När ska jag få sova?

I natt har vi haft Julias kompis över och hon hade lite problem att sova så jag har varit vaken en stor del av natten. Natten till igår så hade vi ju hundbus så jag är rätt trött nu kan man ju säga! Kommer att somna ovaggat i natt..haha.

Jag har blivit inbjuden till så mycket skoj nu framöver så jag är helt chockad! Det är flera kräftskivor, barnkalas och födelsedagsfester och jag hoppas att inget krockar och att jag kan gå på allt nu :-). Jättekul, tack!

I övrigt så fortsätter jag mitt rensande här hemma under helgen med undantag för en trekamp hemma hos svärföräldrarna i morrn :-) Kram på er alla underbara människor!


Rensa skit och hundbus

I natt har vi haft hundbesök! Han är ju så jävla söt men man får ju inget gjort..haha. Bestämde mig här om dagen för att göra en ryck och rensa hela lägenheten inklusive källaren på skit och jag började i förrgår i vardagsrummet men är inte klar än! Vi tvättade sofftygerna och gardinerna och igår skulle jag ju sätta på tyget igen..med en hund som ville busa..lätt? NÄ!!! Dammsugaren var ju dum också så när jag körde med den så skulle han ju attackera den också..haha. Han är bra söt den sär lilla killen. Ska fortsätta här nu för han har åkt hem.

Jag är ledig fram till den 17e så jag kan ses när som helst :-) Kom förbi på en fika när du har tid vettja Madde...bara att höra av dig innan så fixar jag javat ;-)

Puss på er alla!

Trist jävla väder!

I morse gick vi till parken men Elins kompis och hennes familj..hur trevligt som helst men så jävla kallt! Vi åt lunch här hemma och dom kollade in våra råttor på nära håll (något som mamman i familjen tyckte var lite otäckt *s*).
När dom gått passade jag på att klä om en kattklösare så att det blev en råttkoja till grabbarna. Det tog lite tid men ack så bra det bidde. Dagens höjdare var dock att jag gick på promenad med en tjej jag jobbade ihop med på ICA som har flyttat till Solna, typ fem minuter från mig. Vi hade inte träffats på flera år och det var verkligen hur jävla kul som helst att se henne idag! På tal om det...Madde, när ska vi ses *s*.

Nu är jag trött i ögat och ska leta efter John Blund för ett snack på tu man hand, puss på er och sov så gott.

Flackande

Har varit överallt och ingenstans idag. Vi skulle ha städat ju men det gick inte så jättebra tyvärr...haha. Tvättat alla kläder har vi iallafall gjort och det känns grejtans. I morgon är en annan dag *s*.

Puss och sov sött alla!


Det är sant som dom säger...

Äntligen hemma efter en skön vecka på Cypern! Ja...jag vet att det låter konstigt men det är faan sant som dom säger "borta bra men hemma bäst". Vi har haft det så oförskämt bra..badat, solat och ätit gott hela semestern. (Vågar INTE ställa mig på vågen på ett tag *s*). Vet inte vad jag ska skriva riktigt mer om det..skön semester helt enkelt ;-).
En massa tankar har man hunnit med också..på gott och ont.

När vi kom hem åkte vi förbi uppfödaren och hämtade upp två nya råttbebisar och våra egna grabbar :-) Så kul! Bilder kommer så fort jag har tagit. Kort kommer även på deras nya fina bur som nästan är färdig nu. Dom bor i den nu men det är lite småplock kvar att fixa med.

Puss på er alla! Jag är glad att ni finns..även er jag inte ser så ofta :-).

Nu är dagen här

Jaha..nu sitter man här och undrar över hur många batterier man behöver ta med sig på en vecka och sådant annat tjaffs man måste ta ställning till innan man reser bort en vecka. Jag var uppe sent i natt för att hinna med det mesta och gick upp tidigt den här morgonen för att fixa lite till så troligen kommer jag att somna på planet...hoppas jag inte snarkar då..haha. Ska bli så skönt att bara få lata sig en hel vecka..slippa städa, diska, tvätta, dammsuga och bla bla bla. Jag ska verkligen försöka att ta en rejäl paus från vardagen..vilket även innebär att jag inte kommer att vara kontaktbar på nätet. Ni som saknar mig eller kommer på något under tiden jag är borta är mer än välkomna att skriva en rad eller två iallafall;-). När jag kommer hem är det mycket jag ska ta tag i! Lämnar er med en regnbild jag tog här om dagen från min ballkong och säger...ha det bra i Sverige under tiden jag är borta*s*. Puss och kram på er!

Nyss hemkommen från grannarna

Efter att vi åkte iväg för att äta på kinarestaurangen i Västra skogen gick vi hem till grannarna under för att fika lite. Fikat övergick i drinkar och vin..haha! Nu är jag åter igen i min soffa framför min tv och maken ska fortsätta med råttburen :-) Ja..det är ju vad jag hoppas iallafall..asg. I morgon kommer Julle hem och dagen kommer gå åt att packa och fixa här hemma inför resan..livet är bra härligt. :-)

Sov sött alla underbara människior..nu kommer snart John Blund!

Rullskridskor och skogsrunda

Efter att jag och lilla E ätit frukost satte vi på henne full rullskridskoutrustning och gick ut. Det var första gången hon åkte och var grym som faan redan från början. Efter att hon åkt några varv såg jag på henne att hon började bli alldeles för varm för att åka mer så vi gick till vinbärsbuskarna en stund istället. Hem en snabbis där vi drack lite festis och bytte skor på henne och ut i skogen för att leta stenar och grenar till råttorna. Vi var ute i typ en timme och vi hittade massa skoj som vi tog hem. Råttorna tyckte dock inte bättre om att bada för att det var en drös stenar i badkaret...*s*. Dom tog en rejäl tur på handfatet istället och lekte med vattenstrålen. Lilla E börjar verkligen bli duktig med råttorna nu:-)

Julia är kvar i Norrland och där har hon hittat både grodyngel och grodor som hon ringer hem för att tjata om att få behålla. Hennes föräldrar tycker dock att grodorna hör hemma utomhus, kvar där de kom ifrån så hon ska släppa ut dem innan hon åker hem. Ska bli skönt att få hem henne i morrn...*saknar*.

Puss på er så länge...nu ska jag busa vidare!

Otur med vädret

I morse skule jag och lillfia gå ut på gården med varsin bit paj och en festis. Glada i hågen gick vi ut ur porten och tog plats på bänken utanför. Efter några minuter kände vi hur dropparna föll från himmelen, rakt i pajen och vaniljsåsen. FY va trist. Tanken var ju att vi skule gå upp i skogen för att kolla efter grejer till nya buren men även det sprack ju.

För utom det är jag så jävla sjukt trött, jag tror att jag har förskjutit timmarna en aning. Måste få koll på det innan vi åker. Fick förfrågan om jag ville följa med på en utekväll idag, precis vad jag har pratat om att jag saknar men just nu pallar jag inte riktigt det och så har jag inte pengar över till nöjen nu när vi snart ska åka. Det får bli en kväll när jag kommer hem istället:-)

Puss på er alla..nu ska jag laga mat.

Dagen i korthet

I morse gick vi upp och åt frukost, gick och handlade och gjorde två pajer som vi tänkt att ge bort till hudterapeuten och hennes gäng. När det var dags att lämna över pajerna visade sig att det var stängt på halva stället för att receptionen och frisörerna gått på semester. Jag lämnade över en paj till någon tjej som var där och hon såg rätt förvånad ut...*s*.
Kryckorna är tillbaka på¨närakuten och vi shoppade en del inför resan. Middagen intogs på McDonalds och nu har vi alla glas:-) När vi kom hem satte Göran igång att bygga igen på buren..det blir så jävla bra!!! Här är innan vi målade skåpet. Fortsättning följer..det lovar jag:-) Puss på er!

Världens bästa mamma fyller år idag!

Grattis mamma på födelsedagen!



Grillat är gott!

I morse åkte Julia iväg med sin farmor till norrland och Elin blev kvar hemma. Dom åkte klockan 8 i morse och efter det gick vi och la oss för att "vila lite" vilket slutade med att vi alla tre vaknade klockan 13 när telefonen ringde. SHIT alltså!!! Göran åkte iväg för att fixa dörrarna till skåpet och jag tvättade lite. När vi gick ut för att handla en blomma till min mamma som fyller år i morgon träffade vi på lite folk här nere, där dom har så många katter...det visade sig att dom som bor där har åkt bort, lämnat fönstret öppet för katterna men "glömt" att ge dom mat. Det är alltså 10 katter i en lägenhet utan mat!!! Det var en tjej där för att mata dom utanför ballkongen som ska göra en anmälan! Dessutom har räven tagit 6 av deras kattungar :-(   När Göran kom hem drog vi vidare till mamma för att grilla..hur gott och trevligt som helst. Ett problem var dock att jag fick ont i huvudet helt plötsligt och fick ta piller. Elin blev trött så vi drog hem och nu sitter jag här och är sur för att jag missade en serie som vi trodde började klockan 22 men som började 21. Kanske ska ta mig ett bad och sen gå och lägga mig....

Puss på er alla glada!

Ytterligare en dag i trevligt sällskap

Idag har vi fixat en del hemma. Barnen åkte med Göran hem till min mamma och jag förberedde middagen vi skulle ha tillsammans med L och hennes man. De kom hit runt sju och vi har haft en grymt trevlig kväll! Fick även galler av dem till burbygget...hur najs som helst.

Vill även passa på att tacka alla för igår...Julle var huur nöjd och glad som helst!

Puss på er och sov så gott! :-)

Idag fyller världens bästa Julia 10 år!

Hon föddes för 10 år sedan. Efter många timmars plågor fick jag se den sötaste lilla Julia någon människa någonsin har skådat och hon var min. Hon lärde sig att gå, hon lärde sig att prata, fick en syster att bråka med och under tiden åren gått har hon växt. Idag fyller ungen min 10 år och hon är fortfarande den finaste Julia någon skådat! Grattis min älskling på födelsedagen! Mamma älskar dig massor!

Bjuden på god mat och trevligt sällskap

I dag har vi städat det sista innan morgondagen. Mitt uppe i allt plockande ringde Aylin och frågade när Göran kom hem och jag fattade ingenting och sa att han brukar vara hemma innan fem. Anledningen var att dom ville bjuda med oss till den restaurang som dom är delägare i eftersom att jag sagt att Julia älskar libanesisk mat. Stället heter Sahara och ligger på söder. Vi åt tills vi nästan sprack och helt plötsligt kommer kocken och servitören ut med en tårta och börjar sjunga för Julia och Isse, som fyllde år igår. Jag hade en sån jävla trevlig kväll och Julia var så jävla nöjd och glad. Det är en riktigt snäll familj det där!

I morgon fyller min älskling 10 år... jag har lite svårt att förstå hur stor hon börjar bli.
Jag har en underbar familj och grymma vänner! Jag har det rätt bra faktiskt ;-)
Puss på er alla!

Städning igen!

I morgon fyller Julia 10 år! Jag är glad över att det är sånt jävla väder så man slipper ha dåligt samvete över att man är inne och städar! Det blir bra det här :-)

Välkomna i morgon om ni vill ha kaffe...puss på er!


Fan va bra!

Nu fick jag höra att jag har galler och plåt till den blivande råttburen:-) Känns så jävla bra!!!

Idag har jag städat lite och haft besök av först Annika och Sarah. Efter det kom Elins kompis, hennes syster och mamma hit och stannade på middag eftersom att regnet bara öste ner! Hann inte fullt så mycket som jag trodde men som tur är så har vi ju i morgon också innan Julia fyller år.

Barnen frågade om dig idag och undrade om dom någonsin skulle få se dig igen. Jag blev lite ställd och visste inte riktigt vad jag skulle säga. Jag antar att du är saknad...

Nu hörde jag hur sängen ropade på mig...sov sött och puss på er!

En rolig skylt ovanför en gåtunnel vi passerade i lördags


Nu har jag återhämtat mig äntligen

I lördags var det bröllop och jag var i högform. Jag dansade med muppig sko, badade i Görans badbyxor, gjorde bomben skrikandes "ANKSKIT" och mycket mycket mer.  Jag gick och la mig runt 3 och vaknade klockan 8 för att äta frukost och efter det var det typ dags för hemfärd. Kort och gott så har jag haft det rätt bra. Resan hem gick bra och när vi kom hem packade vi ungarnas kläder och åkte iväg till deras farmor och farfar för att lämna dem där över natten. Idag har jag passat på och plockat undan en del skit här hemma för på torsdag fyller storfian 10 år :-) Faan va tiden går fort!

Det blev en kort presentation känner jag men jag orkar inte mer just för tillfället..är trött som attans!
Sov sött alla!

Vila i frid Cleo! Vi ses i Nangijala :-(



Städa, städa varje fredag...

Jag gick upp i morse och kände mig illamående av alla jävla grejer som var överallt. Jag har inte kunnat städa så himla mycket i och med foten och sakerna har liksom samlats på hög. Inte för att jag är så jävla snabb nu direkt, hittills har jag hunnit med köket och tvättstugan men fortsättning följer *s*.
Puss och kram så länge...

Stiftet är ute och ögoninflammationen bekräftad

Klockan 8.15 stegade jag in på idrottskliniken i solna för att ta bort stygn och stift. Först så fick jag sitta och vänta typ 20 minuter innan jag fick komma in i undersökningsrummet och sen fick jag sitta i ytterligare 10 minuter för att vänta på läkaren. När bandaget väl var av satt det stygn och stiftet stack ut på utsidan av foten. Jag frågade lite försiktigt om det skulle göra ont och hans blick sa typ allt och när han sen tog tag och tryckte ner mitt ben så fattade jag att så var fallet. Inne i min fot har det suttit en stor jävla spik i över 3 veckor...inte konstigt att man har haft ont liksom! Efteråt var det ömt och jag har fortfarande svårt att gå:-( Jag slipper dock se ut som en klumpfot nu när bandaget är borta.

Klockan 10.45 var det dags för läkarbesök nummer 2. Hon undersökte oss alla tre och kunde konstigt nog konstatera att Elin var den som hade minst inflammation och jag som hade mest??? Jag fattade ingenting men hon har säkert rätt. För  barnen skulle det räcka med ljummet vatten i någon vecka men jag fick någon ögonsalva som jag skulle ta så länge som inflammationen kan ses och sen 2 dagar till efter det. FY FAN...inge skoj alls faktiskt.

Idag kommer min mamma och min syster hit :-) Puss på er alla!

Ett sista farväl

Idag har vi bara tagit det lugnt..tvättat och lagat mat. Jag känner mig så jävla trött just nu, tror att det beror på att jag inte sover bra med min fot. Mina drömmar är lite skumma också.. varje natt har jag problem att lösa. Nattens dröm i kort gick ut på att jag och Göran skulle gå först på bio och efter det på en mysig pickick varpå jag hade en korg i knät under filmens gång. Det konstiga var bara att någon hade bytt ut min korg så i mitt knä i en väska låg 24 st illerungar som rymde och bet mig i fingrarna. Ja...jag behöver sova inte knapra piller;-)

Nu är det kväll och jag ska hem till Marie för att mysa lite med Cleo innan hon får somna in i morgon kväll..känns inte allt för skoj! Tycker i övrigt inte katter är så speciella men hon är en av få som fått mig att smälta. FYYY!!!

Puss på er..

RSS 2.0