Mors dag!

Jag ska måla hela världen lilla mamma... Idag är det mors dag och jag har inte ens tid att gratta min egen mamma. Min mamma har gjort så mycket för mig och mina barn att hon är värd ett ordentligt firande och här sitter jag med skola :-(
När allt lugnar ner sig ska jag bjuda ut dig på bio morsan! Älskar dig!
Din dotter och stressiga studenten M

Sista dagen med uppsatsen!

Idag är det slutspurten på uppsatsen och jag känner att nerverna är på utsidan av kroppen. Hoppas som faan att det är värt att slit vi har lagt ner nu... jag pallar faan inte att få en jävla rest!!! Sen har jag en individuell uppgift att göra också som ska vara inne på fredag morgon...press press press!! Snart är det bara två år kvar av helvetet!

Puss på er alla... nu åter till hemlösa barn. 

Hemma igen efter en kort utflykt

Elin kom ju som sagt hem mitt i natten och har varit rätt trött under dagen. Göran har varit uppe sedan klockan 6 så han är också rätt trött. Jag är också rätt trött men kände att jag verkligen ville åka ut till Tess och Eva på deras fest så vi tog en kortis till VH...eller ja vi stannade nog lite för länge för Elin slocknade i bilen bara efter en halv minut. Men trevligt var det... jag hade velat stanna längre.

Jag tror jag blir tokig...tror jag är lite stressad!
ELLER?????

Nu är hon hemma och jag är hel!

Nu har jag båda mina älsklingar hos mig igen. Det går inte att beskriva med ord hur tomt det är när en av dem är borta.. hemskt faktiskt. Göran är iväg och hjälper El James med bilen idag. Är bjuden på partaj idag så jag hoppas verkligen att han hinner hem så vi kan åka dit:-) Det är massa kul som händer framöver... fick även inbjudan till lilla Wilmas dop  nu i juni och sen är det ju bröllop och resa som gäller. Faan va livet är smutt ibland ändå :-).

Ska sitta och kolla igenom uppsatsen här ett tag nu så jag skriver kanske mer senare :-)

Puss och kram på er!

Mitt i natten faan...

Sitter fortfarande uppe med skolarbete och känner mig så jävla stressad. Var nyss inne hos Julle som ligger i sin pappas säng och tittar på tv..och det här gör vi mitt i natten. Längtar efter att få sova men kan inte just nu.. har för mycket att göra :-(

Snart kommer lilla E hem och då blir det gos :-)

Ännu en dag i skolan..kul att läsa om va?

Stackars er som får läsa om min förbannade skola hela tiden.. men snart slipper ni det för då är det sommarlov :-)

Idag (förutom att jag har vart i skolan och slitit) har jag och Julle varit i Solna C och köpt kläder till henne som hon ska ha på sig på sin avslutning, hon kommer att bli såå fin. Dessutom hittade vi en klänning på rea till Elin som hon ska få :-)
Längtar massor efter henne nu när hon snart är hemma.. hon kommer ju om bara några timmar (eller typ 12 eller något..*s*). Efter centrum åt vi sushi och efter det gick vi ner till parken för att sjunga lite kajåke, eller ja..Julia sjöng och jag tittade på. Vi ska snart gå tillbaka för att se på någon trollkarl och eldslukare som ska vara där mellan 20.30-21.00.

När jag kommer hem är det skolarbete som gäller och eftersom att Göran inte är hemma kan man ju sitta uppe ett tag i sin ensamhet...bara vinet som fattas*s*.

Göran får stå i regnet!

Idag ska Göran på Råsunda... i regnet! Det stod ju att skulle bli sol idag och jag blev så glad... men nä! Fast för mig gör det inte så mycket eftersom att jag måste vara inne och skriva på den förbannade uppsatsen. Vi hade handledning idag och det var inte kul att få så mycket kritik som vi fick. Vi har varit inne och ändrat massor men det kvarstår en hel del... det var den helgen det. Får se hur det blir för Göran och hans "sova i tält planer". Haha. Hoppas att han inte gör det för då kan vi kanske åka på partyt på lördag.. nästan så jag hoppas att det regnar massor;-)
Snart kommer min lilla ängel hem...saknar henne massor. Hon kommer ju att vara helt brun ungen när hon kommer hem...hoppas att hon har haft det riktigt skoj!Julia är på skithumör idag så henne låter jag nog bli att prata med..*s*.

Nu måste jag tuta och köra igen... med sikte på den 5e juni. Puss på er alla!

Livet

Såg nyss Grey´s Anatomy och fick mig en tankeställare. Livet är någonting värdefullt, någonting man ska vårda ömt. Insåg hur mycket jag saknar dig, jag saknar alla våra samtal vi hade, alla stunder vi skrattade och grät tillsammans. Jag saknar dyra telefonräkningar och samtalen om ingenting. Jag saknar dig för att du var lika galen som jag och för allt galet vi gjorde. Jag saknar dig för att du var min andra halva, det var du och jag mot världen. Jag saknar dig för att vi kunde vara ärliga mot varandra i alla lägen utan spel och lögner. Jag tänker ofta på hur livet hade sett ut med dig kvar i det och det gör mig så ledsen att du missar det... du missar livet. Snart har det gått 10 år men ingenting har egentligen förändrats...saknar dig fortfarande! Prinsessor för alltid...

Snart klara med uppsatsen

Efter blod, svett och många tårar så börjar uppsatsen bli klar vilket känns sååå jävla skönt för då är det ju snart sommarlov! Samtliga medlemmar i min grupp är på bristningsgränsen nu....

Pratade med min lilla prinsessa i telefonen idag och hon var precis på väg till ett knattedisco...haha...hon lät såå upprymd och berättade massor och sen helt plötsligt blev hon helt tysa, sänkte röstläget och frågade mig hur min nacke mår..såå söt är hon min lilla älskling. Hon blev verkligen glad när jag sa att den var okej nu. Jag är så glad att hon snart kommer hem, längtar som faan efter henne. Storfia har en kompis här och de kom precis hem från parken... faan va stora de börjar bli mina barn... Julle ser ut som en tonåring redan. Vart ska det sluta...haha.

Nu dyker jag ner i uppsatsen igen så att det blir något slut på metodkritiken någon gång... det suuuger!
Puss på er...jag skriver snart igen!

Drömmer mig bort för en kort stund...

Jag önskar att det var klart med alt vad skola heter och att jag låg på en solig strand med en drink i handen. Den här terminen har varit bara fööör mycket för mig och det har satt sig i hela kroppen :-(  Hoppas nu bara att det går bra tills avlutningen kommer så jag får ha min sommar..utan skola som stör. Den 5e juni hoppas jag att jag vet svaret...

Den 8e juni ligger jag på operationsbordet igen med min Mp3 i öronen för då sågas det i foten igen... kommer du sen efter det och håller mig sällskap någon dag? ;-)  

Stressad?

Fy faan vilken jävla stress det är runt omkring meig nu, jag gillar inte sånt. Vi ska vara klara med uppsatsen om bara några dagar och det märks på gruppen att det är illa nu...alla är griniga. Jag försöker att vara lugn men det som händer då är att man får andras skit då istället..är heelt slut och behöver sommarlov. Ska fortsätta skriva nu...puss på er!

Guuud så myysigt

Alltså det slottet var helt gudomligt!!! Jag mådde verkligen som en prinsessa tillsammans med min prins när jag var där...åk dit! Jag tog lite bilder som jag kommer att lägga in när tillfälle ges :-)

Just nu är det slutspurten på uppsatsen och samtliga i min grupp är som sönderstressade vrak, så även jag. Har även jävligt ont i nacken fortfarande men det får gå...snart är det ju sommarlov!!!

Tjingeling... nu måste jag fortsätta med hemlösheten.. vi höres! Puss :-)

Idag är idag...

Idag ska vi åka iväg och mysa på slottet :-) Ska bli sååå mysigt!!!! Nacken känns lite bättre idag också tack och lov så det finns mer hopp idag. Vi ska åka förbi och betala en del av våran solsemester också..det är en bra dag:-)

Jag återkommer i morgon...ha det bra sålänge allihopa! Puss på er...ni är bäst!

Det finns hopp!

Nu har jag varit hos läkaren och fått mitt medicinskåp uppdaterat så nu jävlar ska värken bort!

Fy faan!

Vaknade i morse och mådde bajs, min nacke håller på att döda mig långsamt. Ringde till vårdcentralen men det fanns ingen tid för mig där idag tyvärr. Ska ringa närakuten efter 17.00...hoppas att det finns tid för mig där. Jag kan inte ens äta ordentligt för att det strålar till och med strålar från halsen ut i nacken när jag sväljer, hur nu faan det är möjligt. Hoppas att jag får några dunderpiller av läkaren så att jag klarar av min romantiska minisemester utan att maken min tröttnar på min klagan...

Jag ska citera min lilla dotter: Jag pratade med henne i telefonen nyss och hon hörde att jag hade ont varpå hon sa : "Känns det som att du föderbarn ur halsen ungefär"?
Ja..det är faan så det känns. Barn är underbara... saknad dem redan.

Ingen bättring tyvärr :-(

Igår var jag ute med underbara Shirin och gjorde stan osäker.. vi hade sjukt kul faktiskt...hittade en kundvagn och behöver jag säga mer *s*. Var och lämnade lilla E hos mamma på dagen idag, de åker ju imorgon..en hel vecka utan min lilla...hur ska jag klara mig? Fick två stycken flaskor rosa bubbel med tillhörande plastchampagneglas av mamma och Kerstin. De hade till och med skrivit ett fint kort där det stod typ att prinsen och prinsessan skulle ha det underbart på lillsemestern på slottet...jag blev faan rörd!

Nacken är dessvärre inte bättre... måste gå till en läkare med den här skiten! Fick något kladd som man ska smörja in där man har ont av mamma som hon köpt i Thailand...hoppas att det hjälper för det bränner av helvete!

Tänker en hel del på allt skit som har varit och undrar om det jag har fått veta är sant?
Jag undrar... hade jag verkligen så fel om dig? Vill inte tro att du var så falsk...

Ont i nacken, arg och ledsen...

Den här dagen är ingen bra dag känner jag. .. har jätteont i nacken, är arg och ledsen.

Har inget mer att säga heller...

Ont i nacken :-(

Nu har min nacke börjat spöka sådär illa igen att jag blir galen!! Svårt att sova och trött på dagen med brännande smärta...inte kul. Blir så jävla sur när jag tänker på olyckan att jag skakar...en jävla idiot som kör in i mig och jag får nacksmärtor för livet!

Skolan suger mer än vanligt när man närmar sig sommarlov... vill ha!!!

Faan va jag låter bitter nu da..en bra sak är att Julia fick sjukt bra kommentarer från alla lärare den här terminen, det går bra för henne. Snacka om att man blev stolt när mab hörde att hon nästan hade alla rätt på nationella provet :-)
På tal om skola så har både jag och hon saker att göra så jag skriver mer sen...puss på näsan på er alla!

Jag längtar!!!

Nu är det bara några dagar kvar till lördag då jag och min prins ska sova kungligt på Häringe slott :-) Längtar som faan!!!
Det sägs ju att varje slott har sitt spöke och det stämmer även här..får se då om vi träffar på något fenomen i trappan eller så...*s*. Skulle vara kul att samla ihop ett gäng och åka dit när de har deras mordgåtor. Då är det typ som cluedo.."vem mördade grevinnan Bernadette" och så får man vara med liksom..låter ju huur skoj som helst! Ska börja göra mer såna saker framöver...livet är för kort för att ha tråkigt tycker jag!

Nu ska jag kämpa vidare här med skolarbete...jag har redan badat. Puss på er och sov gott när det blir dags!


Grattis Eva på din dag!

Idag fyller Eva år...grattis underbara människa!

Elin har varit på sitt kalas och vi har gjort rent på råttorna och badat dem..det gick lite sådär kan jag säga *s*. Kvar idag är att äta, plugga lite, bada och sen sova, jag är så jävla trött!

Puss på er!

Resa bokad :-)

Idag när vi var iväg för att köpa en present till Elins kompis gick vi in på ticket för att kolla läget och det visade sig att de hade den resan vi hade önskat, till ett reducerat pris så nu har vi bokat en resa för hela familjen med all inclusive till Cypern i juli :-). Fyrstjärnigt, bamseklubb och grejer så nu jävlar ska det semestras...det är ju trots allt vår allra första resa tillsammans med familjen utomlands. Längar!!! Men först ska vi till underbara Häringe... fan, man tjänar ju på att gifta sig...asg. Nu ska jag chilla lite med min underbara make...kanske bada lite åxå.  *s*
Puss och sov sött alla.. ni finns i mitt hjärta varenda en av er!

God morgon Sverige

Eftersom att Julia har sovit borta beslöt jag mig för att utföraa ett litet experiment i morse, jag lät Elin sova lite länre för att se när hon skulle vakna. Klockan 10 kunde inte Göran hålla ut längre och gick och väckte henne... undrar hur länge hon hade sovit annars??

Dagen bjuder på en del skoj... vi ska åka och handla presenter till Elins kompis som ska ha kalas i morgon, hämta Julia och kanske äta en mysig lunch någonstans... kanske picnic i gräset. Sen hoppas jag på att få min bröllopsklänning såld i helgen... behöver pengar just nu! Ska försöka få en del andra grejer gjorda me... kram på er så hörs vi senare.

Skola, tacos och disco...

Dagen började rätt tråkigt med att jag åkte till skolan för att bli mer förvirrad än jag var innan... vi hade handledning och fick en del kritik... men men.. bara att ta tag i det.

Efter skolan åkte jag och hämtade Jullan på skolan, handlade mat till middagen som Håkan var bjuden på denna afton... det blev tacos  :-)

Sist men inte minst var det dags för disco mellan 20.00-21.30 vilket även Håkan hängde med på. Det var hur kul som helst att se dem så glada och efteråt blev Julle bjuden hem att sova över hos sin klasskompis Elin :-)

Nu sitter man här med en hel del att göra innan man ska somna... lika bra att sätta igång här.
Sov sött allihopa, vi är alla människor! Puss!

Ännu en dag...

Jaha.. då satt man till klockan var nästan halv tolv igår kväll för att bli klar med transkriberingen av ett dokument för att denna morgon vakna upp till ett annat... som tur är så är det inga mer efter det. Jag kunde inte gå hem till Stefan igår för att jag hade så mycket att göra..för man vill ju ha helg också någongång, utan skola menar jag. Snart är det somarlov :-)

Klockan 15 idag ska jag på en utstälning som visar vad 4 dagis i vårt område har gjort för fina saker och det ska typ hängas upp i träd och grejer.. ska bli såå kul. Elin blev så glad när jag sa att jag kommer innan då för att gå med dem bort... till och med hennes kompisar blev glada för det. Fullt ös även i morgon för först är det skola, sen kommer Farstafjollan på middag och sen på kvällen ska jag följa med Julia på disco.

Färdigdrömt... nu måste jag sätta igång med intervjun jag har kvar...puss på er så hörs vi senare.

Transkribering pågår

Fy faan va jobbigt det är att sitta och lyssna på en intervju man har gjort och sedan ord för ord skriva ner hela skiten på datorn... vaför gick jag med på det här? Någon måste i och för sig göra skiten så jaja. Har dessutom tvättat en del idag vilket inte heller är så jävla kul direkt. skönt när det blir klart och man får krypa ner i ett bad och koppla av igen.

Julia kom hem idag med en jättefin väska hon har gjort i skolan..tror att jag ska sno den faktiskt ;-)
 Snygg va?

Färdig för sängen

Nu har jag tagit ett varmt, och då menar jag ett väldigt varmt bad. Jag hade i några små väldoftande badkulor och bara njöt en stund..behövde verkligen det. Nu sitter jag här, funderar och dricker ett te som min underbara mormor köpte till mig när hon var i kina. I morgon är det skola som gäller hela jävla dagen så att jag hinner klart med skiten..det suger verkligen!

Puss på er och sov sött!


Mycket som händer

Just nu är det mycket på alla plan i mitt liv, både positivt och negativt måste jag nog påstå. Skolan tar upp en jävligt stor plats av mitt liv och stressen att hinna klar är sjukt stor. Dessutom är det mycket annat som ska hinnas med framöver som gårdsfester, operation, läkarbesök, kalas och faan och hans moster. Ska bli skönt med sommarlov!!! Det löste sig med operationsdatumet iallafall..det blev som planerat från börja så den 8 juni skärs det i mig igen.

Grattis på bröllopsdagen E & A :-)


Haha..man är som ett barn igen

Idag har jag gjort en sån barnslig grej som att svara på en annons om hundvakt. Det satt en lapp i min port om att hundvakt behövs till en liten chihuahua på 5 år 1-3 dagar per vecka och det har jag svarat på..hihi. Dessutom får man ersättning för jobbet och det är ju bra;-)

Dessutom blir man ju lite sugen nu när lille Wille är så söt...

Hatar att inte veta hur jag ska göra...

Nu ringde läkaren som ska operera mig och sa att den tiden jag har inte passar för att dom ska på semester...hhmm. Fick då två olika alternativ...antingen nästa tisdag eller i juli. Jag har ju min skola så båda tiderna ställer till det lite för mig... jag kan ju inte köra själv. Dom skulle ringa tillbaka i morgon igen... Hatar att inte veta hur jag ska göra.

VILL HA!!!

Britney Spears VIP, måndag 13 juli 2009, kl 19.30


Ericsson Globe, Stockholm

VIP-Paket.

VIP Center Ringside och VIP Ringside. (Säljs endast i par) 2-mannasoffa på första parkett. Samt en rundvandring backstage.
VIP Stools är pallplats på parkett. VIP In The Zone är ståplats närmast scenen.
Gemensamt för alla VIP-Paketten är följande.
VIP-entré via Golden Gate .
Pre-party med diverse underhållning.
Buffe med dryck (2 per person).VIP-värdar/värdinnor.
Tillgång till separat merchandiseförsäljning.
Laminat-pass.
Exklusiv merchandisegåva.


Wille kommer hit!

Det känns bra mycket bättre att sitta och kämpa som en tok med skolarbete när man vet att underbara lilla Wille kommer hit idag...han e sååå söt. Ska även försöka att ringa till vårdcentralen för tester...dags att ta tag i problemen nu när det gått så länge. Mycket att göra så här kan jag inte sitta...tjing så hörs vi senare.


Carpe diem


Ta hand om varandra...

Faan va ledsen man blir när man får höra om människor vars hela värld har skakats om och gått i spillror. På en sekund kan hela ditt liv gå ifrån att vara lyckligt till att vara den totala katastrofen. Ta hand om varandra idag, i morgon kan det vara för sent...

Maja 3 år

Grattis och hurra för lilla söta Maja idag!!! Klockan 14 ska vi vara där och innan ska vi åka och leta efter en bra present åt ungen...tror hon ska få en apa.

Kanske drar iväg på bio ikväll med Fanny...vi får se. Skriver senare..puss på er alla!

Trevlig början på dagen

Jag gick och badade i morse efter frukosten..så skönt att bara få koppla av. Skulle gjort det igår men då kom fina Fanny över och tittade på hockeyn och snackade lite skit. Senare kommer James över och grillar. Ska bli sååå kul att se honom..har inte sett honom på några månader nu och han har tydligen förlorat typ 40 kilo!!!! Hur kul som helst :-)

Ska försöka att få lite skolarbeten gjorda en stund nu..skriver mer senare. Puss på er!

Found it..sladden alltså.

Nu kommer det kort här :-) Har valt att sätta in ett före- och ett efterkort för att ni ska se den stoora förändringen.

Torsdag och barnen har varit hemma

I morse när vi vaknade hade båda flickorna ont i halsen och fick därför vara hemma...tror dock inte att det var någon större fara egentligen, men men. Jag har dessutom fått en hel del skit gjort som att jag har ställt in grejer i det nya badrumsskåpet och städat upp röran i köket. I morgon när vi är hemma har jag tänkt att handla mat, städa på ballkongen, vika tvätt och ge mig ut på jakt efter sladden så ni får se min nya frisyr..håll utkik ;-)


Puss på er alla underbara människor och sov sött!


Den jävla sladden och kallvattnets förbannelse!

Nu har man tagit lite kort som man vill dela med sig av och så hittar man inte den jävla sladden som man kopplar till kameran...va faan da! Dessutom hade jag ju totalt glömt bort att dom skulle koppla av varmvattnet fram till klockan 5 i morgon bitti så mina planer med att ha en tjejkväll med ungarna när deras pappa inte var hemma sprack ju fett:-(. Jag hade ju velat bada...*s*. Bytt rent på råttorna har jag iallafal gjort..och tvättat massa tvätt...och skrivit matlistor. Jag är nog rätt bra ändå;-)


Räknar dagarna nu tills sommarlovet..men först ska Elin åka till Bulgarien med hennes snälla mormor, Julia ska åka till norrland med hennes snälla farmor och farfar och jag och Göran ska till Häringe slott...en present från bröllopet.  :-)
Jag räknar dagarna...


Intervju och vårfest

Idag åkte jag in till stan för att utföra den tredje av fyra intervjuer inför vår B-uppsats...känns bra men sen ska skiten renskrivas också vilket ligger på mitt bord att göra.

Dessutom har vi varit i skolan på vårfest :-) Ungarna sjöng så fint och efter var det fika och femkamp..som barnen självklart vann.


Nu ska jag slappa lite..är rätt trött faktiskt. Puss på er:-)


Livet är orättvist!

Här sitter man i sin ensamhet och tycker synd om sig själv... Göran är på Metallica :-( Hade verkligen velat se dom igen..men men...dom kanske kommer tillbaka en annan gång.
Dagen har gått sjukt fort och nu är det dags för mig att lägga mig i ett bad :-)
Ska försöka ta kort på frillan sen åxå så at ni som inte har sett får se..hihi. Sov sött...PUSS!

Värsta skitvädret

Fy faan va trist det är när man vaknar på morgonen och tänker att man ska gå till parken med barnen och sen tittar ut och inser att det är skitväder ute som hindrar en :-(   Snart kommer Fru Lehto hit med sina prinsessor och fikar så jag blir uppehållen som tur är iallafall.

I kväll ska jag unna mig lite egentid tror jag...ligga i badet extra länge, raka benen och köra hårinpackning :-)
Hörs senare ...puss på er!

En underbar dag är snart slut...

Idag har vi haft en helt underbar dag :-)
Morgonen började med att vi tog bilen till en 4H-gård där vi åkte häst och vagn och klappade kor, får och såg getter, grisar med mera med mera. Ungarna red också..så kul. Efteråt åkte vi till Burger King och käkade lunch innan vi åkte vidare hem till min mormor och morfar på en fika. Elin fick en helt gudomlig klänning och Julia fick en fin väska..dom blev så glada så. När vi var klara med vårt kaffe och våran glass åkte vi vidare till världens underbraste lillkille...Leo :-) Tyvärr stannade vi inte så länge..för det var ju hockey på tv! :-(   Men, men.. jag har snart sommarlov :-)
Kvällen har gått ut på att jag suttit framför datorn och transkriberat en j...a intervju...DÖTRIST!!!
Nu är jag så trött så nu blir det inte något mer för idag... sov sött alla och puss på er!

Kort på min nya frilla kommer snart..men få inte en chock ;-)

Idag blir det 4H

Vaknade nu på morgonen och kände på mitt hår..shit va lite det är kvar! Det är ju snyggt och sådär men ovant när man har känt innan som om man har haft ett cementblock på skallen liksom...

Idag blir det en färd till en 4H-gård utanför stan där Göran ska jobba..dom tyckte att det skulle vara trevligt om han kunde dyka upp med sin familj när dom firar något..vet inte riktigt va det va.

Hoppas att ni har en underbar dag...jag skriver mer senare. Puss på er!

Inte längre så hårfager

Japp..nu har man klippt av sig rapunzelhåret..klippte av mer än vad jag har kvar på mitt huvud. Direkt när frisören kapade av en del kände jag skillnad i huvudet..faan va lätt det är nu.

På kvällen har vi varit hemma hos svärföräldrarna och grillat...riktigt trevligt. Nu ska jag gulla lite med mina barn innan jag somnar...puss och god natt på er alla.

Haft en trevlig dag med trevligt sällskap :-)

Idag har vi grillat med Thomas, Mange och hans två söner..sååå trevligt. Sen ringde Saras mamma och frågade om vi skulle träffas med barnen varpå vi allihopa gick till parken. Då dök grannarna upp och vi bjöd dem på kaffe innan vi gick hem till oss och drack lite vin i trevligt sällskap. Min dag har vart helt underbar :-)
I morrn ska jag klippa mig...sov gott :-)

RSS 2.0