diska. 


En
  enkel vän avskyr när du ringer efter det att du har gâtt ocgh lagt dig. 

En  
verklig vän frâgar varför du har tagit sâ lâng tid pâ dig att ringa.  


En
enkel vän tror att vänskapen är slut efter ett gräl.

En
verklig vän ringer dig efter ett gräl.


En
enkel vän förväntar sig att du alltid är där för henne/honom.

En 
verklig vän är alltid där för dig.

Så sant, så sant... 

Ensam hemma med mina studier

Barnen och mannen har lämnat huset och jag sitter här med min uppsats. Det finns ju andra saker som jag bra mycket hellre skulle vilja göra men det är ju som det är tyvärr. Tanken är att jag ska sitta till runt 19-tiden för att sen ta det lugnt framför min tv men man vet ju aldrig hur det slutar, kanske somnar jag innan jag kommer dit.

I morgon skulle vi ha hämtat vår lillkille hos Lollo men det blir det ingenting av för inatt fick hon en dotter :-)
Jättestort grattis till er! Ska bli kul att se lillfian :-)

På återskrivande eller nått
Puss!

RSS 2.0