Åkt runt hela dagen fan

Lämnade barnen, hem, ikea, jakan c, frugan, systemet, maxi, hämta elin, hem, fika på julias fritids med Häxan, laga mat, TRÖTT.NU. I morgon är det maskerad :-)

Sov nu!


Handlat mat och gjort annat trist

Dagen gick fort men inte faan hade man det kul för det. Jag har varit och handlat mat och grejer typ hela dagen och efter maten var det dags för ungarnas dans. Nu har jag precis betalat räkningar och nu ska jag lägga mig i ett behövligt bad.

I morgon ska jag till IKEA en snabbis på morgonen och sedan är det dags för lunch med en killkompis. Efter det ska jag till min fru en stund innan jag ska hämta Elin på skolan. Fortfarande osäkert om jag ska ut på kvällen...

Puss puss!

Redovisat och ledigt

På redovisningen idag fick jag veta att jag inte behöver att åka till skolan på fredag vilket innebär att jag har ledigt från skolan både torsdag och fredag:-) Tänkte att jag ska åka iväg och handla en del nödvändigheter. Ska passa på att städa lite också tror jag... kanske spela lite *s*.

Puss på er... nu är det kaffe.

Grupparbete hemma hos mig

Idag kom tjejerna hem till mig för att skriva klart grupparbetet. Jag bjöd på kaffe och paj, det lät som om det gick hem faktiskt :-)  Till middag lagade jag fiskpinnar med potatismos och nu är jag skittrött. Göran tittar på OS och ungarna fixar på sitt rum... tror jag ska koka lite kaffe.

I morgon har vi redovisning i skolan och på torsdag ska jag åka och storhandla lite.

Puss på er!

Ännu en trevlig helg :-)

Hade middagsgäster här i lördags och sen gick vi ut och sjöng i Sumpan. Tyvärr så var det inte den bästa kvällen där så det var ingen bra reklam direkt. Idag, söndag så har vi bara slappat och kollat på film..så jävla najs!

Veckan består av skola...det suger kan jag säga. Längtar till sommaren!

Puss på er och sov sött

Skola, skola, skola...

Idag var det skolan som gällde och jag e rätt slut i huvudet efter det. I morgon kommer det hit lite folk på "förfest" och sen blir det party ute. Innan dess är det barnkalas och lämna barnen på schemat. Over and out!

Puss på er och tack Madde för att du klargjorde mina rättigheter som student..nu känns det mycket bättre ;-)

Party to the people!

Tentan godkänd

Så jävla najs! Var och hämtade den idag på skolan och faan va glad jag blev :-)

I morgon tänkte jag ta mig en lugn hemmadag. Kanske tar jag mig lite tid till att spela TV-spel också, har börjat om med mina tomb raider spel. Lara Croft for president *s*

 
Spelet just nu


Happy Valentines day!

Kärlek åt er alla!


Partymyran Madde

Japp..nu var det dags igen att partaja med vänner. Ikväll blir jag hämtad, tankad med vin och sedan bär det in till stan. Kanske kan det bli lite sång också om jag har tur :-). Måste faan skärpa till mig nu..jag börjar bli för gammal för att festa varenda jävla helg. Snart är man säkert alkis också! Jag är bjuden på fester några helger framöver åxå..hur ska det sluta? In i dimman snart igen då..*s*.

Puss på er alla!

Solna centrum och sen var det bra med det

Idag har jag försökt att få så lite som möjligt gjort så dagen har bestått av ett besök i centrum och typ inge mer..*s*. Träffade underbara A på en fika en kortis och sen var det dags att hämta kidz på skolan. Middagen bestod av kyckling och ris med bea..hur gått som helst. Snart börjar "på spåret" så nu var det färdigskrivet.

Jag undrar varför du aldrig ringer... det börjar bli dags för det nu!

Puss på er andra

Priceless

Två tjejer sitter och pratar:
Nr1: Vi hade sex igår kväll, katastrof! Han kom hem från jobbet, åt middag
på tre minuter, vi hade sex i kanske fyra minuter och två minuter senare
somnar han! Själv då?
Nr2: Fantastiskt! Han kom hem, överraskade med att bjuda på middag, och jag
fick välja restaurang. Sedan promenerade vi hem i ungefär en timme,
jättemysigt. Väl hemma tände han några ljus och så hade vi förspel i en
timme, sedan underbar sex minst en timme till, och till slut, hör här, så
pratade vi i kanske en timme till. En sagokväll, helt enkelt.
-
Tjejernas respektive sitter och snackar;
Nr1: Vi hade sex igår. Underbart! Kom hem från jobbet, middagen är
serverad, käkade, hade sex, sen somnade jag. Oslagbart! Själv då?
Nr2: Katastrof! Kommer hem från jobbet, elen har gått. Jaha, fick bjuda
gumman på middag ute, inte så gott, men dyrt! Ville inte pynta taxi sen
också, så vi fick promenera hem, tog en evighet. Kommer hem, fortfarande
ingen el, fick tända några ljus så man såg nåt. Var så irriterad så det tog
en timme innan jag fick upp den, och säkert en timme till innan jag kunde
komma. Frustrerande! Sen var jag så uppe i varv så jag inte kunde somna,
låg där i minst en timme tills hon lyckades snacka ihjäl mig!!!


Skönt att dagen snart är slut

Morgonen ägnade jag åt att plugga inför min jävla tenta som jag skulle ha klockan 13-15. När jag hade skrivit den var jag helt förvirrad och visste varken ut eller in. När jag kom till skolan för att hämta Elin stod Häxans son och såg ledsen ut och personalen frågade om jag kunde köra honom hem, han hade varit med om en pulkaolycka så att en tand flugit ut (låter allvarligt men jag tror det gick rätt bra..den var rätt lös innan tror jag). Inne på Elins avdelning höll dom på att ta hand om sitt nya husdjur, en silverfisk som dom hittat och gett bo åt. Den heter Silvris. Jag tog ett kort på den tillsammans med sitt bo men just nu är jag för trött för att lägga upp det här.. men det kommer. Till middag åt vi pyttipanna och efter det var det dags för dansen. Nu har min hjärna laddat ner och det börjar bli dags för mig att krypa till sängs..så jävla trött!

Sov gott och puss på er alla!

Plugga och plågeri

Jag sitter och läser för fullt inför min tenta i morgon. Liver suger lite extra just nu och jag längtar bort! I eftermiddag ska jag gå och få lite IPL under armen igen, det som är så skönt. Jag har några envisa jävla hår som vägrar att släppa taget om mig..DÖ någongång! Kan våren komma snart?

Puss på er!

Tentadags ju...

Nu har stressen tagit tag i mig igen! Julia har en jävla massa skit att ta igen som hon har både missat och struntat i så nu har jag dubbelt upp. Hon har varit hemma i dag..förkylning. Min tenta är på torsdag så nu känner man sig lagom stressad att hinna med allt man ska till dess. Julia lär ju vara hemma i morgon också så vi får väl sitta och plugga i olika rum om inte annat. Det suger rätt fett faktiskt just nu!

Satt här om dagen och tänkte på allt som hänt under tiden jag gått på min högskoleutbildning. Det har hänt positiva saker som att jag har gift mig med min underbaraste och att jag varit på roliga resor och äventyr. Det har även hänt negativa saker under vägen som att vänner jag älskat inte längre finns vid min sida och att min underbara hund gick bort. Tiden har gått, och går fortfarande väldigt fort. Jag hoppas att framtiden är ljus...

Puss på er fina!

Morgon och en massa måsten :-(

Jag har lämnat barnen och sitter nu framför datorn och sysslar med måsten. På torsdag har jag en tenta så det blir till att plugga en del i dagarna :-(

Puss på er!

Bowling och middag

Jag har haft en del att göra med skolan de senaste dagarna och har inte alls haft tid att göra någonting annat. På torsdag nästa vecka har jag en minitenta att plugga till så jag tror att denna vecka kommer att se någolunda lika ut. Igår var jag och lunchade med söta Annika i Solna centrum. Elin var hemma hos Aylin och henne hämtade jag klockan fem. Thaimat till middag och sedan var det dags att ta en fika hemma hos Häxan med hela familjen. Göran gick hem med ungarna runt åttatiden och jag blev kvar ett tag till.

Idag ska vi åka iväg med Görans brorsas familj och mina kära svärföräldrar för att spela bowling och äta på restaurang. Det ska bli najs!

Puss på er alla glada individer!

Julia hos tandläkaren 2

Morgonen började som vanligt med att jag lämnade mina barn och drack kaffe med Häxan. Vi såg en film, åt lunch och sen var det dags för mig att ta med Julia till tandläkaren för att laga sitt livs första hål i en tand. Hon var så rädd när hon kom in i rummet men efter ett tag så kunde hon slappna av och allt gick bra. Vi hämtade Elin och Häxans barn på skolan innan i åkte hem och planerade mat både för idag och i morgon. Kvällen gick åt med läxläsning och andra måsten men i morgon får vi besök av Aylin och gänget :-) Det blir tacopaj och bus!

Sov sött alla fina!

Jaha... å så var det en ny vecka

Helgen har varit galen och underbar på en gång. Fredagen spenderade jag med familjen och TVn vilket var mys som faan. På lördagen fick vi först besök av Lollo och Bernie;-) (han heter inte så för er som inte vet). På kvällen var det dags att bege sig till Elena för att fira hennes födelsedag. Trevligt sällskap, roliga inslag och vin gjorde att kvällen blev sjukt trevlig. TACK! Vidare till Patricia och party hela natten med Häxan.. i say no more! ;-)

Puss på er!

RSS 2.0